Studniówka, :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Studniówka, :P
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jeszcze kilka
![]() Ja z dobrą koleżnką (poprawiny) Też poprawiny (mam na szyi swoją ulubioną smycz ![]() Jeszcze studniówka ja i moja najlepsza na świecie partnerka, nieco zmęczeni po zejściu z parkietu ![]() A może tak i wy coś zapodacie? Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 19.01.2006 17:33 -------------------- ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ale bym se poszedł na imprezę... Ale taką pożadną.... O matko.... Zróbmy coś...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
po sesji
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
no ba
![]() ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
po dzisiejszym kole z analizy mam ochotę się zdrowo napierdolić, acz lublin być daleki tubylczy kraj...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
proponuje gdzies w centrum
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja proponuję północ:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tajes - polnoc to dobry pomysl
![]() miejsce=(połnoc + centrum)/2; miejsce=Torun; [powiedzmy ;P Ojciec Dyrektor z checia nas przyjmie ;>] -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 19.01.2006 19:22) Niemoralna propozycja? Mrau, Katonku, po Tobie sie tego nie spodziewalam :d -------------------- |
MisieK |
![]()
|
elva, a ty odrazu o becikowym.
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to taka nowa swiecka tradycja swietowania urodzin ;P
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
'Hej jestem Ewa i mam urodziny, przespisz sie ze mna?' XD
skoro nalegasz ![]() Zeby nie bylo offtopa - a ja mam studniowke za rok, nie wiem czy pojde. Ten post był edytowany przez Child: 19.01.2006 23:17 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
głupia, idź. generalnie znam wiele osób które mówiły tak jak ty, poszły i nie żałowały.
//CO TY TU k....SZ ROBISZ SKORO MASZ URODZINY? Ten post był edytowany przez MisieK: 19.01.2006 23:38 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pewnie, studniówka piękna rzecz, a potem wspomnienia są piękne.
-------------------- |
Eva |
![]()
|
Sie pomysli, troche czasu jest. Pewnie nie opre sie pokusie fryzjerowo sukienkowego szału i pojde ;d
QUOTE //CO TY TU k....SZ ROBISZ SKORO MASZ URODZINY? Spedzam je z moim najlepszym przyjacielem, komputerem Leonem. Rozumiemy sie bez slow, on kocha mnie, ja kocham jego. -------------------- |
Child |
![]()
|
I love my computer
You never ask for more You can be a princess Or you can be my whore ;P jak dla mnie to szczegolowo zaplanowana operacja taktyczno-logistyczna. azaliz jutro piatek to urodzinowo mozna sie "soczku napic" a potem "odpoczywac" dwa dni :] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
omg,
ja rozumiem, ze niektórzy lubią żyć w trzeźwości, przecież można się bez tego bawić(ale po co się męczyć?:>), ale... jest nadzieja, że nadrobisz zaległości w weekend? QUOTE Pewnie nie opre sie pokusie fryzjerowo sukienkowego szału i pojde ;d lol, wy to macie problemy, ja jak dobrze pójdzie zostane pochowany w tym samym gajerze. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
dementorek |
![]()
|
misiek dokladnie!
![]() ![]() elva idz idz. swoja ma sie (zazwyczaj) raz w zyciu. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ludzie, weźcie się zbierzcie i przyjedźcie do Krakowa. Tysiące knajp, tysiące kościołów - jest gdzie chodzić. Było kiedyś jakieś takie hasło reklamowe Krakowa. Można się upić w bramie, a nawet w pożydowskiej, pełnej widm przeszłości bramie na Kazimierzu, można pooglądać stadiony Wisły i Krakowii, można posłuchać hejnału, można się upić na wałach wiślanych jeśli się nie lubi zaduchu bram.... No generalnie ludzie (a szczególnie Ty Elva, hehe) przyjedźcie, ugoszcze was jak Wierzynek.
|
dementorek |
![]()
|
o! Amanda ma propozycje miasta calkiem do przyjecia
|
Syriusz_Black |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mówisz i masz....Już lecą na maila! Sam oceń czy je tutaj wrzucisz ;P
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja szczerze mowiac zdjec z mojej studniowki to nawet niezbyt chce widziec;P
szczegolnie tych z godzin poznych..albo juz raczej wczesnych :P -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Na którego maila to wysłałeś?
Bo nic nie doszło :/ powinien być bartek_soska@o2.pl Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 24.01.2006 18:13 -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
QUOTE(vampirka @ 24.01.2006 14:10) ja szczerze mowiac zdjec z mojej studniowki to nawet niezbyt chce widziec;P slyszalem, ze fajna kapela przygrywala :}szczegolnie tych z godzin poznych..albo juz raczej wczesnych :P Ten post był edytowany przez Child: 24.01.2006 19:25 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |