Magiczne Zwierzaki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Magiczne Zwierzaki
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Hehe, może to i racja. A może oni wszyscy są nie po tej stronie co być powinni?
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej, Ty masz łeb
![]() ![]() BTW: Tą milkę i nutelle to wysłała moja siostra. Bardzo jej się spodobały i postanowiłą sprawdzic jak działają ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No fajnie działają. Lubię nutellę
![]() QUOTE Moze to są wszytko Śmierciożercy podszywający się pod Śmeiciożerców No, to tak jak w rzeczywistości -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
No niestety Ronaldzie, sprawdziłem i wygląda na to że masz racje...
![]() ![]() PS: troche długo mnie nie było ![]() ![]() ![]() edit: właśnie sie zorientowałem że to dość dawno było ![]() Ten post był edytowany przez Avery: 04.02.2007 23:15 -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
cedrik diggory |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 09.02.2007 ![]() |
malfoy ma chyba sowe. Ale napewno nie taka jak Harry
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:17 |