...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
...
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ale w takim tempie, to huhu
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hu hu
nie obejrzymy się a Mikołaj przyjdzie -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Altruizm"
Ten wiersz nie jest dla mnie Jest dla innych Nic z niego nie będę mieć Innym wystarczy chcieć By wyrwać z niego Wszystko co najważniejsze Być może wieści dzisiejsze Fantazje i nowe światy A może me osobiste wyznania Kiedyś będą zadawać pytania Głowić się nad sensem I schylać swe głowy w beznadziejnej złości A ja - sztukmistrz złośliwości Cieszyć się będę iluzją nieśmiertelności. ----------------------------------------------------------- kto to mógł napisać? Ten post był edytowany przez Mellisa: 27.11.2005 21:15 -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Voldius?
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
a czemu sadzisz ze voldius?
co Ci sugeruje ze to moglby byc wiersz voldiusowy? =) -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja bym nie powiedziała, że to Vold :P za mało zbuntowane i zbyt prosta forma jak na niego.
obstawiam murofa w którymś ze swoich wcieleń- sugeruję się równomiernym układem i ostatnią zwrotką ;) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A ja się sugerowałam rymami...
-------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Mam tak samo jak Cat
![]() I pewnie jak kulą w płot ![]() Ale... to takie mrowienie w końcach palców - no i ten sztukmistrz złośliwości... To mi do murofa lub któregoś z jego wcieleń pasuje... No i się rozczuliłam - wiecie, stare dobre czasy i kłótnie z murofem na temat homoseksualizmu... ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
O tak.....Murof to był ktoś... Prawdziwy prawicowiec z zasadami, gdzie mi tam do niego, chlip..... I wiersze też umiał fajne pisać. Ten jest faktycznie w jego stylu.
|
Mellisa |
![]()
|
murof,
tak wszyscy narzekali jak był a kłótnie bez Niego to nie to samo ale to jednak nie On napisał ten wiersz no dalej! nie mamy az tak wielu panów -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
Szelki Przeznaczenia? XD
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
XDDDDDD
dobre, dobreee -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Draco? :P
|
Sihaja |
![]()
|
Sir Momo chyba nie, prawda?
Przeglądałam jakieś "odtylne" wiersze z zarzierzchłej przeszłości. Wpadłam na kilka swoich. O rany, rany. Brrrr. Pfe. Kto jeszcze? Bo Katon też nie chyba... Eeeeej. -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
nie
zaden z tych panow ktorych wymieniliscie czysta krew w dodatku -------------------- |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Czyżby IKAR???
Forma podchodząca pod Ikara... Ten post był edytowany przez Time Robber: 01.12.2005 11:55 -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Tak... jeśli nie murof, to faktycznie może być Ikar.... <myśli>
Wydaje mi się, że to Ikar. -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Sihaja |
![]()
|
Po krótkim namyślę zgodzę się z przedmówczyniami...
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
tadam
tadam! nie XXD -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mein Gott!
Syriusz? Nie wiem no! XD |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Przyznaję, że jestem zawiedziony - szczególnie po podpowiedzi "czysta krew"! IKAR miał właśnie taką formę jak wyżej - pozostali nie, dedukując już czysto teoretycznie to jeszcze moze być HEFAJ lub MATOOS - ale słowo daję nie pasują mi do utworu...
![]() Ten post był edytowany przez Time Robber: 01.12.2005 22:55 -------------------- Czas nie czeka
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
not me
![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Mellisa |
![]()
|
Time Robber, wybierz jednego z dwóch kandydatow
bo jeden jest prawidlowy =) ale ciezko Wam poszlo =P -------------------- |
Time Robber |
![]()
|
To raczej wybrałbym "HEFAJ-a" - choć nie do końca pewien...
![]() -------------------- Czas nie czeka
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nie nie moje
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:26 |