Pamiętam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pamiętam
Ginny |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 19.10.2005 ![]() |
Jeszcze pamiętam zapach twych dłoni
słodka, malinowa woń... Jeszcze pamietam smak twoich ust jak najsłodszy owoc z rajskiego ogrodu gwiazd Jeszcze pamietam jak było nam dobrze jak gdyby nieba nam przybliżył ktoś Jeszcze pamietam jak chciałeś być ze mną dziś, jutro, pojutrze i zawsze gwiazdy nad głową aureolę nam tworzyły świat leżał nam u stóp bo mieliśmy siebie, razem i nawzajem my, nas, nasze, naszego zakochani - wołali do nas ludzie święci - spiewały ptaki nad nami jedno - szumiały drzewa a my? my razem, mimo ich, mimo siebie odszedłeś - i świat światłem zgasł gwiazdy wzniosły się wyżej niż były sama - tak jestem, bez ciebie, bez światła mi konać. mi z twym wspomnieniem uschnąć. Trochę mi smutno jak czytam ten swój "piekny" wiersz ![]() -------------------- Uwierz w noc. To ona cię przywiodła tu.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm. Wiesz, przy tej scenerii orginalności świetnych Artystów jak Jan Bez Domu, czy Sihaja*. ten utwór wydaje się banalny. Tak to już jest, że jesli pisze się o milości, trzeba się BARDZO wyrożnić, zeby ktoś Cię docenił. Ale na to jest tlyko jedna rada-ćwiczyć i czytać. Ja też jescze ćwiczę.
Elva: Sihaja! Nie Sihnaja! ;d Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 07.01.2006 18:33 |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hm, a mi się podoba.
z założenia nie przepadam za wierszami o tematyce miłosnej. ale ten, gdyby nie miał ostatniej zwrotki, byłby całkiem zgrabny. hm. chociaż mam wrażenie, że coś podobnego już w życiu czytałam, ale nie jest to broń Boże oskarżenie o plagiat, być może po prostu zostały użyte utarte już wyrażenia. nie jest to wiersz dobry, ale ma w sobie coś, co mi się podoba. nie powiem co, bo za cholerę nie wiem. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
kobiecy taki
mysle ze tresciowo trafi w delikatnosc kazdej kobiety i niejednego mezczyzny nawet ile by nie bylo wierszy o takiej tematyce kazdy z nich bedzie aktualny -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Denerwująco banalne i denerwująco szczere. Drugie jest, naturalnie, komplementem. Fragmenty do zapamiętania i fragmenty do wycięcia. Ale masz w sobie delikatność, co mi się bardzo podoba.
-------------------- |
Joanne Riddle |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.01.2006 Skąd: z internetu :) ![]() |
Podobało mi się, chociaż ten temat nie jest moim ulubionym
![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:16 |