Nic Więcej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nic Więcej
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
restart...
nic więcej będę żył jak duch, ubiorę się w obojętność ukamienuje serce nie chcę nic więcej staniesz ze mną przed bramą do świata podasz mi swe ręce nie chce nic więcej nie chwycę dłoni bo już postanowione muru przejść nie chcę nie żądam nic więcej woda mnie woła sznur już czeka chcę zakończyć gehennę nie żądam nic więcej chcę żyć jak duch patrzeć obojętnie ukamienować serce nie chcieć nic więcej |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
niepotrzebnie trzymasz się schematu troszke kulawo wychodzi Ci pisanie w ramach bardzo sztywno ująłeś treść czyta się od przystanku do przystanku szkoda ale chętnie przeczytam coś Twojego kolejnego -------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
A mi sie podoba. Moze dlatego, ze ja kocham takie rozpaczliwe wolania o milosc(mimo wszystko, ja to tak odbieram), ale slowa sa dobrze dobrane, rymy nie wymuszone...tylko jeden, maly szkopul:
QUOTE przed bramą do świata podasz mi swe ręce nie chce nic więcej nie chwycę dłoni Czytelnik wnioskuje z tego, ze Autor bardzo potrzebuje chwycenia owych dłoni, ale w pozostałych zwrotkach, zarzeka się, ze nie potrzebuje juz milosci...Dosc zmienne, nie sadzisz? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Może o to chodzi? Trafiło do mnie, ale obawiam się, że głownie dlatego, że jestem w stanie totalnej depresji i wewnętrznej pustki. Jak (jeśli...) mi minie podejdę na chłodno. Przedostatnia zwrotka słaba. Przez ten sznur. Banał Ci się wkradł.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:42 |