Dorosłość Jak Początek Umierania
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dorosłość Jak Początek Umierania
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Pozwoliłam sobie zapożyczyć tytuł z piosenki H.E.Y.
Wierszyk - bo inaczej nie nazwę - wyjątkowo lekki, żeby nie napisać: banalny. Tak właśnie się czuję, tak właśnie przeżywam świat. W końcu - któż z nas nie jest czasem banalny aż do przesłodzonej obrzydliwości? ![]() Wyrosłam z cynamonowych badyli zasuszonych bukietów wiecznych pamiątek zdjęć ramek pierścionków figurek aniołków na szczęście Wciąż jeszcze nie dla mnie dotyk zapach brew dłoń pierś ramiona pojedyncza łza szczęścia spadająca na jej usta nie dla mnie wciąż jeszcze pewność miłości spełnionej Ot co ![]() PS. - Sis, widzę Twój komentarz:P Ten post był edytowany przez Cailith: 08.11.2005 10:29 -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:49 |