Dragon Lance - Smocze Fantasy :), est sularis oth mithas
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dragon Lance - Smocze Fantasy :), est sularis oth mithas
Seleniusz |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 09.12.2005 Skąd: Łódeczka :) ![]() |
Witam
![]() ![]() ![]() Piszcie, więc co was w Lancy zachwyciło, kim są wasi ulubieni bohaterowie i jakie są wasze ulubione fragmenty! est sularis oth mithas!!! Ten post był edytowany przez Seleniusz: 10.12.2005 01:01 -------------------- Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia - Mark Twain
|
hermionka_7 |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 01.01.2006 Skąd: Zabrze ![]() |
Dragon Lance nie czytałam
![]() ![]() ![]() ![]() chyba troszke nie na temat, ale zawsze o smokach! ![]() Ten post był edytowany przez hermionka_7: 07.01.2006 19:06 -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Od Dragonlance zaczynałam jako małe dziewczątko i fantasyjnie niewinne. Wtedy przepadałam za tą sagą, pewnie będę chciała jeszcze kiedyś do niej wrócić, co sentyment to sentyment. Ona się chyba jakoś rozrosła ostatnimi czasy...
A wogóle to jej pierwszaczęść (albo i więcej, ale głowy sobie uciąć nie dam) to spisana rewelacyjna sesja RPG. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ominęło mnie. Poza tym z zasady staram się nie czytać fantasy. Zbyt dużo gram w rpg. I zbyt często jestem MG. A nic gorzej nie wpływa na układanie przygód fantasy niż czytanie fantasy. Właściwie czytam tylko polską...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:32 |