Miś, wiersz mojej przyjaciółki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miś, wiersz mojej przyjaciółki
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Uwaga! Od razu zaznaczam ten wiersz NIE JEST mojego autorstwa. Jest on napisany przez moją przyjaciółkę i za jej zgodą wklejam go tutaj. Proszę o oceny. Jak wiersz wam się spodoba, to może będę wklejać następne jej wiersze
![]() Miś To już koniec. Niczego nie zmienię. Został tylko miś, nazwany twoim imieniem. Co wieczór go obserwuję, zamykam oczy i czuję ... Że to w twoje ramię głowę wtulam. Że to ty mnie do siebie przytulasz. Że to ty moje usta całujesz. Że to twój oddech na sobie czuję. Otwieram oczy, Miś siedzi z boku tapczanu. Obserwuje moją twarz zadumaną i cicho mi szepcze... Dobranoc. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
niech się przyjaciółka zarejestruje.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Infantylne, ale ładne. Temat ograny do bólu zębów, a jednak całość się broni. Miły wiersz.
|
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
Taaa, Jan zna tego misia. Uszatek ma na imię, nadawany w telewizji wieczorami, dla dzieci pięcioletnich. Przyjaciółka, jak się domyślam, również około pięcioletnia?
A poza tym ten miś jakiś mi się perwersyjny wydaje... QUOTE Że to ty moje usta całujesz. - ojoj.Niedobrze. -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:21 |