Slytherin - Normalny Dom, Czy musi być zły?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Slytherin - Normalny Dom, Czy musi być zły?
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Źle to odebrałeś. Chodzilo mi ogólnie o narodziny w świecie czarodziejów, a nei o narodziny dziecka Harry'eho. Poza tym 15 lat w dzisiejszych czasach to już późno(dla neiktórych, nie dla mnie) słyszaęłm o 13 letnim ojcu.
Dla mnie Draco tej wiezi z ojcem nie ma i próbuje ją wywtorzyć, robiąc wszystko co jego ojciec uznałby za właściwe. On wcale nie musiał byc taki od urodzenia. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Według mnie Lucjusz jest idolem Dracona
![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ronald @ 23.12.2005 14:55) Źle to odebrałeś. Chodzilo mi ogólnie o narodziny w świecie czarodziejów, a nei o narodziny dziecka Harry'eho. Poza tym 15 lat w dzisiejszych czasach to już późno(dla neiktórych, nie dla mnie) słyszaęłm o 13 letnim ojcu. Eeee ci 13 letni ojcowie to wyjątki. A zrozumiałem to tak ponieważ ciągle mówisz o powodach, dla których Harry mógłby wejść do pokoju naprzykład Krukonów. Więc mówie z całych płuc, że Harry nie wejdzie do pokoju Krukonów, aby się pobzykać z Cho ![]() QUOTE(Wrona @ 23.12.2005 15:11) Według mnie Lucjusz jest idolem Dracona ![]() ![]() Chyba każdy rodzic jest autorytetem dla dziecka,nie? Lucjusz jest zły i nienawidzi szlam dlatego Draco jest taki sam. To chyba najbardziej logiczna i normalna rzecz na świecie. Zwłaszcza, że Draco może ma jakieś ukryte dobre cechy, ale jest napewno mamisynkiem i kochanym synkiem tatusia......... ![]() Ten post był edytowany przez Lupek: 23.12.2005 15:01 |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lupek @ 23.12.2005 15:59) Więc mówie z całych płuc, że Harry nie wejdzie do pokoju Krukonów, aby się pobzykać z Cho ![]() ja to nazwłem troskze delikatniej ![]() QUOTE(Wrona @ 23.12.2005 15:11) Według mnie Lucjusz jest idolem Dracona ![]() ![]() No, tego bym nie pwoiedział. Na pewno jeszcze go nie przerósł. ![]() QUOTE(Lupek @ 23.12.2005 15:59) Chyba każdy rodzic jest autorytetem dla dziecka,nie? Lucjusz jest zły i nienawidzi szlam dlatego Draco jest taki sam. To chyba najbardziej logiczna i normalna rzecz na świecie. Zwłaszcza, że Draco może ma jakieś ukryte dobre cechy, ale jest napewno mamisynkiem i kochanym synkiem tatusia......... ![]() No wiesz, z tymi autorytetami to róznie bywa. Bo np. gdybyś miał ojca alkocholika to pewnie nie byłby Twoim autorytetem, nie? Ale, że Dracus jest maminsynkiem to się zgdzoę w zupełności. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Hmm... Co do tych autorytetów to mam wątpliwości. Moim na pewno nie jest ojciec... Prędzej siostra. Chociaż masz rację "Niedaleko pada jabłko od jabłoni" każdy (chociaż w najmniejszym stopniu) przypomina ojca/matkę. Ten post był edytowany przez Wrona: 23.12.2005 15:14 -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Wrona |
![]()
|
Chodziło mi o to, że przerósł ojca pod względem wredności
![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ronald @ 23.12.2005 17:11) Bo np. gdybyś miał ojca alkocholika to pewnie nie byłby Twoim autorytetem, nie? Ale, że Dracus jest maminsynkiem to się zgdzoę w zupełności. gdybym miał ojca alkoholika nie byłby on moim idolem, ale sam byłbym alkoholikiem. Wszyscy moi koledzy, których starzy są cały czas pijani, walą piwo od 7 roku zycia. |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
od 7? Coś tak... młodo i nietypowo.
A Slytherin jest normalnym domem. ;P |
Wrona |
![]()
|
Może (na pewno) to nie jest związane z HP ale muszę to napisać:
Każdemu, obojętnie skąd, Od świtu, aż do zmroku, Wesołych i przyjemnych Świąt Oraz szczęśliwego Nowego Roku!!! Życzy Wrona ![]() Ps. Hura!!! Zostałam szlamą! ![]() Ten post był edytowany przez Wrona: 23.12.2005 17:44 -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Ronald |
![]()
|
Katarna> To chyba masz mało rozgarniętyc kolegów.
Wrona> Ja myślę, że Lucjusz jest wredny jak jego syn, albo i gorzej. Tyle, że nie jest to opisane. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A według mnie Katarn powiedział bardzo mądrą rzecz!!!! Tak jest !!!! 97% Dzieci alkoholików też będzie niedługo alkoholikami. Lucjusz napewno jest gorszy od Draco skoro jest śmierciożercą!!!! I dobrze
![]() |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Weź mnie Lupek nie strasz w Święta.
Katarn, widzisz jak Cię tu wszyscy chwalą? |
Lupek |
![]()
|
hehe to moje bożonarodzeniowe przyżeczenie: straszyć wszystkich forumowiczów
![]() |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
W tym biedną, zdołowaną przez Lupka Dorc? ;P
|
Lupek |
![]()
|
Żadnych wyjątków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS.Dorcas po co ci moje gg? ![]() Ten post był edytowany przez Lupek: 23.12.2005 19:29 |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Cicho... Nikt ma się o tym nie dowiedzieć ;D
Nie lubimy wstrętnych nabijaczy ![]() |
Wrona |
![]()
|
A kto powiedział, że tu są jacyś nabijacze? Ja przez neta poznałam dużo osób, a z niektórymi nadal utrzymuję kontakt
![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
O tym wiemy tylko ja i Lupek.
Wrono, jeśli chcesz się dowiedzieć o kogo chodzi to moje gg na PM ![]() A zreszta jest jeden taki ktos na tym topic'u.... Lalala... |
Wrona |
![]()
|
OK. Ale wiesz co? Proszę wszystkich o nieodmienianie mojego przezwiska przez Wrono, OK? W sumie to zbyt dużej różnicy nie ma, ale jakoś mnie to drażni... (zamiast "Wrono" piszcie "Wrona", proszę
|
Lupek |
![]()
|
No jest.......... i to większy niż myślicie (hehe nie liczcie mnie
![]() Wrono(hehe nie mogłem się powstrzymać ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Lupek: 23.12.2005 20:21 |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Wrona, to wysłać? ;P
(wiem, że teraz zachowuje się jak nabijaczka, wstrętna nabijaczka, ale nie gorsza niż ten ktoś ;]) |
Wrona |
![]()
|
Nieeeee...
![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
To co z tym gg? ;P
|
Wrona |
![]()
|
Co? Dasz numer?
-------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
nabijacze niach niach ;]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:11 |