Wiersz O Braku
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wiersz O Braku
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Miałem na końcu języka słowo
Które mogłoby - ba! nawet musiało Spowodować, że cała całość W strzępy niczego zmieniłaby się Wraz z wszystkim co było dzisiaj Między mną a Tobą Miałem w oczach (tak sądze...) Coś takiego przez moment Że gdybyś wtedy odwróciła głowę I popatrzyła w nie, nawet przelotnie Runąłby cały świat za oknem Wszytkie sny i żadze... Mam ciągle w uszach i w głowie Śmiech gorzki i zimny jak herbata wczorajsza Którego się wstydze i który narasta I wiem już kiedy patrzę na Ciebie Że byliśmy w piekle, nie w niebie... Kłamałem Tobie......................i sobie Ten post był edytowany przez Katon: 03.01.2006 13:30 |
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
Rytm wielce przyjemny, jest sens, nie ma patosu, jest swojość i prawda, tylko 3 ostatnie wersy trochę łopatologiczne się zdają. Ale zdecydowanie po wszystkim, co czytać mi tu przyszło, zaskoczenie i uśmiech. Potrafisz. Brawa umiarkowane, acz szczere.
Łączę ukłony, Jan. -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Podoba mi się, naprawdę.
Bez tandety, czy przesadnych metafor, mających zapewne ukazac wielki polot ich autorów. Dużo, nie znaczy jednak dobrze. I ty jestes tego przykładem. Naprawde ładnie ![]() Popracuj jeszcze, a możesz dużo osiągnąc ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dziękuję. Tak swoją drogą to druga część Twojego podpisu jest boleśnie prawdziwa.
|
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
QUOTE(Katon @ 06.01.2006 15:57) Oj taak, ja też sporo wiem na ten temat... ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz, co prawda ma sens, jednak nie przypadł mi specjalnie do gustu. Najbardziej spodobała mi się ostatnia zwrotka.... nie wiem dlaczego, ale ma coś w sobie, moim zdaniem.
Tak szczerze to nie znam się za bardzo na pisaniu wierszy. Oceniłam według własnych upodobań. |
Joanne Riddle |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.01.2006 Skąd: z internetu :) ![]() |
Mnie najbardziej przypadła do gustu zwrotka druga
![]() -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Kaaaaaton. To piekne jest. Jak ja lubię tę Twoją taką subtelność w wierszach. I dojrzałość.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Och dziękuję, polecam swoją subtelność i dojrzałość także na płaszczyźnie pozapoetyckiej...
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Baczę więc pilnie XD
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
wyciągam na wierzch
jest piękny i smutny bolesny -------------------- ![]() ha! |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Katonie któż inny tak pisać umie?? Naprawde ładne... Poruszyło mnie...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Naomi |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 30.09.2006 Skąd: Zadupie Górne:P Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz jet suuuuuuuuuper co tu dużo mówić:>
-------------------- ..........................
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jest... smutne. Niestety. Ale jednocześnie... ładne. NIe lubię smutnych wierszy, ale właśnie przedstawienie to w taki sposób pozwala nie pomyśleć sobie: "ło matko! kolejny taki sam, smutny wiersz!" Nie. To jest oryginalne.
I ten zwrot "cała całość". Ja lubić takie pisanie. -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:24 |