A Warszawa Jest Fe!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
A Warszawa Jest Fe!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bo dojezdzam do niej smierdzaca, rozwalajaca sie kolejka, w ktorej siedza sami przymuleni ludzie. bo sa tez nowe kolejki, ale akurat o tych godzinach, ktore mi nie pasuja, wiec niech ktos zainwestuje w wymiane reszty, bo inaczej sie zamkne w sobie.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
te kolejki są fajne, pamiętasz jak mi się czeczeniec czy ktośtam w takiej oświadczał? XD
albo (o matko, ahahahaha) jak vlary nie mógł znaleźć pałacu kultury, a my mu nie wierzyłyśmy, że nie widać. lubię wasze same fusy i parę innych rzeczy (plus ekstatycznie wielbię arkadię). ale tak to rzeczywiście- fe. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
wawa sucks ;p
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciiiiiiiiiiii..........ludzi tylko zniechęcacie!!! Miałem takie ambitne plany ;[
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w czym jak w czym, ale w torpedowaniu marzeń jestem świetna ;)
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
arkadia rzadzi
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Warszawa ma klimat. Lubię raz na czas popatrzeć sobie na wieżowce. Bo starówka (warszwiacy mówią tak na Stare Miasto w Krakowie.... krakowska starówka.... Boże wybacz im....) mnie nie jara. Jest nowa. To nie wina Warszawy tylko Hitlera, no ale jest nowa i nic na to nie poradze. Ale to co w Warszawie całkiem nowe i nie symulujące starego - to lubię. Gdyby tylko ten hiperobciach imienia Stalina oblepili szkłem, jakąś nowoczesną elewacją, albo najlepiej wysadzili, to by mi ulżyło...
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
a ja Warszawy nie lubie... jest przytlaczajaca... moge pojechac na tydzien dwa ale zeby tam mieszkac na stale nie dziekuje... poza tym nie ma morza... i spac sie nie da jak co 5 minut karetka pogotoiwa przejezdza Ci pod oknem...
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
bo wy to od razu o centrum mówicie
na obrzeżach jest przyjemnie XD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Natalia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 15.07.2005 Skąd: Tarnów ![]() |
ja tam Warszawy nie lubie:D
caly czas korki, nieuprzejmi ludzie(przynajmniej tych ktorych mialam przyjemnosc spotkac) halas, wyscigi zapracowanych:) jakby to szybko sie dostac do domu zeby jeszcze do pracy raz zdarzyc przed 20 fakt przyznam ze to nawet ladne miasto:P:) tak bez tych zestresowanych, zapracowanych ludzi:P:D u mnie w miescie to wiadome tez sie pracuje ale z umiarem i pamieta sie o rodzinie (ktora jest na pierwszym planie) ludzie spiesza sie tylko wtedy gdy zaspia(bo wiadome ze zawsze trzeba byc na czas) takie jest moje zdanie o Warszawie:P:D ale szanuje zdanie tych ktorzy sadza inaczej:) aa zapomnialabym ze w Wawie nie ma blisko takich pieknych gór jak Tatry ktore mam blisko:P:D Ten post był edytowany przez Natalia: 31.01.2006 15:41 -------------------- Motto:
Mrok kryje prawdę o nas samych. Ludzie boją się ciemności bo w niej kryją się demony, ale nie pochodzą z piekła tylko z ludzkich umysłów. Sami boimy się siebie nawzajem. Moc i wiara we własne możliwości są piękne tylko w ciemności. ......................................................................................... Przyjaźń może oznaczać bycie razem, pisanie listów lub rozmowy telefoniczne. może być wiotka, ulotna, trwała i silna, może trwać całe życie lub tydzień. Może zostawić nas z uczuciem goryczy albo zostać w pamięci jak ciepły, jasny klejnot. Nic nie zastąpi przyjaźni - ani pieniądze, ani władza, uroda, dobrobyt, ani sława... Uśmiech jest najprostszą drogą do ludzkich serc...Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy...Uśmiech bogaci obdarzonego, nie zubożając dającego... |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
a ktory fragment warszawy uwazasz za "ladny"?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
nigdy nie byłam, ale mam dużo znajomych w Warszawie.
I tak mi się nieprzyjemnie kojarzy. -------------------- .
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Fragmenty zabudowane dobrą, nowoczesną architekturą.
Warszawa da się lubić... |
dementorek |
![]()
|
Quizer: esgieh jest niefajny, nie to co fajne szkoly z kampusami zamknietymi.
Katon: chyba bardzo z daleka.. bardzo.. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się Warszawa podoba. Chciałabym tam studiować kiedyś... Jakoś mam sentyment do duuuuużych miast....
-------------------- |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
A ja zdania nie zmienię.
Z Lublina wyjadę, w Krakowie będę studiować, w Krakowie zamieszkam. Bo to piękne miasto. A Warszawa taka przytłaczająca jest. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja lubię przytłaczające miasta ;p
i to był mój chwilowy żal do wkd-ki (warszawska kolej dojazdowa ;p), ale tak naprawdę to wolałabym mieszkać w Warszawie niż w Krakowie, Poznaniu czy gdziekolwiek indziej w Polsce. po części pewnie dlatego, że jestem przyzwyczajona. ale po części też, bo chociaż podobno ludzie z Warszawy to snoby i w dodatku ciągle się śpieszą, to jednak nie jest to to co u mnie w Pruszkowie- gdzie się nie ruszysz to spotykasz kogoś, kto najchętniej cały dzień słuchałby Twojej spowiedzi- co słychać, gdzie idziesz, po co, itd. no i w ogóle jak już wychodzę z tej p*********** kolejki i opuszczam piękne podziemia dworca centralnego (Cat- prawdziwe pączki ;p) to od razu mi lepiej. chyba po prostu lubię ten pośpiech i ''brzydotę'' dużych miast, której często ludzie unikają ;p -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Natalia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 15.07.2005 Skąd: Tarnów ![]() |
kazdy lubi co lubi:D
w pewnym sensie moge Cie zrozumiec:P ale ja dalej wole mniejsze miasta:P:D pozdrawiam -------------------- Motto:
Mrok kryje prawdę o nas samych. Ludzie boją się ciemności bo w niej kryją się demony, ale nie pochodzą z piekła tylko z ludzkich umysłów. Sami boimy się siebie nawzajem. Moc i wiara we własne możliwości są piękne tylko w ciemności. ......................................................................................... Przyjaźń może oznaczać bycie razem, pisanie listów lub rozmowy telefoniczne. może być wiotka, ulotna, trwała i silna, może trwać całe życie lub tydzień. Może zostawić nas z uczuciem goryczy albo zostać w pamięci jak ciepły, jasny klejnot. Nic nie zastąpi przyjaźni - ani pieniądze, ani władza, uroda, dobrobyt, ani sława... Uśmiech jest najprostszą drogą do ludzkich serc...Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy...Uśmiech bogaci obdarzonego, nie zubożając dającego... |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Natalia @ 01.02.2006 00:57) kazdy lubi co lubi:D w pewnym sensie moge Cie zrozumiec:P ale ja dalej wole mniejsze miasta:P:D pozdrawiam Ja mieszkam w "mniejszym" mieście, gdzie w godzinę można pieszo przejść z jednego krańca na drugi. Nie ma żadnej porządnek księgarni (papa premiero HP) ani żadego kina (było kiedyś jedno, ale zamknęli do remontu i jakoś im nie śpieszno oddać. z resztą i tak był lepszy efekt jak się na kompie oglądało niz tam)... Dlatego pewnie pcha mnie do jakiegoś Dużego Miasta... -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Warszawę poznałam też od stony medycznej. Niemiłych i nieprzyjemnych lekarzy macie ^^. Tacy nieuprzejmi ;P
-------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
marynarze... znaczy łodzianie - nie czytać ;P
A chcialabys spotkac łodzkiego sanitariusza z pogotowia? ;> -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE A chcialabys spotkac łodzkiego sanitariusza z pogotowia? ;> retoryczne ? ;> -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jest taka zła...
Tylko zimno u was jak jasna cholera, byłam tydzień temu i jak szłam sobie z dworca do przystanku to mi cała wnętrzność nosa zamarzła. a fe. |
dementorek |
![]()
|
a tamtych sanitariuszy lodzkich to ja znalem akurat
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:42 |