Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
dominika00 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
![]() Mysle, ze założenie go jest bardzo przydatne. Najpierw pozwole sobie napisac co ja mysle, potem niecierpliwie czekam na Wasze opinie ![]() Ja bardzo lubie Dana i Toma i Ruperta. Emma jest troche dziwna, tak mi sie wydaje z tego co widziałam w wywiadach oczywiście. Ale nie można tak osadzać ludzi, więc szczerze mówiąc nie wiem co o niej mysle. Chociaż musze przynac, ze jest ładna dziewczyną. Z płci przeciwnej najbardziej podoba mi się Christian Coulson ( Tom Riddle'y) ![]() ![]() ![]() Nie wiem może sie naczytałam za duzo erotyków na tym forum ![]() ![]() ![]() zreszta sami zobaczcie Tylko, ze to niestety jest jedno z ich nielicznych zdjęc, więc chyba sie do siebie nei garna ![]() To mi się podoba, nei wiem czemu. Od razu mówie, ze to nei ja zrobilam te czerwone kółka ![]() Emma I Tom Duzo więcej jest zdjęc Emmy i Dana ![]() Wystarczy wpisac w google i pojawia sie kilkanaście. Mnie osobiście podoba sie to ![]() Dan i Em A możę znacie jakieś nowe ploteczki? Szczerze mówiąc, nie bardzo jest na beirzaco w tym temacie, także wybaczcie mi ![]() Chetnie zobacze inne fotki filmowych par z HP ![]() Ten post był edytowany przez Child: 02.02.2006 23:01 -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Opinia wyczerpująca. Całkowicie się z nią zgadzam, masz absolutną rację, dominiko. Przydatne, nie ma co, sama prawda.
## ad. topic Aktorzy, którzy mi w filmie pasują: Hagrid (Robbie Coltrane), McGonagall (Maggie Smith), Rita Skeeter (nie pamiętam nazwiska), Hermiona (Emma Watson), Trelawney (też nie pamiętam), Ron (Rupert Grint). i Sev (Alan Rickman), jak mogłam zapomnieć. Ot, wszystko. Ten post był edytowany przez emoticonka: 02.02.2006 22:58 -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Opinia wyczerpująca. Całkowicie się z nią zgadzam, masz absolutną rację, dominiko. Przydatne, nie ma co, sama prawda. ![]() A tak na serio, to mi tylko Alan Rickman i David Thewilis przypadli do gustu. Reszta to dno. -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dalbym sie pociac ze jakis temat o aktorach byl ;P
Rupert jako Ron wymiata. Najlepiej dobrany do roli. Podobnie Emma. Reszta... reszta jest kwasowa - raz lepiej, raz gorzej. -------------------- |
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Sorry coś mi sei stało z kompem już dokończyłam temat ten kasuje zeby było sprawiedliwie, zapraszam an drugi
-------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie tykac - naprawione ;]
-------------------- |
dominika00 |
![]()
|
Widze ze juz luz:) Tylko powiedzcie jak skasowac temten drugi ;/
ten drugi na wzor pewnego dyrektora - odszedl ;> A w ogole to czemu od razu sie nabijacie. Chyba było widac, ze coś jest nie tak. Ludzietroche wyrozumiałości ![]() ![]() edytujmy posty. to sprawia ze ludzie sa milsi. Ten post był edytowany przez Child: 02.02.2006 23:04 -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
Marionetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja nabardziej lubię James'a i Oliver'a Phelps (Fred i George). :] Po prostu ich lubię i według mnie pasują do roli, którą odgrywają. Lubię też RUperta, a reszta to mi lata. ;p
-------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
a mi oni wlasnie nie pasuja do tej roli...
a ja bardzo lubei Syriusza, Harr'ego, Rona, Dracona a raczej aktorow ktorzy ich graja no i Snapa ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spojrzałem na podpis Wrony, zobaczyłem zdjęcia aktorek mających zagrać Lunę, Tonks, Bell i Umbridge (a, i jeszcze Figg). Co prawda fotki są małe i niewiele na nich widać, ale...
Zresztą, to nie ma znaczenia, te je ucharakteryzują, że będą wyglądały zupełnie inaczej ![]() Aha, gdyby ktoś chciał, link do większego zdjęcia: Luna Lovegood -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ema - Trelawney to Emma Thompson.
Mi pasuje bardzo Voldek (Ralph Fiennes), tylko zdaje mi sie , że za szybko mówi. Gdyby tak cedził słowa jak L.Malfoy to byłby świetny. A, i bliźniacy są świetni. Edit: i oczywiście panowie Rickman i Isaacs są genialni. Ten post był edytowany przez Katarn90: 03.02.2006 14:38 |
nosferatu |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Skierniewice ![]() |
Na + są
Danielek(ach...) Tom(jak wyżej) Alan(j.w) Stanislaw(j.w) Na - są: Rupert taki jakis inny jest wygląda jak świnia... Robert-taka krzywa twarz ma... Reszta postaci ani + ani - -------------------- W każdym można zobaczyć coś dobrego !!! 3ba tylko poszukać !!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Hagrid
McGonagall Rita Skeeter Trelawney Ron Severus Oni wszyscy mi pasują ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi pasue: Hagrid, Hermiona, Ron, Snape, Lucjusz, Draco, Harry
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
tak dla Snape'a, Hagrida, Rity, McGonagall, Rona, Lucjusza i ew. Harry'ego i Glizdogona.
-------------------- brak interesującej sygnaturki
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Wiktor Krum powinien być przeciętny (wręcz brzydki jak na mój gust) , a aktor jest naprawdę baaaardzo przystojny.
Nie lubię jak gra Emma (wydaje mi się, że sztucznie... nie żebym jej nie lubiła) Ale za to bardzo mi się podoba gra bliźniaków -------------------- ...
|
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
W HP jest dużo dobrych, przeciętnych i (być może) złych aktorów...
Ja osobiście uwielbiem jak gra Jason Isaacs... Był taki... przekonowujący (?) Na temat reszty aktorów nie będę się (jak na razie) wypowiadać... -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Child |
![]()
|
QUOTE Wiktor Krum powinien być przeciętny (wręcz brzydki jak na mój gust) , a aktor jest naprawdę baaaardzo przystojny. w takich produkcjach nawet brzydal musi siegac powyzej sredniej krajowej [brutto ;P] -------------------- |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(Child @ 03.02.2006 20:16) QUOTE Wiktor Krum powinien być przeciętny (wręcz brzydki jak na mój gust) , a aktor jest naprawdę baaaardzo przystojny. w takich produkcjach nawet brzydal musi siegac powyzej sredniej krajowej [brutto ;P]Taaa... To wytłumacz mi dlaczego aktor, który grał Cedrika był poniżej przeciętnej? ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Wrona @ 03.02.2006 20:15) Kogo on gra , bo ja osobiście nie wiem:P QUOTE(Wrona @ 03.02.2006 20:19) Taaa... To wytłumacz mi dlaczego aktor, który grał Cedrika był poniżej przeciętnej? ![]() Cedrik wyglądał na maminsynka, ale fakt faktem był brzydki Co do Ginny to nie jest aż tak zła jak dla mnie;p -------------------- ...
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Hehe, Cedrik faktycznie dramatyczny. Poniżej średniej to jeszcze się może nie załapuje (znam gorszych), ale na szkolnego przystojniaka nie pasuje.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
nie znam sie na aspektach meskiej urody. jakos tak mam ze wole skupic sie na damskich ;}
od Ginny nikt nie wymagal bycia "och ach *mdlejemy*" ;P -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No w szóstej części to była tak opisana, że MIss Universum wygląda przy niej jak coś, co kot przywlókł ze śmietnika
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Wrona |
![]()
|
QUOTE(Luna Lovegood @ 03.02.2006 20:27) QUOTE(Wrona @ 03.02.2006 20:15) Kogo on gra , bo ja osobiście nie wiem:P http://www.tvdarek.republika.pl/wiedzmin.html Grał szanownego Pana Lucjusza Malfoy'a ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 06.10.2016 13:28 -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
hazel |
![]()
|
Bardzo dobrze grał.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 16:18 |