Potrzebuje Pomocy..., Chcę się więcej dowiedzieć o HP
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Potrzebuje Pomocy..., Chcę się więcej dowiedzieć o HP
Olcia1204 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 17.01.2006 ![]() |
Jestem nowa, więc sie jeszcze dobrze w to nie wgryzłam. Chce was prosić o jakieś linki do stron z informacjami o moim ukochanym Harrym Potterze - zarówno o książce jak i o aktorach. Ciężko jest się wypowiadać powierzchownie znając temat
![]() ![]() ![]() -------------------- Nawet w najnormalniejszej rzeczy kryje się cząstka magii...
|
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
od kiedy masz internet ?
wystarczy wpisać w wyszukiwarke google hasło "harry potter" i masz różnie stronki o nim..... wątpie by ktoś za Ciebie szukał ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmmm a co bys chciała wiedziec?
-------------------- ...
|
Olcia1204 |
![]()
|
QUOTE(Absolution @ 17.01.2006 17:39) od kiedy masz internet ? wystarczy wpisać w wyszukiwarke google hasło "harry potter" i masz różnie stronki o nim..... wątpie by ktoś za Ciebie szukał :dementi: Nie od wczoraj, ale u mnie z angielskim kiepsko :) POza tym szukam, ale narazie kiepsko mi idzie. Chodzi mi raczej o jakieś konkretne informacje a nie drętwe blogi i.t.d. Na jeden już taki trafiłam... Konkretnie szukam jakiś fajnych fotek, ciekawostek itd... Takich rzeczy, na które ciężko trafić przypadkiem. Szkuam także linków z nowościami :) Chcę się w to wciągnąć, ale jeszcze raczkuje dlatego proszę o pomoc :) -------------------- Nawet w najnormalniejszej rzeczy kryje się cząstka magii...
|
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i nie pisz posta pod postem
idź i nie grzesz więcej dziecko ;P -------------------- ...
|
Olcia1204 |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 17.01.2006 20:07) Wiem, wiem. Mój błąd ![]() ![]() -------------------- Nawet w najnormalniejszej rzeczy kryje się cząstka magii...
|
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
to się książkę najpierw czyta
![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Olcia1204 |
![]()
|
QUOTE(Daga @ 17.01.2006 22:24) Tak się składa, że przeczytałam po dwa razy każdą ![]() Ten post był edytowany przez Olcia1204: 18.01.2006 11:49 -------------------- Nawet w najnormalniejszej rzeczy kryje się cząstka magii...
|
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Nie od wczoraj, ale u mnie z angielskim kiepsko ![]() Przeciez istanieje mnóóóóstwo polskicj stron internetowych ^^ -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
lol... połowa (jak nie więcej) użytkowników tego forum prowadzi blogi poświęcone HP. kilka osób stronki. kliknij sobie na "karta" i tam przy użytkownikach będą adresy do ich blogów/stron. fajne stronki są niekiedy (i blogi również)
![]() Ten post był edytowany przez anagda: 22.01.2006 13:04 |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Jak się mówi o jakimś trudno dostępnym żródle, to trza linka dać, Anagdo.
onet.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trafiłam na parę blogów o Potterze i temu podobnych. Ludzie miewają dziwne pomysły. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Taaa... Muszę powiedziać, że większość (nie wszystkie oczywiście) blogów typu "pamiętnik Kogoś Tam z Hogwartu" Jest mało oryginalnych (żeby nie powiedzieć, że wogóle
![]() ![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Bądź podła i podaj! Plizzz
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(hazel @ 23.01.2006 07:49) Jak się mówi o jakimś trudno dostępnym żródle, to trza linka dać, Anagdo. onet.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trafiłam na parę blogów o Potterze i temu podobnych. Ludzie miewają dziwne pomysły. wybacz niedoświadczonemu dziecku! wybacz! następnym razem będę wiedziała, że trzeba podać bezpośredni adres, do trudno dostępnego źródła! dzięki ci o panie za uświadomienie! -------------------- |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(anagda @ 24.01.2006 14:37) QUOTE(hazel @ 23.01.2006 07:49) Jak się mówi o jakimś trudno dostępnym żródle, to trza linka dać, Anagdo. onet.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trafiłam na parę blogów o Potterze i temu podobnych. Ludzie miewają dziwne pomysły. wybacz niedoświadczonemu dziecku! wybacz! następnym razem będę wiedziała, że trzeba podać bezpośredni adres, do trudno dostępnego źródła! dzięki ci o panie za uświadomienie! Zapomnialyście napisać, że trzeba jeszcze na ten link kliknąć lewym przyciskiem myszy ![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:07 |