Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Hermiona555 |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 02.02.2006 ![]() |
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie pisz dwóch postów jeden za drugim, bo to zajmuje więcej miejsca, a nic nie wnosi. Owca, z racji cienkiej umiejętności posługiwania się językiem ang. zrozumiałem tylko ok. 60 % ww tekstu
![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No w telegraficznym skrócie można to ująć tak, że najpierw menago Oldmana sieje panikę, że z Garym póki co nikt z WB się nie kontaktował, a film wszak już kręcą więc o co chodzi i co jest grane w ogóle, czyżby Syriusza miało nie być; następnie WB wydaje oficjalne oświadczenie że Oldman oczywiście jak najbardziej w filmie wystąpi, w lecie zaczyna zdjęcia; na co wspomniany już menago zaregował w imieniu samego zainteresowanego bezbrzeżnym zdumieniem, bo jako żywo nikt z nim niczego nie uzgadniał ani nie podpisywał.
No to masz ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki, chyba się poważnie wezmę za naukę angielskiego.
A żeby nie offtopować - mam nadzieję, że GO wystąpi w filmie, bo przecież Syriusz odgrywa tam większą rolę niż w WA. No cóż, poczekamy zobaczymy. |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Musi! Przecież w HPiZF Syriusz jest najdramatyczniejszą postacią. Bez niego nie ma film uroku. Oczywiście jak dla mnie.
-------------------- ...
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katarn90 @ 09.02.2006 12:50) mam nadzieję, że GO wystąpi w filmie, bo przecież Syriusz odgrywa tam większą rolę niż w WA. No cóż, poczekamy zobaczymy. Nie, no większą niż w WA nie, nie mów. Ale bardzo dużą. W pewnych kwestiach kluczową nawet. Musi być, bez dwóch zdań - jak wymyślą jakieś zaoczne uśmiercenie w rodzaju spłakanej Hermiony informującej o tym Harry'ego albo innych gadających węgli, to chyba sama osobiście się przejadę do tych ich Leavesden Studios i im powiem, co ja myślę o takim potraktowaniu sprawy ![]() A tak zupełnie baj de łej, to języków się uczyć jest warto, bardzo warto nawet - i to całkiem w związku z tym tematem, albowiem można na przykład napisac list do Daniela Radcliffe'a ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel Radcliffe c/o Harry Potter Productions Leavesden Studios P.O. Box 3000 Leavesden Hertfordshire WD25 7LT England lub Daniel Radcliffe c/o ARG Talent 4 Great Portland Street London WIW 8PA England ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katarn90 |
![]()
|
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Przeliczaj
![]() Co do listu, moja koleżanka, wysłała bodajże do Emmy Watson, dostał zdjęcie, trójki i kawałek hmmmm.... jej szaty z planu (!) o ile to było to ![]() -------------------- ...
|
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(Katarn90 @ 09.02.2006 16:31) QUOTE(owczarnia @ 09.02.2006 18:52) QUOTE(Katarn90 @ 09.02.2006 12:50) mam nadzieję, że GO wystąpi w filmie, bo przecież Syriusz odgrywa tam większą rolę niż w WA. No cóż, poczekamy zobaczymy. Nie, no większą niż w WA nie, nie mów. mam przeliczyć kartki ? ![]() Nie, mnie nie o objętość chodzi, tylko o wagę dla fabuły ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 09.02.2006 17:52) Nie, no większą niż w WA nie, nie mów. Ale bardzo dużą. W pewnych kwestiach kluczową nawet. Musi być, bez dwóch zdań - jak wymyślą jakieś zaoczne uśmiercenie w rodzaju spłakanej Hermiony informującej o tym Harry'ego albo innych gadających węgli, to chyba sama osobiście się przejadę do tych ich Leavesden Studios i im powiem, co ja myślę o takim potraktowaniu sprawy ![]() A tak zupełnie baj de łej, to języków się uczyć jest warto, bardzo warto nawet - i to całkiem w związku z tym tematem, albowiem można na przykład napisac list do Daniela Radcliffe'a ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel Radcliffe c/o Harry Potter Productions Leavesden Studios P.O. Box 3000 Leavesden Hertfordshire WD25 7LT England lub Daniel Radcliffe c/o ARG Talent 4 Great Portland Street London WIW 8PA England ![]() Jak bedziesz jechac tam, to strzel im jeszcze koap ode mnie:^ Co do tych adresów to podaj jeszcze do Emmy(Sama-Wiesz-Dlaczego). Chociaż wątpię, bym zdołą sklecić choć zdanie poprawne gramatycznie. Chociaz moze jkabym CIę ąłdnie poprosił to byś mi taki list przetłuamczyła ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ten napływ uczućdo Emmy jest jakiś zarażliwy. Ona chyba faktycznie jest jakąś super laską. Moi koledzy w wieku sporo powyżej lat 20 ślinią sięna jej widok, co chyba podpada jeszcze pod pedofilię
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katarn90 |
![]()
|
QUOTE(hazel @ 10.02.2006 02:29) Ten napływ uczućdo Emmy jest jakiś zarażliwy. Ona chyba faktycznie jest jakąś super laską. Moi koledzy w wieku sporo powyżej lat 20 ślinią sięna jej widok, co chyba podpada jeszcze pod pedofilię ![]() paranoja, albo żarty sobie stroją. Ej, a nie można maila do jakiegoś aktora napisać? nie mam adresu, ale jakby ktoś sprawił. |
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
QUOTE(hazel @ 10.02.2006 00:29) Ten napływ uczućdo Emmy jest jakiś zarażliwy. Ona chyba faktycznie jest jakąś super laską. Moi koledzy w wieku sporo powyżej lat 20 ślinią sięna jej widok, co chyba podpada jeszcze pod pedofilię ![]() Emma zajeła 5 miejsce w rankingu najseksowniejszych nastolatek, może dlatego tak wszyscy się "ślinią" ![]() ![]() ![]() A co do Syrjusza, to wątpie zeby zrezygnowali z tej roli ![]() ![]() -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem ale mi ogólnie Syriusz nie podpasował... Wogóle 3 część filmu mi nie podpasowała... Np. wilkołak bez włosów!!!
![]() ![]() ![]() Kara PS: Może jeszcze Snape i mcGonagal -------------------- Luke I'm your father!!!
|
owczarnia |
![]()
|
Ronald:
Emma Watson c/o HP Production Leavesden Studios P.O. Box 3000 Leavesden, Herfordshire WD2 7LT United Kingdom Alternatively you can contact Emma at the following address: Emma Watson c/o PFD 34-43 Drury House Russell Street London WC2B 5HA United Kingdom Jak naskrobiesz tego lista, prześlij mi go mailem ![]() ![]() Katarn: Wcale nie żarty, sama nieraz słyszałam wzdychania kolesi do Emmy, co jest uzasadnione, bo dziewczyna śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 10.02.2006 12:43 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Tak własnei co do Dana i innych młodych aktorów. Ostatnio oglądałam dodatek do 3 cz HP i Tom Felton mówil, ze ta rola nie dała mu ani jednej pięknej kobiety. Kłamał ?????
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
owczarnia |
![]()
|
Czytałam ostatnio plotę, że Daniel spotyka się z jakąś 24-letnią bodajże asystentką z planu... A Felton... Tak po prawdzie, to Tom ładniutki tylko w filmach, tak prywatnie to chyba bym go nie chciała. Chociaż... jak to się mówi... brudną nogą nie ten, no, wiecie
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Czemu niby fakt, że dwudziestoparoletniemu faccetowi podoba się 16latka ma podchodzić pod pedofilię, e? Emma się naprawdę rodzicom udała. Ja tam listów nie piszę, bo skoro urodziłem się tego samego dnia, tylko 4 lata wcześniej, to mamy do czynienia z przeznaczeniem, i życie samo pchnie ją w me ramiona, hehe. Więc po co się wysilać... Że niby Oldman nie wiadomo czy zagra?!? Matko!!!
|
Katarn90 |
![]()
|
Oldman to główna atrakcja filmu (zresztą najlepszego - 3 część wymiata), nie zrezygnują z niej. To chyba najsłynniejszy aktor jaki gra w HP, tak myślę (wiem, wiem że Fiennes, ale on nie ma takiego doświadczenia
![]() Owca ---> nigdy nie jest za późno na Daniela ![]() Za Emmę serdeczne Bóg zapłać, nie podoba mi się. |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(dominika00 @ 10.02.2006 12:07) Poza tym ja uważam, ze ona naparawde jest ładna. Chyba nie powiecie, ze jest brzydka, komus może sie nie podobac,ale na pewno nie można powiedziec, ze brak jej urody. Denerwuje mnie jej zachowanie ![]() ![]() Racja, racja... I strasznie gestykuluje... Katon - ja tam w przeznaczenie nie wierzę ![]() Hazel - moja przyjaciółka ma cały pokój zawalony plakatami i obrazkami Daniela ![]() ![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Wrona @ 10.02.2006 18:27) (wybiłam jej ten pomysł z głowy, bo nie miałam zamiaru wracać z czymś takim do domu na dodatek jeszcze autobusem ![]() nie dziwie się ![]() a tak zmieniając temat wiele osób nienawidzi aktorki Bonnie Wright, filmowej Ginny... a ja znalazłam ładne zdjęcie, bynajmniej dla mnie http://www.snitchseeker.com/gallery/detail...p?image_id=2631 'Bynajmniej' i 'przynajmniej' to nie koniecznie sa synonimy. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 28.05.2006 19:54 |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(Absolution @ 10.02.2006 19:06) QUOTE(Wrona @ 10.02.2006 18:27) (wybiłam jej ten pomysł z głowy, bo nie miałam zamiaru wracać z czymś takim do domu na dodatek jeszcze autobusem ![]() nie dziwie się ![]() a tak zmieniając temat wiele osób nienawidzi aktorki Bonnie Wright, filmowej Ginny... a ja znalazłam ładne zdjęcie, bynajmniej dla mnie http://www.snitchseeker.com/gallery/detail...p?image_id=2631 Nienawidzieć? To za dużo powiedziane... Zdięcie lepsze niż inne, ale i tak nie uważam, żeby była pięknością... (powiedzmy, że jest przeciętnie ładna) -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie lubie postaci Ginny w książce... Ale do aktorki szczerze nic nie mam... Gra dobrze... i gdy nie jest "wypindrzona" jak na tym zdjeciu tam w warkoczykach jest naprawdę ładna...
Kara -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja wcale nie nienawodzę Bonnie, dla mnei po protu jest za abrdzo sztuczna. Jej uśmeichy są trakie wymuszone. I przeceiz EMMA JEST NAJŁADNIEJSZA
![]() Owca> Dzięki. Jak napisze do razu do Ciebei wyślę. Co do zdjeć na feniksie, to jeszcze nei wiedziałem. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Savvage |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: TBG Płeć: Mężczyzna ![]() |
Idealnym aktorem był Richard Harris grajacy Dumledore'a do pierwszych 2 czesci potem ten jest juz fatalny co do reszty to zastrzezen nie widze
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 16:49 |