...?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
...?
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Przegryzione słowo kocham
krwawi mocno w moich ustach milionem ran w sercu chowa się wciąż zdrowo pustynna róża tłumiąca maleńkie ziarnko zasiane zupełnym przypadkiem rozum skrada się cichutko z klingą rozsądku morderczym zamiarem i strachem przed pustką wypisanymi łzami na mojej twarzy Podpowiedzcie mi tytuł ![]() Edit: Inspirowane twórczością Rafała Wojaczka... Ten post był edytowany przez Cailith: 03.12.2005 16:06 -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
krwiste
niczym surowy stek ale o wiele smaczniejsze pomysłowo i ładnie -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nie lubię takich wierszy i mimo całej sympatii do ciebie, Cailith, to nie mogę go przełknąć, bo kołkiem w gardle staje.
Krew, miliony ran i klinga zadają mi ciosy w poczucie estetyki. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Kochanie, chowasz się za zbyt pokolorowanymi zdaniami. Z Twojej strony potrzeba mi troszkę, troszkę więcej prostoty. Wiesz, że u mnie dla Ciebie zawsze poprzeczka jest wysoko :* Skacz, kochanie, bo wiem, że robić to potrafisz całkiem nieźle.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:15 |