Moje Wiersze, cos dla romantyków a także ascetyków..:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje Wiersze, cos dla romantyków a także ascetyków..:)
Wielka_Fanka_Harrego_Pottera |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
[I][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=green]agrafka44@op.pl[O.Niezwykłym.Aniele]
Świat szarym jest, smutnym czasami, sens chwilami gubię i myślę o śmierci, smutek ogarnia dusze i do ziemi przyciska, to są te chwile w których myślę... umarłem lecz żyję... Bo jest On, Anioł wśród ludzi, sekretnie ukryty, wskrzesza w mej duszy płomyk nadziei, ten który zgasnąć miał lada chwila zapala na nowo, z uśmiechem na twarzy bóle me przyjmuje i na dwa rozdziela by łatwiej mi było mój płomień utrzymać jak najdłużej...., Dusza ma przed Aniołem otwarta niczym księga prastara choć wiele z niej wyczyta nie wszystko czytelne jest dla jego oczu, są treści ukryte, gdzieś głęboko w sercu przed światem schowane... Jest dla mnie Aniołem o błękitnym sercu, i myśli srebrzystej, waha się, między duszy tchnieniem a serca biciem, co wybrać ma, tego nie wiem w jego duszy jest ten problem. Chwile z nim spędzone na zawsze wiatrem przeszłości w pamięci wpisane. Codzienność przemija szybko, a pamięć na zawsze zostanie ... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:06 |