Taki Sobie, ale czytajcie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Taki Sobie, ale czytajcie
kaskajancza |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 31.01.2006 ![]() |
hOGWART pełen jest sekretów,
duchów, czarów oraz sów to natchnienie dla poetów dla mnie przedmiot pięknych snów wiele tam się wydarzyło nawet zbrodnia nawet mord bo zło do nas powróciło grozi nam Lord Voldemort Niech się wszyscy łączą bo nadciąga wielkie zło! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Taki słodki ten wiersz. Mi się podoba.
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
uwaga smerfy, gargamel idzie! xd
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wcale nie zły. Dziecinny i zabawny, ale całkiem sprawnie napisany. Poza rymem mord - Voldemort, który jednakże nadaje mu aspekt komiczny. Fajne.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
w ostatnich dwóch wersach
coś rytm padł dodałabym jeszcze jedno 'bo' przed 'nadchodzi wielkie zło' byłoby lepiej rytmicznie wiersz całkiem magiczny niczym całe nasze forum ale ja wole inną magię bardziej artystyczno-poetycką -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To załamanie rytmu jest boskie. Najlepsze w całym wierszu. Wyrecytuj sobie go na głos, na sposób 'przedszkolny', akcentująca ostani wers.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
chyba dawno nie byłeś w przedszkolu, Katon
XD przeczytaj sobie na głos z jeszcze jednym 'bo' brzmi konsekwentnie i dość nudno ale pasująco do treści w takich wierszykach nie godzi mi się na eksperymenty czy to rytmiczne czy nie-rytmiczne kwestia przedszkola ^^ -------------------- |
Katon |
![]()
|
Godzi się. Kurcze, jakbym CI przeczytał to byś mi przyznała rację napewno XD
|
Joanne Riddle |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.01.2006 Skąd: z internetu :) ![]() |
taka odmiana od tych wszystkich >>>poetycko-artystycznych<<< wierszy
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:44 |