...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
...
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kuku
=P -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ech, rozpytywałam już o Ciebie normalnie. Cieszę się, że jesteś :*
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No właśnie
![]() Dawno Cię nie widziałem ![]() -------------------- ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo taki trudny ten adres
i starutkam zapominam =P -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Herzlich wilkommen! :]
Pustawo tu bez 'starej gwardii' było... Ale powoli się złazimy ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
kto się bawi w zgadywanki?
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A na jakich zasadach
![]() -------------------- ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Oja, oja, stara gwardyja 8D!
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja też wpadłem, poczytałem. Sentymenty... Aa.
|
Mellisa |
![]()
|
pozgadujemy autorów wierszy
na podstawie ich tekstu? XD wiem, to nieartystyczne ^^ -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, ja się bawię
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
nasze, nasze!
wielkich poetów to za prosto. wpisujesz pierwszą linijkę wiersza w googlach i masz XD -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
Dobra
![]() Ja jestem za. Ale czasem można wtrącić kogoś wielkiego dla ułatwienia ![]() -------------------- ![]() |
Mellisa |
![]()
|
pewnie ze można!
wszelkie wariacje dozwolone a szczegoly ustali sie pozniej ogolnie chodzi o wylapanie charakterystycznych cech pisania danego tworcy znamy sie juz troche na tym forum i ciekawe czy potrafimy tez takie rzeczy rozpoznac oczywiscie nowe osoby tez moga brac udzial poznamy je =) nie wiem czy to fajne jest ale mozna sie pobawic umieraniem, krwia, cynamonem i wszystkimi poważnymi tematami na poważnie, na żarty, na słodko na gorzko . -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż... Zapodawaj Melliso
![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Sihaja |
![]()
|
czekamy, czekamy, czekamy! Odpalaj, Mell!
-------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
elo ;p
nikt mnie nie lubi ale ja jestem! ssaaaa ;] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
Ja Cię lubię. Ale tylko troszkę XD
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vampi, pieścisz się XD
I masz podpis z piosenką, która mnie męczy ostatnio i ciągle śpiewam. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie, ja tylko czekalam na to czym zaslodzilam Sih ;p
dalas sie podpuscic hyhyy :D mnie ona tez meczy [piosenka]. niach niach te obcisle satynowo-dresowe ubranka.. sssexy -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
Już nigdy więcej nie będę miła XD
-------------------- |
vampirka |
![]()
|
oj przeciez ja Ciebie tez ;]
a poza tym.. ej fajnie tu DRACONA widziec. tzn widziec jakis tam post napisany pare dni temu fajnie wiesz?:) Ten post był edytowany przez vampirka: 19.11.2005 14:40 -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
ej no...
lubcie się na zdrowie ale bawcie sie razem z nami wszyscy ale raz! zabawa to zdrowie, piękno, gładka skóra i mocne paznokcie a poza tym łupież przechodzi także juz! bawimy sie w zgadywanki -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To zadawać te zgadywanki!
|
Sihaja |
![]()
|
Oj, bo to trzeba fragment tekstu Mell przesłać. A ja chcę zgadyyywać!
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:18 |