...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
...
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobra koniec
Matoos -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałem powiedzieć że setnie się ubawiłem przy waszych próbach zgadywania, a porównanie z murofem zwaliło mnie z krzesła. Jeszcze nie wiem czy pozytywnie czy negatywnie... A tak na serio, naprawdę jestem ostatnią osobą która mogła coś takiego napisać? Sihajo? Miałem nadzieję że choć ty... <Chlip> <Odchodzi ze złamanym sercem
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostatni bedą pierwszymi =P
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(matoos @ 04.12.2005 01:45) Co ja zrobię, że kojarzysz mi się z nieco innymi wierszami? <głaszcze matoosa po głowie> ![]() Edit: Mell, wrzucaj następne, czy my mamy, żebyś Ty też troszku się pobawiła? Ten post był edytowany przez Sihaja: 04.12.2005 21:30 -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
jak macie to wrzucajcie
a jak nie to ja jutro wrzuce =) -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Kto to popełnił?
Tytułu nie podaję, bo na łatwiznę chodzić nie będziemy. Zgadujta, ludy. Był rok... Były miesiące... Były tygodnie.. Były dni... Były godziny... Były minuty... Sekund nie mogło być... Życie załamało się w samym środku swej cienkiej lini. Pękło... A my słyszeliśmy tylko cichy, długi gwizd, W który jakby się wsłuchać przypominał śpiew zabitego kruka... Nie wiedziałeś jak przejść obok zrozpaczonej dumy, Więc zdeptałeś arkusz świata. Na który ktoś kiedyś wylał brudną wodę z farb, Pozostała tylko plama... Patrzyłeś na rozłam, Przez Twoje oczy przechodził cień psychodeli... Wiedziałeś, że ludzie nadejdą. Lecz nie miałeś gdzie ukryć się w tym przeklętym kole bez kątów... Kiedy zwinięty w kłębek, Zaśniesz pod brudnym śmietnikiem... Przypomnij sobie o tym, że jeśli byś tego nie zrobił Twoje życie stało by się piekłem... ...które leży w samym środku raju.... Widzisz te drzwi? To mój tartar. Zaraz przez nie przejdę, I nie chce być sama. Razem raźniej.... Nawet w oszustwie którym ciągle mnie karmisz... -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nie wiem czyje, ale okropne XD
|
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
QUOTE(Cat @ 05.12.2005 00:22) Zaryzykowałbym Vampirkę - o ile się nie obrazi! (Po tym co wyżej) ![]() Wydaje mi się, że mogła to napisać jakiś czas temu, stać ją na taki tekst - nieco chropawy, "wystrzeliwany" z głebi duszy bez nadmiernej dbałości o formę... -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Mellisa |
![]()
|
hmm
jakiś dawny wiersz bo ostatnio czegoś podobnego tu nie widzialam Potti? nie, Potti pisała w zwięźlejszych formach inaczej chociaż może bardzo dawno... ale nie, raczej nie może Marcia? też coś pisała i taka forma pasuje mi do Niej -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja bym dał voldiusa nie wiem czemu, ale jakoś on mi pasuje...
-------------------- ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hahaha, teraz się nikt nie przyna, że to jego XD
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
E tam, nie przesadzajcie, nie jest taki strrraszny
![]() Szczelałbym jednak w Vampi. -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
Wszyscy szczelajom, a nikt nie trafia ;P
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
moja kolejna sugestia
to Klaud taki otwarty spontaniczny tekst i te cholernie drazniące wielokropki =) -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hehe jaka ja tu mam opinie..
mnie sie wydaje ze to nie ja zabite kruki.. bleh -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
Vaampi, no jesteś blisko XD
Ale Klaud to też nie była... Kto ma tendencję do potężnych i rozbudowanych form poetyckich? No ludki... I nie marudzić mi tu czy ise podoba czy nie ;P -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wiedziałam, że to nie Vampi, za subtelna na to jest ;p Pod-po-wiedź! Pod-po-wiedź!
zara zara, może triad? Ten post był edytowany przez Cat: 06.12.2005 23:03 |
Sihaja |
![]()
|
And the oscar goes to... Cat!
Brawo. To była Triad. -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o_O serio?
|
Sihaja |
![]()
|
Ano. Zarzućcie jakimś tekstem kolejnym.
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ależ proszę:
Zaczyna mi brakować życia Brak światła - to nic Przechadzając się po bulwarach Takich pełnych ludzi Ostrość i zachłanność Widze! Co dnia. Kawałeczek miłości sprzedaj mi Gwiazdo złota - sprzed bram Częstochowskich Zabrałeś wszystko: niebo, ziemię Przyjaciół, radość, słońce, smutek Oddaj! Co dnia. Zasznurowawszy buty wyruszam daleko Mokrą rosą stroisz struny A Ona stoi tam, tak daleko Ucieknie Ci, boso Uważaj! Co dnia. W porannej kawie moczę język Kiedyś tak słodka, teraz zapuszczała Puszcza, ze snów Każdy na swoje sny pełne marzeń Tak, właśnie tak! Co dnia. Kaczki na wodzie pływają Zaraz ukradną Ci ostatni kawałek chleba Żar nadzieji znieknie Zostaniesz sam, ze mną Dla mnie! Co dnia. |
Mellisa |
![]()
|
hmm
Kat? -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pardon?
|
matoos |
![]()
|
Melissa?
![]() -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ni!
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:28 |