Koniec Świata?, ----
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Koniec Świata?, ----
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
spoko do 2012 jeszcze duzo czasu
![]() -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
7 lat? zdaze dziecko odchowac ;d
-------------------- |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
a potem spokojnie umrzec ; )
w sumie te zycie nie jest takie zle, no nie? ;D -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
koniec swiata w 2012?
ano tak, mistrzostwa europy @ polska&ukraina. offtop: znow nic nie dostalem na mikolajki :/ -------------------- |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<podrzuca paczkę>
Jak nie dostałeś, jak dostałeś. :> -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Shell |
![]()
|
Grimmy masz :* ode mnie ;D
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
oto Wasz koniec świata: czyszczą Bziuma...
Ten post był edytowany przez Norriśka: 07.12.2005 00:20 -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Tak. I moją ulubioną zabawę wyczyścili.
-------------------- |
Shell |
![]()
|
Potwory.
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jezeli według was śmierć jest tym czynnikiem którego należy sie bać przy końcu świata [chociaż 2012 to NIE jest koniec] to faktycznie bójcie sie czy tam drwijcie ;p
-------------------- ...
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Strach przed śmiercią jest typowym zachowaniem dla większości ludzi. A ja się tam śmierci nie boję, najgorszy jest ból oraz strach przed bólem, strach przed śmiercią, ale śmierć sama w sobie jest naturalna, jesteśmy na nią skazani, ale jej sobie nie wybieramy.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Naprawdę, nie boisz się śmierci?
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
może to wynika z mojej wiary w to że jest życie po śmierci?
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hmmmm....Też mam taką wiarę. Przynajmniej myślę, że ją mam. A jednak boję się.
|
Ahmed |
![]()
|
hmmm....wiesz to jest bardzo trudny temat. Bo znam wielu zagorzałych chrześcijan a jednak się boją mimo że ich wiara jest o wiele głębsza od mojej. A jednak boją się. Czy to jest strach przed samą śmiercią czy strach przed tym że po smierci już nic nie ma?
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmm mam wrazenie ze to po prostu gleboko zakodowany obraz smierci jako czysto negatywnego pojecia i mimo ze te osoby wierza, to.. hmm.. relatywizm kaze im sie bac.
Sihaja - jest z kim to sie zrobi ;P -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
Ja się śmierci boję, bo jest nieodwracalna. Przechodzi się na drugą stronę i już nie wraca. I nie można być z tymi, których się kocha.
Elvaralinde --nu dlatego mówię, że trzeba się spieszyć. Bo zanim się znajdzie jakieś toto co by na mężczyznę mniej więcej wyglądało... XD -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kochanym kobitom dziekuje (Atina:*, Shell-badz moja net-girl, hm?;>).
QUOTE(Ahmed @ 07.12.2005 18:21) hmmm....wiesz to jest bardzo trudny temat. Bo znam wielu zagorzałych chrześcijan a jednak się boją mimo że ich wiara jest o wiele głębsza od mojej. A jednak boją się. Czy to jest strach przed samą śmiercią czy strach przed tym że po smierci już nic nie ma? troche nie rozumiem, skoro tam na drugim swiecie ma byc lepiej, to dlaczego sie tego ludzie boja? (jest to ogromne skrocenie mojego mniemania o smierci wg. chrzescijan, jesli czas pozwoli to jutro rozwine swoja wypowiedz). -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
dlaczego się boją? Bo to jest nie znane.
-------------------- |
Shell |
![]()
|
ja sie bardziej boje wiecznosci, niz smierci.
Grimmy, jasne ;D! -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
Sihaja, wlasnie jestem w tej wygodnej sytuacji ze mam takiego osobnika do dyspozycji ;d
A tak wracajac, to teoretycznie osoby wierzace wiedza co czeka na nie po smierci, wiec wykluczony jest strach przed nieznanym. (teoretycznie) -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
Szczęściara z Ciebie ;P
-------------------- |
Shell |
![]()
|
Sihaja, zazdroscic? NIE! Zakupic ;D!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:51 |