Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Dzis uslyszalam w pociagu zdanie "moje zycie jest nudne"... czy Wy tez tak uwazacie??? Jesli tak to dlaczego, jesli nie to rowniez prosze o uzasadnienie...
Moze ja zaczne ![]() Moje zycie nie jest nudne dzieki moim wspanialym przyjaciolka... z ktorymi moge wyskoczyc na wiele szalonych imprez... kazda impreza z nami to sukces ![]() ![]() Mam rowniez wspaniala klase... dzieki nim najnudniejsza lekcja staje sie ciekawa... ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 07.11.2005 18:44 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
Moje życie nie jest nudne, tylko ja się nim nudzę...
![]() A tak na serio, to ciągle się upieram, żeby się nie zanudzić (czytaj: żeby nie zajmować się tylko szkołą) i chyba głównie te nudy determinują w jakiś sposób moje życie, a przynajmniej plan zajęć. "Zapisać się na te zajęcia? A co innego będę robiła, cały dzień siedziała w necie...? No to się zapiszę." ![]() -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
i co? mamy tu pisać jacy to nie jesteśmy zajebiści, bo czego to nie robimy i te te. jakich świetnych znajomych nie mamy, jak się cudownie z nimi na bibach bawimy i w ogóle jesy super.
ja pikole. moje życie nie jest nudne, bo k.... mam szkołe, treningi, znajomych, ciocie Jadzie i nie siedze przykuta do grzejnika? aaaaaaaa. a weekend spędziłam siedząc w łóżku w starych gaciach, żrąc czekolade na kilogramy i rycząc, i teraz wyskoczą mi pryszcze i wielki brzuch i będę miła co robić żeby się tego pozbyć, więc się napewno nie będę nudzić. -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Podobno inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą
![]() Jest w tym o tyle prawdy, że człowiek inteligentny nie odczuwa nudy bo w ostatecznosći może "pofilozofować" czy zajać się mniej lub bardziej sesnownymi rozważaniami, co nieznaczy ze jego życie nie jest nudne. Wprawdzie w moim życiu praktycznie nie ma imprezowania i biegania po "eventach" to nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia, akceptuje siebie, a przedewszystkim nie lubię gwałtownych zmian. Ten post był edytowany przez Hagrid: 18.11.2005 12:45 |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
a moje zycie jest nudne. o. jestyem gburem, chamem i przy kazdej nadazajacej sie okacji wyladowuje sie na pobliskich osobach. jedyna moja rozrywka w zyciu.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Sumiko nie chodzi o to zeby pisac jacy jestesmy zajebisci... czy jakich mamy przyjaciol... chociaz moze to tak troche wyglada... chodzi raczej o to zeby zeby zastanowic sie nad tym co robimy... i podzielic sie z ludzmi pomyslami na zwalczenie nudny... moze zle ubralam to wszystko w slowa...
a ludzi inteligentni maja duzo do roboty wiec sie nie nudza ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedyną straszną rzeczą na tej ziemi jest nuda. Jest to grzech, dla którego nie ma wybaczenia.
jestem zadowolony ze swojego i to wszystko co mam do powiedzenia, gdyż nuda jest mi obcym pojęciem... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Klasa maturalna to taki moment, kiedy wszystko wydaje się nudne. Idziesz do szkoły - nuda. Wracasz - nuda. Musisz się uczyć - stres, a po chwili... nuda. Na nic nie ma czasu. Szkoła, obiad, dodatkowe zajęcia, nauka, spać... Szkoła, obiad, dodatkowe zajęcia... itd. No, nuda, a i owszem. Byle przeżyć ten rok. Później już na to nie pozwolę. Życie dopiero się rozpoczyna, na dobre.
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Chopie, łap życia ile widzisz!!! Klasa maturalna jest nudana?!? Nic nie bardziej niż pierwszy i drugi rok studiów. I całe życie.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eeee rzekłbym, że 3 godziny wykładów ekonomicznych z panią dr Elwirą Mulinek-Pokoroniecką są szczytem nuuudy. Jak to wytrzymasz chłopie bez zasypiania [o 13:30!!!] to jestes mastach. lol
-------------------- ...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
to chyba nie miales geografii gospodarczej w prof. dr hab. Irena Fierla.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nuda
uda da a się nudzę -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nudne...? Nie. Może tylko trochę monotonne... Ale jak tu się nudzić, kiedy codziennie śpię do południa (takie studia
![]() ![]() Jak tu się nudzić, kiedy czekam na każdą chwilkę, w której mogę z Nią być, a takich jest niewiele. Jak tu się nudzić, kiedy Jej synek jest tak niesamowicie frapującym dzieckiem, że człowiek nie ma czasu się po głowie podrapać. Jak tu się nudzić, kiedy co moment współlokatorkom przydarza się coś zabawnego, jak tu się nudzić, kiedy lodówka rozmraża się sama co parę dni i jest mnóstwo roboty. Wreszcie - jak tu się nudzić wkuwając opis głosek i ćwicząc zapis fonetyczny? ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
powiem tak.
na początku miałam napisać, że to strasznie nudny temat i sama jesteś strasznie nudna ze swoimi postami, bo tak w sumie uważam. ale doszłam do twórczego wniosku, że odpowiem. moje życie ostatnio nie jest nudne. mam szkołę, zajęcia dodatkowe i od czasu do czasu skomplikowane życie towarzyskie w Pruszkowie (jeśli znajdę czas). ale ci znajomi są strasznie nudni i chyba poszukam sobie nowych w wielkim świecie stolicy, bo jak Boga kocham, że umrę. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Moje życie nie jest nudne. Narazie jest fajnie, nie mam czasu na nudę, bo albo ciągle się uczę, albo szaleję z kumpelami (oj z nimi się nie nudzisz ;p) W ogóle jest super ;]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
szukaj szukaj, aniu! nie ma nic gorszego od nudnych znajomych. flaki i olej należy ograniczyć jak mięso czerwone, a najlepiej wprowadzić zakaz spożywania w piątki.
do zobaczenia w stolicy ;) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a co, podbijasz całą Polskę?
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
to moje hobby. no, może raczej zajęcie na nudne niedzielne wieczory :)
poza tym - żeby tylko Polandię.. w czwartki czasami nawet nyc-paris-london ;> -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nudne? Raczej, tak jak już ktoś chyba wcześniej wspomnial, strasznie monotonne.
Wstawanie, szkola, dom, (tak w wielkim skrocie). W poniedziałek biologia ,we wtorek niemeicki, w środe polski i fizyka, w czwartek angielski. Ale moje życie NIE jest nudne. Nie, nie, nie. Mimo tej monotoni, i z góry określonych zajęc zawsze staram się, zeby wyszło coś niezaplanowego. Nie trudno o to, mając takie cechy charakteru jak ja, czy moi znajomi. Razem nigdy się nie nadzimy, i mam nadziję, ze bedzie tak jeszcze dłuuugo. -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Potti |
![]()
|
hej,
to tak jak ja, tylko ja jeszcze zaliczam po drodze Rio de Janeiro ;} -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kubik @ 08.11.2005 16:13) Eeee rzekłbym, że 3 godziny wykładów ekonomicznych z panią dr Elwirą Mulinek-Pokoroniecką są szczytem nuuudy. Jak to wytrzymasz chłopie bez zasypiania [o 13:30!!!] to jestes mastach. lol Boś Ty chłopie nie miał historii muzyki z wykładowcą, który sam się nudzi na własnych wykładach... Spałam ostatnio równo od brzyg do brzyg. Ale sny ładne miałam. Życie nudne...? Nie. Po prostu czasem jesteśmy zagubieni, niezdecydowani... Ale moje własne dostarcza mi tylu wrażeń, że ja się już ledwo łapię. Nudne...? Heh. Nie. Ten post był edytowany przez Sihaja: 11.11.2005 00:15 -------------------- |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Nie powiem, że me życie jest ciekawe, bo skłamałabym, a tego robić nie będę ;] No więc właśnie, nie jest najciekawsze, ale i nie najnudniejsze. Czasami jak mi się tak już potwornie nudzi staram się trochę urozmaicić dzień interesującymi 'przygodami' i róznymi takimi ;] Ostatnio moje genialne wymysły o mało nie transportowały mnie na dywanik do dyrektora <_^
-------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(dementorek @ 08.11.2005 18:15) wychodzi na to ,ze kazdy student ma przynajmniej jeden przedmiot (a w 90% przypadkach jest to znakomita wiekszosc przedmiotow) na ktory nawet za pieniadze by nie poszli. myśka - co to to to jest na twoim avie, ke? -------------------- |
dominisia888 |
![]()
|
Nadka a co Ty takiego zrobilas zeby wyladawac na dywaniku??? a dywanik fajna rzecz urozmaica zycie.. szczegolnie jesli dyrektorka wyglada jak logo polsatu tzn jej fryzura tak wyglada i jak ja mam sie nudzic w takiej szkole
![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
No bo testy pisali... xD [egzaminy] Co prawda próbne, ale dla nauczycieli to jest cholernie ważne... Było trochę luda na korytarzu i z koleżankami się uwzięłyśmy i pukałyśmy... Facet z komisji ciągle wychodził taki wkurzony, raz nas nawet kawałek pogonił, ale jakoś zwiałyśmy XD Za 4 razem wyrarł się na jakieś inne dziewczyny, które kitowały, że nic nie widziały... Co to się dziaaałooo... Ale no mówię... O mało nie wylądowałam u dyrci
![]() -------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:15 |