Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
Ginny12 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 05.01.2008 Skąd: z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
Tak. Ale gdzieś w środku jest naprawdę wrażliwym chłopcem. Został śmierciożercą tylko dla tego, że Czarny Pan go zmusił, bo zagroził, że zabije jego rodziców! Chyba każdy by wymiękł, nie?
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 07.01.2008 22:39 -------------------- ![]() www.marcela26791.mylog.pl www.dm-hg-love.mylog.pl |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
nie nie nie. jasne, zmusił go. jednak nie wiem czy pamiętasz na początku był dumny z tego że stanie u boku Czarnego Pana. Sądził że uda mu się wykonać zadanie nie martwił się że kogoś zabije tylko o to żeby zasłużyć na pochwałę. Wielki mi wrażliwy chłopiec.
-------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Bo na początku jeszcze nie rozumiał, co tak naprawdę będzie musiał zrobić. Rzeczywistość go trochę przerosła (co zresztą pokazuje, jakim był gówniarzem).
|
Nothing_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.01.2008 Skąd: Otchłań piekieł. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja Malfoya lubię. Zresztą bardziej od Pottera. Malfoy ma jakąś osobowość <wybaczcie fani Harrego>.
Chociaż muszę przyznać, że postać tchórzliwa. Ale ma to coś : ) -------------------- "And when I'm about to fall Somehow you're always waiting with Your open arms to catch me You're gonna save me from myself"
![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ten. Jak Harry nie ma dla Ciebie osobowości, to chyba sporo fragmentów w ksiązkach omijasz.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Czyta tylko opisy przyrody
![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Moony Alex |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Ostrowiec Św. Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż, może nie jest najprzyjemniejszym typem, ale jest w nim coś, co zwraca uwagę. Nigdy jakoś specjalnie nie lubiłam Draco Malfoya, do czasu, kilka miesięcy temu zostałam 'zarażona' sympatią do niego przez koleżanki ze strony o HP.
Niby rozpuszczony pyszałek, uważający się za nie wiadomo kogo, ale wydaje mi się, że pod tą osłoną skrywał się wrażliwy chłopak ![]() Wydaje mi się, że nie jest taki zły, na jakiego wygląda. Na pewno jest ciekawą osobowością, którą można by 'rozpracowywać'. |
sintesis |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
hmmm nie przesadzajmy z ta jego skomplikowana psychika... po prostu cale zycie byl przygotowywany do sluzby u Czarnego Pana (teoretycznie), a tak naprawde siedzial sobie bezpiecznie w szkole lub w domu pod ochrona matki i nie wiedzial jak to jest usmiercic kogos w praktyce... dlatego nie dziwie sie, ze stchorzyl.. proste i logiczne
|
kunekunda |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 03.09.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
uważam ,że tak naprawde to tchórz może wydaje sie nby taki odwazny ale tak niejest. Kiedy miał zaic dambeldora to tego nie zrobił bo bał sie zresztą jak tylko nadazała sie jakaś akcja on wymiękał jest mocny tylko w gębie!
![]() -------------------- ![]() |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Ja Dracona uwielbiam. Nawet w tych momentach, kiedy okazywał się strasznym tchórzem i pozerem. Służenie Czarnemu Panu dla 'szpanu'? tak, tak. Żałosne to i w jego stylu. <br>
Ale takie słoodkie *.* |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
o_O
rozumiem już, co Rowling miała na myśli, kiedy mówiła o fankach Malfoya z lekkim przestrachem. -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
O ja... to ja boję się z Tobą
![]() -------------------- ![]() |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Sama stworzyła taką postać;] Rozbudziła wyobraźnie tysięcy młodych dziewczyn, mozna sobie w fan ficach poużywać ;p
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
fanficki nie są autorstwa pani Rowling. poza tym, w opowiadaniach fanów malfoy nie jest tą samą osobą co w sadze pottera. może i aktor jest przystojny ale draco malfoy to żałosny rozpieszczony dzieciaczek.
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Jo stworzyła postać negatywną. żałosnego tchórza. pozera etc.
najbardziej przerażające nie jest to, że dziewczynki sobie używają w ff. mnie przeraża fakt, że istnieją dziewczyny, które piszą, pod wpływem nie wiem czego, że bycie żałosnym tchórzem i pozerem jest słodkie. -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jak to nazwać?
-------------------- ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
No cóż, beznadziejni faceci też muszą się kiedyś ożenić, nie? :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Aylet |
![]()
|
on wyszedł za mąż xD
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Masz coś do Żydów?
masz coś do pedałów? //jes póki mi nie szkodzą to raczej nie. Malfoy słodki? Nie, wręcz gorzki. Ciekawa postać, ale na pewno nie pozytywna. Ten post był edytowany przez Zeti: 06.02.2008 23:16 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Aylet |
![]()
|
ale Żydem jest chyba tylko Jason Issac?
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
Ale taki Ortodox
![]() Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 05.02.2008 11:27 -------------------- ![]() |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Malfoy słodki? Nie, wręcz gorzki Nie no, Zeti, masz kiepski gust ![]() ![]() QUOTE ale Żydem jest chyba tylko Jason Issac? Wydaje mi się, że tak...a co jest nie tak z Żydami? -------------------- Gryffindor
KLL |
Aylet |
![]()
|
nic. tak mi sie zdaje.
-------------------- |
patrykos666 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.05.2009 ![]() |
zły, hm nie sądze wiele zależy od wychowania a przecież regulus też był taki a przecież się nawrócił. Nie licząc Belli chyba nie ma śmierciożercy który nie mógłby się szczerze nawrócić.
|
ewik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 15.11.2008 ![]() |
draco jest najlepszy na swiecie, ozenie sie z nim :*
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |