Dziwna Sprawa - Vi Tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dziwna Sprawa - Vi Tom
Kooker |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 21.10.2005 ![]() |
Jedna sprawa wydaje mi się dziwna. Chodzi mi o śmierciożerców. W 4 tomie Syriusz mówił Harry'emu w jaskini że Snape w szkole związał sie z najgorszą bandą, między innymi z Lestrange i z Avery'm. A w 6 tomie we wspomnieniu Slughorna mówi on do tego Lestrange i Avery'ego (coś tam o szlabanie). Przecież Snape nie był w szkole z Voldemortem. O co w tym chodzi ?
Ten post był edytowany przez Kooker: 26.10.2005 18:39 |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie ma w tym nic dziwnego
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kooker |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 21.10.2005 ![]() |
Ja jestem jednak prawie pewien że Rowling popełniła błąd i chodzi jej o tych samych ludzi. W takim razie dlaczego dlaczego w armii śmierciożerców nie ma tych ojców, ale tylko sami synowie ? Przecież tym bardziej ci ojcowie powinni być śmierciożercami, skoro chodzili z Riddlem do szkoły.
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Kooker. Jeżeli koniecznie chcesz założyć swój temat, to pomyliłeś strony. Tutaj osobne tematy mamy wyłacznie na potrzeby kwestii, które możnaby bardziej rozwinąć. Proponuję zajrzyj tutaj...
http://www.magiczne.pl/index.php?showtopic=6963 ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:49 |