Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszyscy mają racje tylko nie Demnetor. No, ale przeciez to klawisz z Azkabanu nie
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Dementor |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
dobra moze sie myle.
Kto wie gdzie moge przecztac polska 6 czesc hp? -------------------- Badżmy mili dla innych a inni będa mili dla ciebie.
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mozna w internecie:P . A jeśli juz wiesz, ze sie mylisz, to wystarczy, że przeczytasz rozdział o Mrocznym Znaku z HP i CO i wszystkiego się doweisz. Przy okazji sprawdzisz czy kłamaliśmy.
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Może i można, ale nie wolno. Tak wygląda szacunek dla pisarki, która napisała książkę, którą się wszyscy podniecacie. Ani to eleganckie, ani to legalne.
|
Ronald |
![]()
|
Tak mówi osoba co już to eniglsku przeczytała
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
mając głęboko wrodzone poczucie moralności
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Ahmed: 07.12.2005 18:47 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Dementor |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Powiedz mi a co to za roznica czy ja ją dwa razy przeczytam w orginale i w Necie(Wczesniej)
Chęc poznawania rzeczy. Nie wierze ze jeszcze nie spolzales na stronke z 6 czescia. -------------------- Badżmy mili dla innych a inni będa mili dla ciebie.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
I po co ten uśmieszek na końcu...? Ech, kiedy do ludzi dotrze, że to jest złodziejstwo.
UWAGA!!!!!! MEGA OFFTOPIC!!!!! SIEDZĘ W KAFEJCE NA RYNKU W KRAKOWIE, A PRZY STANOWISKU OBOK SIEDZI.......TUDUM TUDUM......D.O.D.A. E.L.E.K.T.R.O.D.A.!!!!!! Z MAJDANEM, BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...... |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
weź mi załatw autograf
![]() Nie popieram piractwa - i to jest prawda, dlatego zakupiłem V tom po angielsku zamiast czekać na polską premierkę. Ale dziwię się dementorowi że skoro polska premiera za 1,5 miesiąca to nie może już wyczekać? Przecież Potter po angielsku został wydany w lipcu, bądź co bądź torszkę czasu upłynęło.... Ten post był edytowany przez Ahmed: 07.12.2005 18:56 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
Wstydzę się. Jeszcze mnie Majdan zbije a reszta kafejki wyśmieje....
|
Ahmed |
![]()
|
Alez Katonie: to jedyna i niepowtarzalna szansa. Ja bym się nie wahał...
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Lol Katon, bierz autograf i chodu
![]() Dementor - naprawdę nie chce mi się przytaczać tu pół książki, ale nawet zanim Barty Crouch Jr. wyjaśnił całą sprawę, pan Weasley tłumaczył Hermionie i reszcie zaraz po Mistrzostwach, czemu Śmierciożercy zwiali, gdy tylko pojawił się Znak: bo to oznaczało, że Czarny Pan być może powrócił. Lub powróci. A większość z nich zdradziła go, wyparła się i sprzedała jego najbliższych podwładnych w zamian za uniknięcie Azkabanu. I z pewnością ani sam Voldemort, ani ci, którzy pozostali mu wierni, nie podziękują teraz za to. A raczej wręcz przeciwnie. I dlatego właśnie ta banda pajaców w kapturach, która popiła sobie po wygranej Irlandii i postanowiła zabawić się jak za "dawnych dobrych czasów" kosztem paru mugoli, spierdzielała gdzie pieprz rośnie na widok Znaku. Capisci? Ten post był edytowany przez owczarnia: 07.12.2005 19:14 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ronald |
![]()
|
uffffffff..... Dzięki owca, wyręczyłaś mnei bo włąnsie miałem cały ten frahment dal klawisza przepisać
![]() Tez nie popieram piractwa, choć przeczytałem(ale to było jeszcze w lipcu) ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba nie bedzie aż tak źle
![]() -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
Ronald |
![]()
|
Ahmed żartował(chyba) więc nie ma co trząść portkami. Pozyjemy zobacymy
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krótko mówiąc, najlepiej się do piractwa nie przyznawać, wtedy można spać spokojnie. Bierzcie ze mnie przy...
Ojoj. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Ronald |
![]()
|
I sie cyba Hito jednak mimochodem przyznałeś
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Moja ulubiona scena - zdecydowanie przejście z jakiejś dziwnej odmiany walca (to przekładanie rąk było zajebiście śmieszne ;'p) do rocka i uczniów skaczących jak opętani. To było bossskie.
Scena w łazience też mi się podobała. I ogółem wszystko mi się podobało, a Voldi i Crouch Jr. to seksi towarki, nie ma co :> A jak ktoś się czepia, szczególnie pierdół to kij mu w plecy ;'p Film był jedwabisty. Amen. /edit a ta scena, jak Sevuś bije HP i RW po łbach też jest czadowa 8) Ten post był edytowany przez Alexa666: 08.12.2005 17:55 |
Ronald |
![]()
|
Wreszcei ktoś kto ma podobne poglądy do mnie
![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zastanawia mnie jedna rzecz w filmie... a mianowicie: o co chodziło z tym sufitem jak Moody przybył do Hogwartu ? Że niby padać miało... ale po co ?
Ten post był edytowany przez Absolution: 08.12.2005 20:46 |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a Barty Sr. ma fryz i wąsa hitlera XD
|
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
@Absolution
Wydaje mi się, że to był zabieg mający za zadanie formalne wprowadzenie Moody'ego do akcji. Chyba miał się odnosić do opisu z książki, kiedy to błyskawica oświetliła Alastora i widzimy go właściwie po raz pierwszy. Może sufit sfiksował bo magia rozpoznała kłamcę/śmierciożercę? Anything possible ![]() -------------------- |
Absolution |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:27 |