Alpen Gold - Bąbolada, recenzja czekolady...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Alpen Gold - Bąbolada, recenzja czekolady...
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
tylko czemu taka kaloryczna? ;(
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
emotka, jeśli cukier uważamy za chemie, to jaknajbardziej się zgadzam :>
a ja tam białą lubię, chociaż z prawdziwą czekoladą nie może się równać oczywiście (Wedel truskawkowa, mniam!), to z powodów zdrowotnych niektórzy mogą jeść tylko białą, więc szkodliwa raczej nie jest. i dobrze :] -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znam lepsze sposoby na podwyższenie poziomu endorfin
![]() -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No, np? ;P
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Buziaki
![]() -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
biała lepsza. koniec. w ogóle czekolada jest najlepsza na wszystko. najlepiej jedzona w kilogramach.
-------------------- .
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE Buziaki ![]() aaaa, no no, czytałam coś o tym! Ten post był edytowany przez Cat: 28.01.2006 15:46 |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
W tonach, w tonach.
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
dupa
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
butt sechs lolololololololol!!!11oneone
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 01.02.2006 22:56 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
?im ut knikat uj
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a do czekolady siakis trunek by sie nadal do obalenia
-------------------- |
Avalon |
![]()
|
?zsejeip einm od
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
?otk
-------------------- |
Avalon |
![]()
|
.aicyzs od aklarp aworaimywyzdeim
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Child. Prawie się popłakałem ze śmiechu. Komuna. Nie no różne rzeczy piłem/widziałem ale to... gdzie to kupić można?XD
//Chyba od HERACLES - Classic Płońsk Aperitif nic lepszego nie było X) Ten post był edytowany przez MisieK: 01.02.2006 23:05 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Avalon @ 01.02.2006 22:02) Zadan niedyskretne pytanie.... ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 01.02.2006 23:08 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Avalon |
![]()
|
![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
o matko, ale mam ochotę na gorącą czekoladę z kawałkami marcepana....
![]() -------------------- ![]() ha! |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestes, ewo, jedna z niewielu osob, ktore wygladaja na takie co lubia czekolade z marcepanem
ewenement! (zwykle ludzie wygladaja mi na bakalie) |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
KAN.
Lubisz jogurt wisniowy czy truskawkowy? I na zjadacza jakiej czekolady wygladam? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
ujmijmy to tak: nie jadam truskawkowego wiec pozostaje wisnia
a ty mi, tymą, wygladasz na czekolade z 70%kakao edit: (jezu, fatalne macie tu emoty) po glebszym zastanowieniu (ciezki przypadek) stwierdzam, ze czekolada z toffi Ten post był edytowany przez kan: 10.04.2008 17:29 |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
będzie to wygladało jak echo siostry aczkolwiek to u nas rodzinne:
CHCĘ CZEKOLADY! ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A gdzie sa fajniejsze,co?
Prawie zgadlas. Lubie mlecze. Pelnomleczne. Albo megapelnomleczne. Albo Czekolada Tatrzańska mocnomleczna. I z merci to najbardziej lubie te o granatowych odcieniach. Jedno jest po prostu zwykla czekoladka mlecza, a drugie to MILCH PRALINE ^_____^ -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kan |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 10.04.2008 18:31) Lubie mlecze WIEDZIALAM, zawsze jak sie zastanawiam zbyt dlugo to wychodzi, ze mleczna (moze pomysl nad toffi?) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:20 |