Aleja Mogilna Cześć 2: Testament [NK], featuring Dorcas Ann Potter
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aleja Mogilna Cześć 2: Testament [NK], featuring Dorcas Ann Potter
Katty |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru ![]() |
BUAHAHAHA!!! Teraz JA to skomentuję!!! Po tygodniu od przeczytania należałoby.
"Mogilna II" jest ciekawa. To trzeba przyznać. Wciągająca takoż. O borze, a jaki klimacik! Pomysł z gnijącym Czarnym Panem genialny sam w sobie. W każdym razie - jest oryginalny. Błędów większych nie widziałam, a nawet jeśli, to ich nie pamiętam ![]() Fabuła jest wciągająca. A zakonczenie ostatniego odcinka - podłe mistrzostwo. Uważam, że "Mogilna II" jest lepsza od części pierwszej. Dwójka powstała na bazie raczej niespotykanego pomysłu. Utrzymana jest w tonacji mroczno-delikatnej. I tak trzymać! Co do postaci - mhm... Nie można im nic zarzucić. Szczególnie podoba mi się pan Howard - takiego faceta to tylko kochać i tulić. On jest słodki. Katarn, Dorcas - piszcie dalej. Łapówek nie daję, bo ustawa zabrania. Ale Weny życzę. Kat czekająca PS. Ale Seviczka wam nie wybaczę. -------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie ![]() |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katty @ 07.01.2006 18:10) BUAHAHAHA!!! Teraz JA to skomentuję!!! Po tygodniu od przeczytania należałoby. "Mogilna II" jest ciekawa. To trzeba przyznać. Wciągająca takoż. O borze, a jaki klimacik! Pomysł z gnijącym Czarnym Panem genialny sam w sobie. W każdym razie - jest oryginalny. Błędów większych nie widziałam, a nawet jeśli, to ich nie pamiętam ![]() Fabuła jest wciągająca. A zakonczenie ostatniego odcinka - podłe mistrzostwo. Uważam, że "Mogilna II" jest lepsza od części pierwszej. Dwójka powstała na bazie raczej niespotykanego pomysłu. Utrzymana jest w tonacji mroczno-delikatnej. I tak trzymać! Co do postaci - mhm... Nie można im nic zarzucić. Szczególnie podoba mi się pan Howard - takiego faceta to tylko kochać i tulić. On jest słodki. Katarn, Dorcas - piszcie dalej. Łapówek nie daję, bo ustawa zabrania. Ale Weny życzę. Kat czekająca PS. Ale Seviczka wam nie wybaczę. wybacz, błagam! |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
A ja powracam na forum (i pisać też). Pomysłów mnóstwo, a co ważniejsze: ferie
![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 27.01.2006 20:58 |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmmm, Dorcas, a może by tak dokończyć ? xD potencjał ten ff ma wielki, niech mi tylko ktoś pomoże to dociągnąć do końca.
Przyznam, że kiedy dziś, po roku, przeczytałem Testament mi samemu bardzo się spodobał xD i postanowiłem to dokończyć, gdyż znalazłem swoje stare notatki z fabułą. tak więc polecam wszystkim odświeżenie sobie pamięci iprzeczytanie tego jeszcze raz, gdyż nie długo napisze kolejne odcinki. Ten post był edytowany przez Katarn90: 05.02.2007 20:56 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:43 |