Czym Się Różni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Czym Się Różni
nut |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 14.04.2005 ![]() |
Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy rózni się wersja angielska od amerykańskiej?
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czym wersja peruwiańska od tybetańskiej?
Czyli pomyśl zanim zadasz głupie pytanie >> -------------------- ...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kjubik, aj dżast lov jor signaczur.
-------------------- |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Okladka ;P
Ale zes Kubik troche wpadl, bo jednak ta amerykanska rozni sie paroma zdaniami od angielskiej (tuz przed wyslaniem Dumbledora na tamten swiat;P). Gdzies na forum jest link do dlugasnej dyskusji na ten temat, ale nie mam zielonego pojecia jak to sie nazywalo i nie chce mi sie przypominac ;P. Ten post był edytowany przez Pszczola: 08.10.2005 02:07 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kubik to właśnie miał na myśli... było to omawiane w wielu miejscach na tym forum i gdyby ten nubek choć troszku się wysilił i użył magicznego przycisku sercz nie musiałby nowego tematu zakładać.
-------------------- |
matoos |
![]()
|
Estiej, co ty masz w podpisie? Z ciekawości pytam, bo nie rozumiem. Coś nie tak z głową?
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Matti nie masz japońskiej czcionki zainstalowanej to nie widzisz :D
BTW a co konkretniw kochasz u mnie w podpisie? :D Ten post był edytowany przez kubik: 08.10.2005 13:56 -------------------- ...
|
matoos |
![]()
|
Właśnie widzę, i widzę tam (a przynajmniej wydaje mi się że widzę) słowo oznaczające głowę i coś złego, więc z mojej mizernej znajomości języka japońskiego wynika że zdanie tam zapisane tyczy się czegoś złego, co stało się czyjejś głowie (jak już mówiłem, moja znajomość japońskiego jest w najlepszym stopniu mierna, gomen nasai, jeśli się mylę.). Zdanie "coś nie tak z głową?" właśnie do tego miało się odnosić, a nie do stanu zdrowia psychicznego estieja, który zapewne jest w świetnym stanie, oceniając po jego wypowiedziach
![]() A w twoim podpisie podoba mi się tekst o loliconach ^_- -------------------- |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Tiaaaa...musimy założyć do takich rzeczy osobny temat. Proponuję : Głupie pytania i jeszcze głupsze odpowiedzi :|...
-------------------- ![]() |
matoos |
![]()
|
A za każdym razem, kiedy ktoś zakłada temat zamiast użyć przycisku search, Bóg zabiera aniołkowi skrzydełka.
-------------------- |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Buhahaha ;PPP Wiecie, jak do tego sie slucha jazzu z rytmami afrykansko-kubanskimi, efekt jest silniejszy ;PPP
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
QUOTE(matoos @ 08.10.2005 01:26) mi tu. jor inglish iz bjutiful, rili ![]() Gem, to jest genialne! ![]() pozdrawiam. -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a imho to badziew i zamykam.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:45 |