Zdecydownaie Za Dużo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zdecydownaie Za Dużo
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Zdecydowanie za dużo dźwięków tu wokół
Zdecydowanie za dużo w mym głosie mroku Zdecydowanie za duża ta głowa na dziś dzień Zdecydowanie nie trafię po śmierci na czyściec Zdecydowanie niezdecydowany ostatnio byłem I niestety Zdecydowanie za dużo dzień wcześniej wypiłem. [nie zwracajcie uwagi na rymy (szczególnie ostatni), hiuahiu] |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
voldius, skasuj to zanim ktoś zobaczy XD
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
trudno, ja zdążyłem zobaczyć
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Niestety, widziałem. Nie no....fajne.....takie oryginalne i tematyka i ten....generalnie zadzwonimy do Ciebie
![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, jak nie na rymy, to na co tu zwracac uwage? Na fabule?
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A mi sie podoba XD Takie oldskulhaliłudbejzbolowe XD
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Elva, weee XD
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MaryStebbins @ 12.01.2006 17:35) na poezji to ja sie akurat znam jak Armia Czerwona na dyplomacji, ale istnieją takie cosie jak wiersze białe :>-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale w tym wypadku
raczej mamy do czynienia z wierszem nad wyraz kolorowym -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zapewne racje masz,
jednak nieznana mi poezyji twarz ;P -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
za czesto palisz hasz
potem dziure w glowie masz łaa, ajem poeta mlodego pokolenia! -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hasz srasz.
grasz w zielone? gram gram gram ![]() hiuahiu. /Cat nie zdazylem ;F |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zastanawia mnie również, czy to hiuahiu to jakiś lans ma być czy jak.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
lans, ze w jakim sensie?
nie mam juz takich tendencji raczej. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
to czemu ciągle to piszesz?
jak nie lans to nie wiem, bo inaczej to trochę takie no, żenujące. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ojej
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wrzuć że se na lajta. To taka nowa forma śmichuhihu, nie?
Ja zrobię parafrazę. Zdecydowanie za dużo ryżu, a to nie zdrowe Pływa w mojej zupie pomidorowej Zdecydowanie za dużo ziarenek się lepi Jakkbym se kupił Ankel Bensa to byłoby lepij Zdecydowanie za dużo 50 centa we współczesnym rapie Jakkbym chciał oglądać małpy to bym se puścił National Geographic Zdecydowanie za dużo imion ma Marek Jurek I za cholere nie wiem które jest które |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No way, żadnego lajta, mam zamiar się przypieprzać.
Parafraza fajna ;p |
Katon |
![]()
|
Pomyśl o swojej ulubionej liczbie i zaraz minie Ci gniew i przypieprzanie.
Dziękuję za uznanie. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Katon @ 14.01.2006 11:40) Zdecydowanie za dużo ryżu, a to nie zdrowe Pływa w mojej zupie pomidorowej Zdecydowanie za dużo ziarenek się lepi Jakkbym se kupił Ankel Bensa to byłoby lepij Zdecydowanie za dużo 50 centa we współczesnym rapie Jakkbym chciał oglądać małpy to bym se puścił National Geographic Zdecydowanie za dużo imion ma Marek Jurek I za cholere nie wiem które jest które ![]() [nic nie piszę, bo zaraz będą panczlajny w moją stronę] |
Eva |
![]()
|
Katonie, nie 'nie zdrowe' lecz 'niezdrowe'. W Twoim wieku powinienes juz znac podstawy polskiej gramatyki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kyewt.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
W moim wieku wtórnie ich nie znam. Z ortografią podobnie. Przeżywam regres. Możecie mnie ubiczować.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
biczu biczu
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:32 |