Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no ej, ale jeszcze wszystko przed nami .
kto wie może Malfoy się jeszcze zmieni . tzn. stanie się odważny i męskixD bo poza tym to nic nie chciałabym w nim zmieniać! -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Właśnie sobie przypomniałam dlaczego już nie czytam ff.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Annik Black |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Zmienić to może i on się zmieni (Ann marzy na myśl o ff z DM/HG w rolach głównych...) no ale zejdźmy na ziemię... nie musi się aż tak bardzo zmieniać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
nie jest tchórzem?
a co było koło wrzeszcącej chaty kiedy Harry schowany był pod peleryną niewidką? a jak Hermiona przyłożyła mu różdżkę do gardła? a jak zobaczył Hipogryfa? jest tchórzem, oj jest ! -------------------- |
Annik Black |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Oj no morze takim mikro-mini (tak jak spódniczka Mini z Main Hoon Naa <= tak wiem off topic
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Annik Black: 26.02.2007 22:52 -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jest mocny w gębie, a jak dochodzi co do czego to sra w portki xP ooo! xP
-------------------- she wolf.
|
Annik Black |
![]()
|
Eee tam! Czepiacie się biednego, niewinnego, bezbronnego, malutkiego, słodziutkiego (Ann wymienia dalej) Dracusia... Może i jest taki, no ale to dlatego, że inni są "bee" xD
A tak na serio to może coś w tym jest... (Ann głęboko myśli na ten temat) -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Cały paradoks polega na tym, że on taki by nie był. Cała wina leży przeważnie w Lucjuszu, matka jeszcze jakoś by go tam wychowała, ale ojciec? Reżim i basta! xP nie ma że boli...I dlatego młody pan Malfoy zachowuje się tak, jak się zachowuje.
|
Annik Black |
![]()
|
No to też racja, ale Malfoy Junior nie jest do końca taki zły jak swój ojciec (a może to stary Malfoy nie jest taki zły jak nam się wydaje...) a są tego na pewno jakieś przyczyny (i wątpię w to, że był to tylko zbawienny wpływ matki, która aniołem też nie jest i trzeba to przyznać)
-------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
kObra. |
![]()
|
Może i nie są źli, ale modelują się na takich.
|
Annik Black |
![]()
|
A to by było niezłe (znaczy się ciekawe...) i pasowałoby do cytatu mojego życia, który chcecie czy nie zaraz przytoczę
![]() ![]() ![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
kObra. |
![]()
|
Mój Boże, cóż za filozofie życiowe xD....Też jestem ciekawa jak skończy się w końcu wątek Dracona.
No cóż, pożyjemy-poczytamy ![]() -------------------- she wolf.
|
Annik Black |
![]()
|
No cóż... taka już jestem xD Trochę przygłupawa (przygłucha też, ale to inna historia
![]() ![]() ![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No tylko 144 dni i znów HP żeby tylko przypadkiem Jo nie zakończyła wątku Draco jakimś kiczem
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Annik Black |
![]()
|
No cóż... tego nie byłabym tego taka pewna... Po tym co zrobiła z HBP (A mówię szczerze że książka porównując do innych części była według mnie beznadziejna i Jo nie wykorzystała tego wszystkiego co mogła wykorzystać.) to ja sie nie zdziwię już niczym...
![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
LilienSnape |
![]()
|
no rzeczywiście HBP nie była mistrzostwem .
szczególnie nużące były rozmowy Harry'ego z Dumledorem . rany! no, ale to nie ten temat. no ja tylko mam nadzieję, że Draco jednak nie zginie. -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Annik Black @ 28.02.2007 13:49) No cóż... tego nie byłabym tego taka pewna... Po tym co zrobiła z HBP (A mówię szczerze że książka porównując do innych części była według mnie beznadziejna i Jo nie wykorzystała tego wszystkiego co mogła wykorzystać.) to ja sie nie zdziwię już niczym... ![]() Spojlery na które się natknąłem nie wydawały mi się ciekawe, ale to dla mnie nauczka i tym razem nie będe czytał bo książka była lepsza, choć nie tak dobra jak te poprzednie. Moim zdaniem najlepszy był Zakon Feniksa -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kasienkaaa |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 18.03.2007 ![]() |
W filmie Draco przedstawiony jest jako zgoszkniały i bez uczuciowy gbór. Mi on sie podoba w zachowaniu w niektorych sytuacjach ale szczegolnie to zwyglądu...
![]() ![]() |
Dolohov |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 08.07.2005 Skąd: Oberschlesien Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zimny drań i tyle
![]() Znam pare osób takich jak on. Mocni w gębie, a jak przychodzi co do czego, to albo uciekają jak zranione zwierzęta, albo podają się na silniejszych. ![]() -------------------- VIDE CUI FIDE
![]() ![]() |
LilienSnape |
![]()
|
ofermą to on raczej nie jest.
bo zawsze wychodzi cało z opresji. ofermą to może być Nevile. -------------------- |
Zeti |
![]()
|
Tchórz
No tchórzem to on jest, boi się wszystkich osób, które mają większą władzę od niego. Oferma Absolutnie nie. Jak juz Lilien powiedziała ofermą moze być Longbottom. chociaż ostatnio, (od ucieczki Leastrangów) spoważniał. Arogant Tak. Jego osobowość opiera się głównie na arogancji, gdyby nie był arogantem nie byłby Malfoyem Błazen Zależy w jakim tego słowa znaczeniu. Popisywanie się przed kumplami, robienie scenek mających na celu ośmieszenie innych, chyba się tu kwalifikuje. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Shmanii |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 28.05.2006 Skąd: Avalon ![]() |
Ja wiem, tchórzem to on nie jest. Każdy ślizgon (a przynajmniej większość) są odważni, ale jak dochodzi co do czego to bronią swojego tyłka. Tacy już są. Żadni bohaterowie, czyli przeciwieństwo Pottera.
Malfoy to malfoy głupi nie jest, raczej dość sprytny. Potrafi być wredny. Ale trzeba pamiętać, ze znamy go tylko hmm... oczyma Pottera? Zobaczymy jak to sie potoczą jego losy. -------------------- "Trzeba wiele lat, by znaleźć przyjaciela
wystarczy chwila, by go stracić" (Stanisław Lec) |
LilienSnape |
![]()
|
no niestety racja. znamy go tylko oczyma Pottera i jego przyjaciół.
ale o to właśnie chodzi. takiego mamy go oceniać.może Rowling sprawi nam przyjamnośc i pozwoli nam poznać innego Malfoya. chociaż wątpie, że jest jakis inny MalofyXDD no ale z tchórza to on na pewno cos ma. -------------------- |
Shmanii |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 28.05.2006 Skąd: Avalon ![]() |
No może masz rację, trochę ma.
Znamy go oczami Pottera, bo w końcu to on jest głównym bohaterem. Myślę jednak, że w szóstej części trochę więcej się o nim dowiedzieliśmy. Z trochę innego punktu widzenia. -------------------- "Trzeba wiele lat, by znaleźć przyjaciela
wystarczy chwila, by go stracić" (Stanisław Lec) |
Zeti |
![]()
|
Jakbyśmy widzieli Malfoya oczami Stworka na przykład to byłby on najdoskonalszym, najlepszym itp.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:08 |