Alpen Gold - Bąbolada, recenzja czekolady...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Alpen Gold - Bąbolada, recenzja czekolady...
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
to bedzie najkrotsza recenzja w moim zyciu.
nie kupujcie tego syfu bo nie dosc, ze kosztuje 2,20 to jeszcze wcale nie czuje sie na podniebieniu bąbelków ktore tak zachlannie reklamuja w reklamach! a przy trzymaniu tego na jezyku zaczyna cie bolec szczeka bo sie beznadziejnie rozplywa w ustach. jedynym sposobem na poczucie czekolady jest jej szybkie rozgryzienie i zjedzenie przez co czekolade je się w niecalą minute... balcerewicz musi odejsc! Ten post był edytowany przez Avalon: 24.01.2006 14:53 -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
<wali głową o biurko>
No dobra, ale i tak najgorszą czekoladą jest kurna Wedel. Niedobra jest. I po co wypuszczają do sklepów wyroby czekoladopodobne? Jak się znajdzie jakaś osoba, która lubi to gówno to osobiście mu ją kupię. Naprawdę. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Nieprawda ;p najgorsza czekolada jest Terravita :[
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Terravita sux. ;p
Najlepszy jest Alpen Gold, mleczna, zwykła, ta niebieska. I Wedel mleczny, zwykły. I jeszcze Wedel gorzki, mrrau. A z takich całkiem egzotycznych, jadłam niedawno waniliową bourbon, pyszota. I dobre są jeszcze Lindty i Stollwerki. Nie jedzcie BARONA!!! Straszny syf, poza tym kolega dostał od niego uczulenia na laktozę (xD) -------------------- |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Baron rzeczywiscie obrzydliwy ;p ja najbardziej lubie Goplane taka w rozow-fioletowym opakowaniu mmmmmmm ;))))
Ten post był edytowany przez Shell: 24.01.2006 19:09 -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nikt nie wspomniał o doskonałej, wykonanej bez pospiechu milce ;] pychota ;]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(emoticonka @ 24.01.2006 18:51) Kolega już wcześniej musiał mieć jakies problemy bo od jednej czekoladki uczulenia na lakotze by nie dostał. Ale ja bym miał traume jakbym jedząc czekolade dostał pierwszych oznak uczulenia.... Ja tam w zasadzie lubie większość czekolad ;p nie narzekam na żadne. Najlepsze są jakieś które na rynku koło domu kupuje (bo sprowadzane z niemiec \m/) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Shell |
![]()
|
że niby jak niemieckie to lepsze ;p?
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja chciałam kiedyś zrobić babci przyjemność i powiedziałam, że pyszną czekoladę kupiła. I od tego czasu za każdym razem, kiedy babcia przyjeżdża do mnie to dostaję dwia białe i jedną czarną bąboladę. A ja ich baaaaardzo nie lubię i zawsze komuś oddaje
![]() A najlepsza jest Milka. Taka z dwukolorowa lub z chrupakami ![]() -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Nikt nie wspomniał o doskonałej, wykonanej bez pospiechu milce ;] pychota ;] Dobra, dobra, własnie konsumuje, ta taka najzwyklejsza. Mmmm rozpływa sie w ustach ;] -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
LINDT.
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elva>>burżuj!!!
Ja tam uwielbiam czekoladę z ryżem. Jadł ktoś? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Shell |
![]()
|
mm czekolada z prazonym ryzem jest boska! *-* mmmm ;d
niech mi ktos kupi czekoladdeee! ![]() -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie lubie czekolad ze smieciami. A blee.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja lubię białą.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Najlepsza jest czerwona z okienkiem. Idę sobie kupić.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Nie lubie czekolad ze smieciami. A blee. na prezydenta! -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(hazel @ 24.01.2006 22:18) o... TAK! TAK! TAK!!! jako jedyna czekolada jest tak słodka, miękka i ma ogrooooooooooooomne orzechy!!!!!! -------------------- |
Shell |
![]()
|
ja zaraz ide po jakas tez ;d czekolady ze smieciami sa fajneee! szczegolnie z ryzem albo z orzechami ;p
ale najlepsza i tak Goplana rozowo-fioletowa ;p! -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ja jestem fanatykiem zwyklej bialej czekolady firmy milka... ew... czekolada z nadzieniem jogurtowym tez jest cacy.
a bąbolade powinni wycofac z produkcji! i balcerewicza ;p -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Shell |
![]()
|
ja niecieeeeeeerpie bialej czekolady ;/
ale jogutowa jest pycha ;] -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Avalon |
![]()
|
jeszcze sie nawrócisz śmiertelniku...
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Shell |
![]()
|
odezwal sie pan Czekoladolandii ;p
a biala jest be! i tyle! -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najlepsza i tak jest truskawkowa wedla
![]() -------------------- |
Avalon |
![]()
|
<lapie sie za glowe> i znow sierpem i mlotem trzeba bedzie nawracac.
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:56 |