Niemoc Artystyczna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Niemoc Artystyczna
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
(stare dzieje, i tak nikt tu nie wchodzi, a ja pozwolę sobie usunąć, bo już kiedyś ktoś mnie molestował sprawdzając mnie w internecie a nie do końca każdy ma moje przyzwolenie na czytanie tych bzdur, które się pisało na tym forum jak tu się jeszcze miało znajomych. pzdr.)
Ten post był edytowany przez Daga: 14.03.2009 19:45 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Oj umiesz, umiesz, robi wrażenie...
Czytałem dopiero raz - ale wrócę jaszcze kilka razy i wtedy napiszę coś jeszcze... Dzięki! -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Właśnie kurna nie umie.
Ten post był edytowany przez Cat: 17.12.2005 00:34 |
Annik Black |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Gdybym ja umiała tak pięknie pisać... oj gdybym umiała... a może spróbuję??? Zobaczymy...
![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
QUOTE Wiem, że nie umiem pisać. Dotykam włosów i wiem, że to włosy. Słysze muzykę. Widzę światło. I nie umiem pisać. Poezja musi być prawdziwa. Tak prawdziwa, że gdy czytamy wiersz, nagle tchu nam braknie, serce wali i czujemy: TO O MNIE! W tym przypadku czytamy i nagle tchu nam braknie, i już wiemy: TO O NIEJ! Ona naprawdę nie umie pisać! Prawdziwe. Gratuluję. Ten post był edytowany przez Jan Bez Domu: 02.01.2006 07:09 -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
Rura Aluminiowa |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.12.2004 ![]() |
nigdy nie widziałam, by ktoś wwalił post "nie umiem pisać" do osobnego temtu i jeszcze kazał komentować
Przyutaknę autorce. Nie umiesz pisać |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
To co wyżej napisane - to chyba z zazdrości, że oni tak nie piszą- oczywiście każdy ma prawo pisać co czuje - dziecko też jak spaceruje po wysokim murku to czuje tylko radość - ciekawe czy rozumie co w tym momencie czuje jego matka!
Wiersz jest dobry, prawdziwy i wymagał od autorki wielkiej szczerości, dotyka ukrytych głeboko emocji, opowiada uczciwie prawdę o sobie - aż do bólu - niewielu na to stać - po takim wierszu zapada cisza, taka w której słychać jak rośnie trawa na łące... Wiersz jest jednym z lepszych na tym Forum! I można zdawkowo napisać coś tam - wydaje się że dowcipnie - ale czy prawdziwie - więc śmiało pisz następny są tacy którzy czekają! Ten post był edytowany przez Time Robber: 02.01.2006 19:21 -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:17 |