Jestem Ja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jestem Ja
Bellatrix Black |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 06.10.2005 ![]() |
Taki mój pierwszy wiersz od dawna.
Gdzie niebo łączy się z ziemią Krwawymi łzami płacze Słońce Jestem Ja Kwiaty kładą mi się pod stopami A moją twarz pieści Wiatr Jestem Ja Palcami wychwytuję najcichszy dźwięk Delikatny szum Wody Jestem Ja W tafli jeziora widzę księżyc Idealny świat bez Szlam Jestem Ja I czuję Jego oddech na mych włosach Jego dotyk na moim Policzku My W porywie beznamiętności W chłodzie Pożądania My Jego źrenice jak ostrza Wbijają się w me Ciało My Przybliża się do mnie Całuje ustami Bez warg My Łza wypływa spod mojej powieki Przytuleni w blasku księżyca Nadzy My ***** Kamienna podłoga rani mi stopy W więzieniu smutku i Beznadziei Tylko Ja Deszcz wymywa krew z mej celi Biorę głęboki spazmatyczny Oddech ... Azkaban... Ten post był edytowany przez Bellatrix Black: 19.01.2006 23:36 -------------------- 'The Dark Lord will rise again! Throw us into Azkaban, we will wait! He wil rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tired to find him!'
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm
to dwa wiersze czy jeden? mniejsza, takie troche monotonne. cos sie zaczelo dziać w miejscu ostrzy ale rownie szybko przestało nie podoba mi się takie dosadne wpajanie czytelnikowi że jestes Ty. raz, góra dwa razy, potem wiersz traci na świeżości a tym samym na wartości poza tym krwawe łzy i deszcz. Brakuje tylko uśmiercania i byłby komplet napisz erotyk. czysty erotyk. Bez szlam i Azkabanu. myśle, że może być całkiem niezly pozdrawiam Ten post był edytowany przez Mellisa: 20.01.2006 19:36 -------------------- |
Joanne Riddle |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.01.2006 Skąd: z internetu :) ![]() |
Podobało mi się do momentu "*****"
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Trochę mi to patosem trąci, takim cierpiętnictwem z podniesionym czołem. nie przepadam za takimi wierszami, co nie znaczy, że nic w nim nie ma. Ale połączenie "krwawe łzy" jest szalenie... yh... zniechęcające.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:27 |