Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
W temacie fanartów - bardzo mi smutno, że artdungeon nie dzieła od paru tygodni. A tak liczyłam na ilustracje do VII tomu...
![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Wygrzebałam nowe Fan Arty
![]() 1) Snape czyta VII tom - może nie tyle co Fan Art, co oryginalna scena z Simsów ![]() 2) Huncwoci Ten post był edytowany przez anagda: 26.07.2007 12:22 -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Snape jako sim wymiata.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Amellive |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 28.07.2007 Skąd: Zza rogu Płeć: Kobieta ![]() |
A teraz ja dodam parę artów (mam nadzieję, że się nie powtarzają)
To mi się brdzo podoba: Weasley is our king I następny... Tonks jest fajna, ale Lupin wygląda jak jakis dziad ![]() Tonks/Lupin Hmmm.. ciekawe ![]() Harry/Luna A to mnie rozwaliło ![]() Harry tańczy FLAMENCO ( ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Moje najnowsze odkrycie - Lillithium. Coś pięknego.
Prince Draco Red Silk (slash, H/D, PG-13) Young Sirius I jeszcze dwa drobiażdżki od Eneady (slash, H/D, PG-13): jeden dwa. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
kyaaaah! xD Red Silk jest, że tak powiem, w moim guście. A propos tematu slashy... kukukuku...
~*~ =^.^= Absolutnie prześliczne Ten post był edytowany przez Gem: 10.08.2007 21:40 -------------------- ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Pierwszy link nie działa!
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 11.08.2007 23:17) Właśnie dostałam krwotoku z nosa... A propos komiksów... Spoilerki: nie pamiętam, czy to już było biedny Remus po raz pierwszy polubiłam Snape'a... tutaj A to już nie spoilery: xD Wiecie, nie podobają mi się fotomontaże, ale te są... no sami zobaczcie :3 83 mwahahaha xD a tego bym się nigdy nie domyśliła Ten post był edytowany przez Gem: 12.08.2007 17:02 -------------------- ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Moi drodzy, bądźcie tak mili i obrazki ze spojlerami umieszczajcie wyłącznie TU. Dziękuję.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
kikus97 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 03.12.2006 ![]() |
Dajecie w koncu jakies obrazki czy nie bo cos zanika te forum!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ginnusia |
![]()
|
A obejrzałaś już wszystkie 36 stron?
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
być może dlatego, że teraz uwaga wszystkich koncentruje się na artach inspirowanych ostatnim tomem, a te znajdują się w innym temacie.
a tak w ogóle, to wrzuć na luz. -------------------- |
kikus97 |
![]()
|
|
Ginnusia |
![]()
|
Prosze bardzo: http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic=11311 I sama też możesz cos wrzucić.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm, podoba mi się ten rysunek. Co prawda Jo wygląda tak, jakby spała, a nie wiem, czy to był zamierzony efekt, ale poza tym wszystko wygląda wspaniale!
![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
Ona patrzy się na to co pisze, i dlatego ma takie oczy. Chyba. Ja tak to rozumiem.
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Zeti @ 13.09.2007 00:15) Może i racja ![]() Uroku całej pracy dodaje jeszcze to piękne pióro i kałamarz. Po prostu magia jest zawarta w tych przedmiotach. ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
"Doze" w tytule znaczy "drzemać". więc jednak drzemie
![]() -------------------- |
Toujours_Pur |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 09.04.2007 ![]() |
U Leeli wszyscy wyglądają magicznie,Jo też.
-------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
Ginnusia |
![]()
|
Nieco OT: coś dziwnego stało się z deviantartem. Wczoraj nie można było nic wyszukać przez stronę główną, a dziś widzę, że nie da się w ten sposób znaleźć rzeczy wrzuconych tam w ciągu ostatniego miesiąca. Bu.
|
kikus97 |
![]()
|
No właśnie kurde bela....
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Nie wiem, może to kwestia tego, że trzeba byc zalogowanym, albo co, bo mi wszystko działa ok.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ginnusia |
![]()
|
O, to jest jakiś trop, bo w życiu się na DA nie logowałam. Ale do tej pory nie miałam też takich problemów z nim.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:25 |