Koniec Świata?, ----
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Koniec Świata?, ----
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zakupic? To pamietaj o pompce do zestawu ;d
A mojego mozna ogladac na Mili panstwo i reszta lolkow ;d <dmuchalam 2 dni> -------------------- |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Ty to musisz miec mocne pluca ; ).
Tez bym sobie podmuchala : ( -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Wcale nie takie mocne, nie dalam rady i teraz to wazy mniej ode mnie XD
-------------------- |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Ponoc anoreksja jest teraz trędi ; ).
A tak wogole to zapodaj zdjecie ;p. -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
-------------------- |
Shell |
![]()
|
Słit ! ;D;D;D;D;D
Ja tez chce takieeego! : ( -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
To sobie nadmuchaj :D
-------------------- |
Shell |
![]()
|
poki co bede zazdroscic ;p. Potem zakupie ; ) (brak funduszy sie klania ;D).
baj de lej gdzie kupilas swojego?;> -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
Na gnieznienskim targu z dmuchanymi mezczyznami XD
-------------------- |
Shell |
![]()
|
Gniezno powiadasz...
hmm kto zalatwi darmowy transport ze Slaska do Gniezna? <slodkie_oczka> Czemu Slask to takie zadupie ze nie ma tu takich targow ;(! Ten post był edytowany przez Shell: 11.12.2005 18:11 -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
A ten moj lalek to wyjatek jest, w Gnieznie tez zwykle takich nie ma ;)
A jak by ktos chcial poogladac sklepij z dmuchańcami to prosze tu. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 12.12.2005 00:14 -------------------- |
Shell |
![]()
|
ale Ty ucieszna jestes ;D. Twoj Mandhor tez XD.
musze poszukac u siebie w miescie czegos podobnego ^^ -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bo nawet wierzący mają bardzo słabą wiarę. Ufasz, ale się boisz. Zmiany. Wszystkiego. Człowiek boi się tego czego nie zna. Wiara w obietnicę Chrystusa to jedno - mam tą wiarę. A jednak ona nie zabija tego lęku. Każe go tylko pokonywać.
|
Eva |
![]()
|
A u mnie osobiscie to nawet nie jest sprawa strachu, ale.. jestem na tyle szczesliwa w moim zyciu doczesnym ze nie mam ochoty tego wszystkiego zostawiac. Bo smierci sie nie boje, co nie znaczy, ze jej pragne akurat tu i teraz.
Shell - czegos podobnego znaczy uciesznej dziouchy czy uciesznego MndhR'a? ;d -------------------- |
Shell |
![]()
|
Uciesznego MndhR'a oczywiscie ;D. Uciesznych dziołch to tu pelno ;D.
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
Huh, to szczescie, ze moj dmuchaniec jest wierny. ;P Jakis mod nas powinien wyczyscic w sumie ale nie mam skrupulow bo to w koncu bzium XD Masz jeszcze kilku dmuchancow tutaj o, ale to nie moje juz. Do kupienia. Najswierzszy gnieznienski towarek.
-------------------- |
Shell |
![]()
|
a po co nas czyscic?;D nawet sobie pogadac na bardzo wazny temat nie mozna? ; )
A galeria super :D Ten post był edytowany przez Shell: 12.12.2005 16:12 -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
No fakt, w sumie zyciowy temat! Brak szczescia to jak ciagnacy sie w czasie koniec swiata ;p
-------------------- |
Shell |
![]()
|
a tak poza tym to musimy sie wygadac, bo zaniedlugo nas nie bedzie ;)
no to jak myslisz co spowoduje koniec swiata? ;) Ten post był edytowany przez Shell: 12.12.2005 16:36 -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
Powszechna abstynencja seksualna ;d
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a becikowe? nie zapominajmy o becikowym ;>
-------------------- |
Eva |
![]()
|
No tak.
Czyli koniec swiata nam nie grozi XD Wiwat polski rzad! -------------------- |
Shell |
![]()
|
XD
Zwalczam to! a jak XD tylko sobie nadmucham mojego bojfrenda i bede szalec ^^ tak sobie mysle, czy bye nie nadmuchac Grimmiego, bo to jest niby moj net bojfrend <błysk w oku> ;D Ten post był edytowany przez Shell: 12.12.2005 20:37 -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
Tylko pamietaj zeby go ubrac w pidzame jak ali makbil :D
-------------------- |
Shell |
![]()
|
Musze do niego pm napisac ^^
jak sie da nadmuchac to ubiore go dla Ciebie w pidzame ;D. fajny ten temat nie?;D -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |