Prezentów Szał...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Prezentów Szał...
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
chwalić się co planujecie kupic/kupiliście/preawdopodobnie dostaniecie ;] a nóż widelec ktoś znajdzie w tym temcie moze nie oryginalny ale ciekawy pomysł ;]
Ja zasponsorowałem: Ojcu książke o różnych códach i innych takich Matce fachowe rękawiczki Siostrze w sumie jeszcze nie wiem...ona medycyne studiuje, moze sól fizjologiczna? bratu najchętniej kupiłbym zestaw odchudzający no ale ma być miło.. dostanie GBA i kilka gier ;p No a dziewczynie umyśliłem poduszkę ze wspólnym zdjęciem ;] w planach były też wypaśne majteczki, no ale panie które je dziergały miały za dużo zamówień i przed sylwkiem bym ich pewnie nie dostał... tyle odemnie... i nie mam pojęcie czego się spodziewać...bo szalik i czapke mam, perfumki sobie sam skolowalem a slodyczy raczej nie jadam ;p "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Spodziewaj się 0,7.
Chociaż co to dla tekiego chłopca jak ty. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
u mikołaja zamówiłam sobie lomo aparacik, właściwie tylko to bym chciała dostać ;p ewentualnie jakieś badziewne bransoletki lub coś poprawiające piękność.
dla mamy będę miała tusz, lakier i coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam co == co kupić ojcu idei nie mam żadnej, jak co roku zresztą. straszna sprawa. może wiertarkę? ;F tu moglibyście poratować co się ojcom kupuje. a samej sobie zrobiłam prezent z majtek w wisienki ha ha ;D -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tacie kupiłam nakolanniki do siatkówki (bo chodzi na sale co tydzień).
mamie sweterek mały, czarny z przeceny w Reserved. siostrze pokrowiec na narty (bo dostanie nowe w tym roku od rodziców). psu kupiłam nową miskę ceramiczną z kotami, które wyglądają jak pies (bo on jest taki mały, że dla niego nie robią takich małych misek, więc ma kocią). chłopakowi nic nie kupie, bo go pier****. koleżanką dwóm kupiłam takie niciakowe świąteczne zapinki na biurko. a najlepszemu przyjacielowi tshirt też z przeceny w reserved, a drugiemu troche metroseksualną bronzoletkę w h&m. i w ogóle nie mam kasy jestem biedak. no, a ja chce dostać nowy komputer i jak nie dostane to rozwale ten stary w przypływie rozpieszczońskiej histerii. Pliz. Dzieci są na tym forum. //Matoos dzieci teraz o wiele szybciej dorastają. nie martw się. I to oznacza, że jak najwcześniej powinny zacząć kląć?//Matoos nie, to oznacza, że moje przekleństwa zapewne wrażenia na nich nie zrobią najmniejszego. Rozumiem, że wyrażenie "starszy powinien dawać dobry przykład" jest Ci całkowicie obce? //Matoos nie jest mi obce. mój dziadek tak mówił. jak był młody. Ten post był edytowany przez Sumiko: 20.12.2005 10:51 -------------------- dupa.
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie mam pomyslu coo kupic rodzicom
![]() bratu nic nie kupie bo znim nie gadam... Przyjaciolka dostanie ksiazke Zienaiwy "Pomost pomiędzy tradycją i współczesnością " trenuje judo wiec napewno sie ucieszy ![]() a Przyjaciel dostanie laske alfonsa ![]() ![]() ![]() a co aj dostane?? nikt nie chce mi powiedziec ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 17.12.2005 13:58 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 17.12.2005 12:27) Powiadasz...................... Takich zakupów to ja nigdy w życiu nie zrobiłam i prędko zrobić mi się takich nie uda... Rodzice i brat dostaną pewnie jakieś małe słodkości, a koleżanki płyty z najlepszymi mp3 [według mojego subiektywnego doboru]. -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja prezent dla rodziców zostawiam siostrze. ma większe możliwości, bo mieszka w większym mieście niż ja. tylko sie dorzuce z kasą.
dla siostry właśnie myślę nad kolczykami (jak co roku zresztą) bo nie mam pojęcia co innego mogłabym jej zakupić. z chłopakiem zerwałam tydzień temu, więc o jeden prezent mniej ja "pod choinkę" dostanę (a właściwie już dostałam) wypasiony kalkulator (bo mamuśka stwierdziła, że jak jestem w klasie matematycznej, to na pewno mi sie przydadzą sinusy, cosinusy i tym podobne ![]() ![]() -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh, ten kalkulator to chyba i ja dostanę ;]
Bo chociaz jestem na biol-chemie to matura sie zmienia i na takiej np. chemi juz mozna a nawet trzeba (jak ktos nie umie logartytmow liczyc ;]) wypaśny kalkulator :} "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tata ma hopla na punkcie gotowania, więc sprezentowałam mu książkę kucharską, mama cięgle narzekała, że jej zimno to czapkę i szalik dostanie (tylko mam kłopot z kolorem, cholera) Bratu do szcześcia potrzeba słodyczy, bo nie mam kasy na coś więcej.
A ja już nic nie dostanę, bo już miałam prezent ;P -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Tacie "Powstanie '44" Daviesa
Mamie śliczną bluzeczkę z Jackpota Bratu ***************** (mały zagląda tu od czasu do czasu, ostatnio go wyczaiłam... Melkor albo Alakazam się zwie, już nie pamiętam ![]() Babci śliczną filiżankę z antykwariatu Kuzynce Terakowską "Tam gdzie spadają anioły" Wujostwu album "Cyganie". -------------------- |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mamie i Ojczymowi- cała rodzina zbiera się na wycieczke do Anglii dla nich więc ja też dam swoje pięć groszy.
Dziadkowi i Babci- jeszcze nie wymyśliłem, ale nawet obecność "kochanego wnuczka" ich zadowoli ![]() Bratu- jakaś ciekawa gra komputerowa go w pełni zadowoli Dziewczynie- ostatnio tęsknie patrzyła na "żakiecik" ![]() Hmmm ja chyba dostane po prostu kase i jakoś ją wykorzystam. |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
"...aaaaaaaaaaaaa. przepraszam Cię dziecko, ale miej pretensje do, tego kto mi dał te opcje przy których się gubie. jak pamiętasz co napisałaś to edytuj czy cuś... kurde no..." - by Sumiko
Osz ty świnio! =P A ja sie tak nameczyłam z tym postem =P Ten post był edytowany przez kelyy: 20.12.2005 18:19 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
hej, jakie majtki? są genialne w serduszka i wisienki ;D
a na jarmarku znalazłam kolczyki w turkusowe biedronki i ktoś ma mi takie kupić ;p -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja sie jutro wybieram po prezenty.
Mamie nie wiem co kupie, moze skarpetki jak w zeszlym roku. Albo ksiazke jakas dobra, choc w sumie i tak nie ma czasu czytac. Tacie oczywiscie plyty cdrki. Tradycyjnie. Chlopakowi nic nie kupie bo nie lubi prezentow i 'swiatecznego rozpier*oleństwa'. A ja dostalam gacie :P Ale chyba cos jeszcze szykuja. -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Mamusia dostanie trzy paczuszki, w każdej malutki obrazek z kotkiem (:
Siostra papeterię. A tatuś książkę o 85 sposobach wiązania krawata ![]() W tym roku chciałam dorzucić jakiś oryginalny sposób podpisania paczek, więc narysowałam kilka rebusów (: do każdego prezentu jest doczepiona kopertka z karteczką, na której jest zagadka, dla kogo paczuszka (: mam nadzieję, że się ucieszą... -------------------- |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
a ja pakuję prezenty w Empiku.
ale dupa, bo mi nie płacą, a ja tam marznę i nogi mnie bolą. nawet, kurde głupich 100 zł nie mogą dla mnie znaleźć. i nie mam na prezenty. Ten post był edytowany przez Norriśka: 21.12.2005 20:46 -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Myśka |
![]()
|
hej, to czemu cię tak wykorzystują?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Właśnie.
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A ja dziś dostałam wypłatę i mam tyle kasy, że nie wiem na co pierwsze przepuszczę. Chyba na linę, żeby się ze szczęścia powiesić XD
-------------------- |
Lupek |
![]()
|
Może lepiej pistolet............będzie większy i lepszy efekt ;p
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mozesz mi dac
![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
spluwy na strzałki dla wszystkich!
|
Sihaja |
![]()
|
Porozsyłam wam pocztą ;P
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
w tym roku każdy (kto zasłuzył) z rodziny najbliższej dostanie ode mnie książkę w prezencie.
psiapsiółce sam coś zrobię (bez skojarzeń zboki), ale jeszcze nad tym myślę (jakieś propozycji forumowa tłuszczo?. młodszemu kuzynowi (wiek:11) planuję sprezentować jakąś mroczno-upadłą składanke, bo dziecię rajcuje się muzycznie w nieodpowiednią stronę moim nieskormnym zdaniem. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:50 |