Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Najnowsza caladan @ lj:
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Ten post był edytowany przez emoticonka: 22.10.2006 13:53 -------------------- |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najnowsza Stefy:
Don`t fear the Reaper -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Caladan ma dosyć specyficzny styl rysowania... tak na prawdę tylko niektóre rysunki mi się podobają. W przypadku Stefy zawsze jestem pod wrażeniem włosów Hermiony - cudo
![]() parę slashy: SB/RL SB/RL 2 SB/RL 3 (ten mi się bardzo podoba ![]() |
Elanora |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 12.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy były wcześniej pokazywane no ale
Poprostu szczęka mi opadła Harry To chyba już było ( jak tak to sorki mało ma czasu na necie by to sprawdzać) Dumbledore,Harry,Hermione,Ron Huncwoci Dorosła Ginny Luna Harry & Ginny |
Flamme |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Harry/Malfoy
Harry/Malfoy2 Harry/Ginny Harry/Ginny 2 Harry/Ginny3 Ginny Mam nadzieję, że ich nie było. A jeśli były to przepraszam. ![]() Ten post był edytowany przez Flamme: 31.10.2006 22:03 -------------------- ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Ahh, były! Jak mogłaś nam to zrobić?! XD
A tak na serio to chyba nie było Xp -------------------- |
Flamme |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Kiss H/Hr
Hermiona (trochę wypłochowata ![]() Harry. Bardzo fajny W bibliotece Sad Hermione Cała paczka Hermiona z HP PoA Tych raczej nie było ![]() -------------------- ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
zapodaj jakieś zbereźne, to mnie bardziej interesi.
edit: święta najfajniejsze... Ten post był edytowany przez Aylet: 01.11.2006 16:58 -------------------- |
Flamme |
![]()
|
masz, zbereźnico
![]() Harry/Malfoy wspólne święta... Chyba Syriusz i Lupin Syriusz i Remus Harry/Draco koniec slashy. (Ponoć)Harry i jakaś panienka koniec zboczonych ![]() Harry i Malfoy. Malfoy tu mi się bardzo podoba. Harry i Ron Harry Potter Mały Harry Harry. Moje ulubione. Jedno z ulubionych. Sexy Harry ![]() Malfoy wypad do hogsmade Hermiona Nowa dostawa ![]() Malfoy Harry/Malfoy Draco Malfoy i Harry ^^ Draco/Hermiona Prawie cała paczka Draco/Hermione Draco i Hermiona na halloween ^^ Malfoy i Jęcząca Marta! ![]() Prawie cała paczka 2 Ten post był edytowany przez Flamme: 03.11.2006 21:00 -------------------- ![]() |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Aylet |
![]()
|
Nie wiem czemu ( proszę się tylko nie obużać) ale ten Syriusz przypomina mi Chrystusa O.o tylko jak by byl bez tego tatuazu ^^
-------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Ja się nie oburzę bo nie wiem czemu mi też...
![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
szelma |
![]()
|
A niby za co się oburzać?
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez szelma: 04.11.2006 17:40 |
Aylet |
![]()
|
Nie, no to to fakt, praca wykonana bardzo dobrze, ja w życiu nie wykonałabym czegoś takiego, chociaż chodzilam do szkoły plastycznej, jednak od razu mi się wzieło takie skojarzenie ^___^
-------------------- |
Flamme |
![]()
|
Jako kotki
Grzeczny synalek ![]() Malfoy Working with Draco ^^ Draco i Hermiona Draco a month ^^ Draco i Harry Malfoy i Hermiona Inteligentna konwersacja ^^ Draco i Crabbe Korki i eliksirów? ^^ A Draco a day Och nie! Dała mu kosza! Draco/Hermiona Harry i Draco Happy Valentine's day ^^ Draco/Hermiona W operze. Draco i Ginny Draco/Ginny W biblioteceWalentynki! (: -------------------- ![]() |
szelma |
![]()
|
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkie fajne, ale najbardziej podoba mi sie Harry i Draco.
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Emilka98 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 14.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Arty artami, mam dwa nowe obrazki Marty, nie wiem czy były już tutaj;] najwyżej z góry przepraszam:
http://img207.imageshack.us/img207/1442/mourning2eq2.jpg http://img223.imageshack.us/img223/278/nevillealicebq3.jpg Zapraszam do mnie, uwielbiam robic grafikę: szablony i nagłówki itd;] http://potterowskie-naglowki.blog.onet.pl Próbka mojego nagłówka:P: http://img55.imageshack.us/img55/8915/garryiginnyni6.jpg Ten post był edytowany przez Emilka98: 16.11.2006 14:30 -------------------- Potterowskie nagłówki
Here I go again Standing in your arms crying Here you go again Make me forget everything You keep me smiling |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mattino by Stefy - czyli Remus Lupin (tak, teraz jestem pewien, że Stefy to kobieta).
-------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
szelma |
![]()
|
|
Flamme |
![]()
|
The Plan
Coś nie wyszło? Malfoy vs Shinra Tatusiu! Draco vs Muggle Draco/Hermione To jest bardzo ładne Draco/Harry Sexy Harry/Draco Ginny i Draco -------------------- ![]() |
szelma |
![]()
|
Voldemort - ktoś ma niezłą wyobraźnię...
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
potwór. jak z tych. opowieści z krypty.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Hito |
![]()
|
Hermiona Caladan dalej mi się nie podoba... choć pewnie jest bardziej kanoniczna od tej (tych) Stefy. Za to Tonks czy Scrimgeour wychodzą jej świetnie. Cedrik już nie.
Sny fajne. Ostatni art Leeli jest naprawdę ładny (to duża pochwała ode mnie, biorąc pod uwagę pairing). -------------------- Mój nowy fic
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:55 |