Rysuneczki, fajne obrazki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rysuneczki, fajne obrazki
kaskajancza |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 31.01.2006 ![]() |
|
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Ekhm... Czemu sobie go nie ustawisz?
-------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Fajny, tylko, ze spodziewałam sie wiećej, temat jest rysuneczki
![]() ![]() -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
no nie napracowalas sie za bardzo...
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
soory, ale to nie jest "rysuneczek"... tylko zwykły avatar
![]() sama "narysowałaś" tą Witch ? i przerobiłaś na avka ? |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
rysuneczki?? czy rysuneczek?? może troche więcej??
-------------------- ...
|
Longina |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: NDM Płeć: Kobieta ![]() |
Temat chyba ma zły tytuł, ale obrazki są. Luna będzie fajna
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Longina: 02.02.2006 20:44 |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
może to jest twórzczość graficzna ale nie rysuneczek... więc może lepiej zmień tytuł bo ludzi to myli...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Rayana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: Tam, gdzie umiem czarować... ![]() |
RYSUNEK?!?!?!?!?! Kobieto, co to za temat?!?!!?!? To zwykly avek, ktory mozesz se wkleic na swoj profil. A tak w zamian to po co tu przyszlam? AAA bo mnie zainteresowala ta reklama, ze sa fajne obrazeczki itp. Ale co do licha ma byc?!!?!?! Ludzie trzymajcie mnie!
-------------------- Jeśli jest kimś wyjątkowym? Może nim nie być... To tylko chłopak, który uczy się w niezwykłej szkole... Tak... Harry Potter jest przed wami...
To nowy cytat o moim ulubionym bohaterze... ![]() Ten button nigdzie nie prowadzi... Ale prowadzi do świata magii... |
Szajba |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.02.2006 ![]() |
Nie przeżywaj,Rayana
![]() Avek fajny,ale rzeczywiście lepiej by było, gdybyś zmieniła temat.No chyba, że masz zamiar wkleić tu również swoje rysunki,hm? |
Somei |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Gdynia (taki cmentarz w centrum) Płeć: Kobieta ![]() |
mi się avatar podoba, bardzo lubie hay lin ale co do teamatu to naprawde powinnaś go zmienić
-------------------- -=> Jestem nędzarzem posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twoich stóp, stąpaj lekko gdyż stąpasz po moich marzeniach -=> Ludzie są jak kwiaty - 8 miliardów narcyzów -=> Uwierze w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne -=> Moje serduszko toczyło się drogą, a ty je podniosłeś i zostało z tobą |
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Witch? No cóż...avatar nawet, nawet, ale popracuj jeszcze. Jesli już obiecałaś to czekam na tego Harry'ego.
Somei: Wiem, że jesteś nowa. I to robi prawie każdy...ale przystopuj z postami. Nie to najważniejsze jest na tym forum. -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
To wy obie przystopujcie... Nie widzicie że ten temat był napisany 1 stycznia?? I do tej pory autorka nic nie dodała tzn. że nie doda.
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:11 |