Buźki ^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Buźki ^^
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
ekhm, ja wiem, że biję rekordy, ale czy
mógłby ktoś wyjaśnić blondynce dokładnie krok po kroku jak ową buzię wstawić
na swoje miejsce? ^^
-------------------- ![]() yeah. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
chodzi a avatara?
hmm. najpierw twoja buzka musi byc na jakims serwrerze lub mozesz korzystac z gotowych avatow. Wchodzisz tam u gory masz Mój profil. Klikasz po lewo Edit Avatar Settings. I w miejscu gdize masz "Twoja Buźka" piszesz miejsce w ktorym buzka sie znajduje lub wybierasz z listy.. Kliaksz Add this avatar to my profil .. i sistko. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
SIRI?!
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, to moja iluzja... ja stoję tam z
boku (tylko nie zboku!)
A, dzięki TimmY ^^ Anogl nieszczególnie mnie pociąga ^^ -------------------- ![]() yeah. |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no, teraz to już wiem
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:31 |