Własną Krwią Malowane, malarsko-suicydialne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Własną Krwią Malowane, malarsko-suicydialne
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
Własną krwią malowane
Namaluję Cię, o Pani! Namaluję kolorami tęczy Będzie błękit, którym na mnie nie patrzysz I stal głosu, którego chłód mnie dręczy Karmin ust Kość słoniowa nadgarstków Czerń warkocza błyszcząca krukiem Szarość szeptu, róż chichotu, biel uśmiechu Perła czoła nad kawowych brwi łukiem Gdybym tylko swym pędzlem mógł musnąć Aksamitny twoich ruchów atrament Mgiełkę bladą, która lśni wokół ciebie I słonecznych rumieńców plamę... Lecz nie mogę, ręka drży, farby bledną Pędzla nie da się utrzymać dłużej Sto kolorów zlewa się w jedno Łzy spływają po płótna fakturze Chyba siebie zamiast ciebie namaluję To łatwiejsze jest i mniej boli Krwawa linia srebrnym ostrzem szkicowana Już skapuje na pergamin powoli. -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
![]() ![]() ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
W sumie napisałabym coś, ale i tak odbije się to echem w próżni głów waszych.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem czego ich teraz uczą w tych szkołach.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
no to gwoli podsumowania
kazdy juz powiedzial swoje subiektywno-obiektywne zdanie kazdy dowiedzial sie co w jezyku polskim znaczy slowo beznadziejny wszystko ladnie odbilo się echem w próżni naszych głów i fajnie jest no ... ... Ten post był edytowany przez Mellisa: 11.01.2006 22:16 -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
chciałem tylko dodać, że bardzo mi sie podoba, chociaż jak Sihaja wcześniej już napisała - nierówne rytmicznie, ale to jest dla wielu duży problem, do wypracowania chyba.
matoos - mnie teraz innych rzeczy uczą ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:34 |