Istnieję...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Istnieję...
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Pod szerokim płaszczem przeszłości,
Otulony ciepłem wspomnień, Jak w dłoniach matki Istnieję... Na skrawku mojej teraźniejszości, Ramieniem mijającego czasu Wypchnięty na scenę dnia Istnieję... W wydzielonej drobinie jutra, Wstrząśnięty pewnościa niepewności, W drapieżnych szponach świata... Będę Istniał? Ten post był edytowany przez Time Robber: 05.12.2005 16:04 -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie lubie wierszy
w których nie mam punktu odniesienia rytmicznego szczególnie jeśli dzielisz wiersz na części taka budowa sprawia ze brakuje mi rytmu jednak bardzo podoba mi sie połączenie zwrotek wspolnym zakonczeniem też ciekawy pomysl trzy zwrotki przeszlość teraźniejszość i przyszłość nieźle ale czegoś mi brakuje nie moge znaleźć czegoś co odróżnia Twoj wiersz od tysięcy podobnych -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:29 |