Prezentów Szał...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Prezentów Szał...
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
a ja musialam zmienic plany na prezent dla Przyjaciolki... bo sie naklad ksiazki Zieniwy skonczyl i wznowia druyk dopiero w styczniu... zonk...
![]() ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kupilem prezent rodzicom, dziewcyznie, wysylam kartki swiateczne jestem juz spelnionym czlowiekiem \m/ i znowu mam pustki w skarbonce=(
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
a dziadkom "pamięć i tożsamość' JP2....
starszym też jakąś ksiązkę kupiłem, chociaż imo nie zasłużyli na jakikolwiek prezent. a dziewczynie nic, bo jestem paskudny i wredny skąpiec, który nie lubi wydawania pieniędzy. Poza tym miała 18-stke tydzień temu to już i tak się wykosztowałem XP <tru chauvinistic pig> -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Stac mnie bylo tylko na prezent dla mamy - skrzyneczke na klucze i inne drobiazgi w kwiaty. Na prezent dla ojca zlozylam sie z rodzinką - mieli cos wybrac nie jestem wtajemniczona(nie ma to jak rodzinka prawda
![]() ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To moze teraz sie wszyscy pochwala co dostali?
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie lubię się tym chwalić, ale w tym roku zrobię wyjątek - książkę krzysztofa skiby 'skibą w mur' (zbiór felietonów z 'wprostu') plus koszulka 'made in hell' (dobrze, że babcia nie zna angielskiego) koloru czarnego. tak, to wszystko - ot skromnie i praktycznie.
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
empetrzy plejer creative'a
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To u mnie w tym roku obrodzilo, zwlaszcza ze z racji imienin dostaje prezenty x2.
Rowniez dostalam empeczy plejera, ale nie optimus tylko trak ;p Ksiazeczki moje, tzn. 'Czarem i smokiem' Pawlaka, 'Wladca much' Goldinga (wreszcie na wlasnosc ;p), 'Ferdydurke' Gombrowicza. Do tego spodnica, pierscionek, zimowe buty, naszyjnik z pawiego piorka. Mam podejzenia ze rodzina dostala jakas doplate od nowego rzadu, nie wiem, jakies pozne becikowe albo cos w ten desen oO -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
płyta Kultu nowa [w tej opcji z dvd]
komiks [zaznaczę, że fajny i gruby komiks ![]() bluza |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
U mnie mało orginalnie, bo dostałem: KASE, KASE, KASE, ale nie narzekam, bo teraz sam sobie kupie jakiś fajny prezencik ;]
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Moja ukochana Musierowicz: "Szósta klepka" i "Żaba". Ta ostatnia oczywiście już obalona, a co.
Jeremi Przybora "Przymknięte oko Opaczności". Poducha żaba (: Bilans: ++++ -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Kosmetyki, ołówek mechaniczny + długopis + pióro (bo zawsze je niby gubię)
![]() Ogólnie zadowolona jestem ;] -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Aparat cyfrowy (w końcu wyżebrałam), nagrywarka dvd, pamięć do komputera, książki, ciuchy, pieniądze, słodycze, płyty... Ogólnie - nadspodziewanie dobrze.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Płytki "Poligono Industrial", "Allez" i "11:11", a do tego lampka na polke nad lozkiem, kosmetyki, kasa i słodyczne. Ja tam jestem bardzo bardzo zadowolony
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
od rodzicow jak zwykle jakies ciuchy, torebke i takie tam... od chrzestnych kase... u dziadkow jeszcze nie bylam... od Przyjaciela dostalam sliczne kolczyki... a od Przyjaciółki tomik poezji mojego ulubionego poety, ks. Jana Twardowskiego...
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mp3 player;p, kosmetyki i słodyczy troche.
a babce moherowy beret kupiłem... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |