Studniówka, :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Studniówka, :P
Variatka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 19.02.2006 ![]() |
Och moja studniówka nie była taka zła, chociaż musze przyznać, że mogło być zawsze lepiej. Słabo się staraliśmy i to tylko nasza wina. Gdybym jeszcze mogła cofnąć czas:).
Ten post był edytowany przez Variatka: 19.02.2006 13:00 -------------------- Dobrze robię.. dobrze robię tobie!! YOł
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Tofik @ 15.02.2006 09:56) QUOTE(Ahmed @ 15.02.2006 10:40) No i muszę przyznać ci tu całkowitą rację, chociaż nawet nie wiek skąd wzięła się tradycja. już starożytni Polacy mawiali, że bez kropelki studniowka jest jak beret bez antenki :P A nad tradycja sie nie zastanawia - tradycje sie kultywuje :} -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
nie działa
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ano nie działa. Ahmed znowu coś nakopałeś
![]() -------------------- ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaraz naprawimy....a co konkretnie nie działa? bo u mnie wszystko w porządku...Wrzucimy na imageshacka ;]
EDIT: Prezentacja wdziękoof (2 od lewej) Tak się bawiliśmy Pan Ziobro czy Grzesio? Kultywujemy chwalebne tradycje i łączymy pokolenia poprzez integrację z ciałem pedagogicznym ZIą SQŁAD ekhem...ekhem...to o niczym nie świadczy TO tym bardziej o niczym nie świadczy well done Ten post był edytowany przez Ahmed: 20.02.2006 20:46 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ostro;p
-------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
drugie od konca ROX! ;]
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A jak to się skończyło?
-------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
alimenty 450/m-c ? ;P
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
wpadacie na chrzciny? ;]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
raczej ;]
może czas zacząć zbierać pieluchy? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
moge byc chrzestnym? [;
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Z "małżonką" muszę wpierw pogadać, co ma być pierwsze. Chrzciny czy ślub?
Child> Kolejka chrzestnych była ustalana już dwa lata temu ;D ale do tej pory żadnych chrzcin nie było...a oczekiwania są wciąż takie wielkie. Co teraz będzie jak znowu się okaże, że chrzcin nie będzie? Muszę chyba się lepiej starać...(a myslałem że numerek z podwiązką wystarczy ;]) Ten post był edytowany przez Ahmed: 21.02.2006 21:00 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
może poradź się taty jak być bardziej skutecznym.
-------------------- dupa.
|
Child |
![]()
|
QUOTE (a myslałem że numerek z podwiązką wystarczy ;]) jakby Ci to powiedziec... bo zeby chrzciny byly to trzeba zamiast z podwiazka sprobowac numerku z kobieta ;P -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE bo zeby chrzciny byly to trzeba zamiast z podwiazka sprobowac numerku z kobieta ;P QUOTE może poradź się taty jak być bardziej skutecznym. dzięki za porady instruktażowe ;] o chrzcinach pogadamy więc dopiero za jakiś czas.... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Ja mam najbliżej na chrzestnego! Z resztą znasz mnie dłużej
![]() A Cat będzie chrzestną ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bogowie ochrońcie to dziecko...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ekhm
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Misiek, my z Cat będziemy dobrymi rodzicami chrzestnymi. Idealnymi.
A jak masz wątpliwości, to wytłumaczymy Ci to inaczej ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
ja ja... volkswagen gut auto. śnieżka ist kaput.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Syriusz jest teraz forumowym Godfatherem. Strzeżcie się!!!
QUOTE Misiek, my z Cat będziemy dobrymi rodzicami chrzestnymi. Idealnymi. A jak masz wątpliwości, to wytłumaczymy Ci to inaczej to się nazywa skuteczna perswazja.... I jeszcze dwie fotki: Karmienie krwiożerczej bestii Krzesełko on the dancefloor -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
No
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:48 |