Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale przeznaczenie nie zawsze musi się spełnić
![]() ![]() BTW: Mój 600 steny post znaczy ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Can I be the bridesmaid? Me, me, please, take me!
![]() Żeby nie było offtopa: I would be as great a bridesmaid as Bonnie's Ginny so you don't have better choice ![]() Ten post był edytowany przez emoticonka: 15.02.2006 19:07 -------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
@up
![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Oh, Ron, don't you understand? We're gonna have MF's wedding!
![]() (Still don't understand? Maybe this could help you ![]() Ten post był edytowany przez emoticonka: 15.02.2006 19:05 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Can I be the bridesmaid? Me, me, please, take me! - Czy mogę być druhną? Ja, ja, proszę, wybierzcie mnie!
![]() I would be as great a bridesmaid as Bonnie's Ginny so you don't have a better choice. - Byłabym tak samo świetną druhną, jak Bonnie Ginny, więc lepszego wyboru nie macie. Edit: Oh, Ron, don't you understand? We're gonna have a MF's wedding! - Oh, Ron, nie rozumiesz? Będziemy mieć kurna wesele! (Still don't understan? Maybe this could help you) - Wciąż nie rozumiesz? Może to Ci pomoże. Emota masz straszną awersję do articlesów, zauważyłam ![]() ![]() Edit2: Boże, ja naprawdę napisałam "druhną" przez "ch" ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 15.02.2006 19:07 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
Owca, wiem, wiem, ja to umiem tylko 'a' od 'an' odróżnić, a i tak nie wiem, kiedy się je stawia, a kiedy nie ;d już mi moja anglistka zmywa co lekcję głowę za to
![]() Ling nie działa? U mnie jak najbardziej. So, what is the answer...? And Ronald could be the best man! edit: Huh, 'MF's' was supposed to be 'Magiczne Forum's' but if you prefer that other translation... ;p. Ten post był edytowany przez emoticonka: 15.02.2006 19:14 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
O, mamo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ling.pl się właśnie zdecydował, już zdążyłam spreparować dowód rzeczowy w IE i miałam robić drugi w Mozilli kiedy się włączył ![]() ![]() ![]() Jak klikniesz na niego, to się powiększy ![]() Edit: no i już znów nie działa. Proszę ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 15.02.2006 19:24 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
No, to ładne masz skojarzenia ;p.
U mnie działa, chodzi jak złoto: dowód rzeczowy -------------------- |
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Ładnie wyszła Emma na tym zdęciu, bo zauwazyłam ją tylko na pierwszym na pozostałych jakos jej nie znalazlam
![]() Ja zawsze uważałam, ze ona jest ładna. Owczarnia mogłabym Cie prosic o wysłanie jeszce arz tych fotek, bo mi wychodzi jedna ucieta, no i nie widze na tamtych Emmy. Możecie wyjaśnic gdzie ona jest na tym zdjęciu z chłopcem?? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
em |
![]()
|
na fotce pierwszej: no, chyba widać.
na drugiej: tam, z tyłu, w jasnej półprzezroczystej sukienkce, patrzy na piwo(?) w ręce w tego kolesia na trzeciej: jest czerwona strzałka. można ją poznać po sukience i czarnym pasku. na czwartej: po prawej, z tyłu, przy stoliku. ten drugi "któś" wygląda mi na Dana xD na piątej: jak wyżej. p.s. tamta fotka chyba ma być z założenia ucięta. Ten post był edytowany przez emoticonka: 16.02.2006 09:54 -------------------- |
Ronald |
![]()
|
QUOTE(emoticonka @ 15.02.2006 20:12) A to co??? Mozęsz przetłumaczyć, bo ja rozumiem z tego, ze Ronald mógłby być najlepszym facetem(a może chodzi o druhna?) ![]() ![]() Emma ma raczej połprzeźroczystą sukienkę z czarnym paskiem w połowie, a nie bluzkę. I raczej to nei jest Daniel, chyba, ze ma tak zjechany gust, ze zakłada różowe tiszerty ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
em |
![]()
|
"the best man" -> drużba.
No, dobra. Przyznaję się, to jest sukienka z czarnym paskiem. Sprawdzałam, czy jesteś czujny ;p ![]() -------------------- |
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Dzieki znalazałam chyba cos nei tak z moim kompem bo na tych zdjęciach u mnie jej w ogole nei widac
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
Ronald |
![]()
|
Emosia>Ale to ja mam byc tym drużbą, czy Ronald z książki?
![]() ![]() Skoro sprawdzałaś moją czunośc to sprawdzięłm sie???? Dominika>Nic Ci sie z kompem nie dzieje. Musisz się tylko intensywniej wptrzec z to zdjęcie. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
em |
![]()
|
Dlaczego Ron z ksiażki? Na ślubie owcy i estieja? Je ne comprends pas
![]() Hm, nie wiem, jak można jej nie zauważyć. Na wszystkich zdjęciach jest świetnie widoczna. Może rozjasnij monitor? ![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Do żadnego Azkabanu się nie wybierzemy, tylko do Dziurawego Kotła, już nas spakowałam. Gdzieś trzeba skonsumować ten zwązek, a ja się przy dementorach wstydzę
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
Lolz, I keep forgetting where you live
![]() And I hope you didn't mean we earned Azkaban for what we'd done ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Tofik |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 14.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Co prawda nie oglądałam wszystkich części załapałam się tylko niestety na Kamień Filozoficzny i Komnatę tajemnic, ale myślę, że to wystarczy, aby ocenić grane role. Daniel hmm w sumie mogę bez żadnego zastanowienia powiedzieć, że jest podobny do Harry'ego i wcale nie tak najgorzej grał. Rona wyobrażałam sobie zupełnie inaczej i pozostawię go w mojej wyobraźni tak jak ja chcę, bo rola Ruperta nie podobała mi się zupełnie spieprzył to i tyle. Hermiona odtwórczynię tej roli mogę pochwalić, bo jej gra podobała mi się bardzo oddawała bohaterkę książki w każdym calu przynajmniej dla mnie. No i na zakończenie nie jest źle^^ przecież zawsze mogło być gorzej.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Tofiku, musisz zobaczyć Więźnia Azkabanu. Tę część od poprzednich dzieli przepaść, jest genialna.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Tofik |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 14.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 17.02.2006 13:52) No właśnie robię wszystko żeby zdobyć kolejne części, ale na razie mi to najmniej wychodzi. Szkoda, że Azkabanu już nie grają w kinach:( -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
O przeznaczenie Ronaldzie nie ma się co spierać. I tak swoje wiem, hehe. W wakacje pojadę do Angli na miesiąc (przynajmniej mam taką nadzieję) i wtedy wszystko zadziała samo. Nawet nie będę wiedział kiedy...
|
Ronald |
![]()
|
Katon> TO ja Ci zazdroszcze!!! też bym chętnie do Anglii wyjechał!!! TO jak tam spotkasz Emmę, to pozdrów ją ode mnie.
Estiej> A kiedy ten ślub był??? Nikt mi nie powiedział, żadnego zaproszenia, nic. Jakmogłem się sprawdzić w roli best mena??? Czuję taki zapomniany ![]() BTW: A co można do takiej Emmy napisać, i w ogóle do jakiej kolwiek gwiazdy? Bo ja myślę, myślę i nic nie mogę wymyślić ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
em |
![]()
|
Ron, jasne, że można. tutaj
![]() -------------------- |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ron adres do Emmy juz zna, mam wrażenie, że pytał się o treść swojego listu :]
Wiesz, Ron, zawsze możesz jej napisać, jak bardzo Ci się ona podoba, jak ślicznie wyglądała w różnyuch scenach ostatniego filmu, wiesz, same komplementy. Emma takim listem z pewnością nie pogardzi ![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
em |
![]()
|
A, faktycznie ;d
Co napisać do Emmy? Same komplementy to może mało, takich listów dostaje na pęczki. Możesz jej opowiedzieć o sobie, o Polsce, o swoim życiu, swojej fascynacji Potterem, postacią Hermiony i, dopiero wtedy, o fascynacji jej osobą. Grunt, to pisać jak do normalnej dziewczyny, bo inaczej (po rzuceniu okiem na setki serduszek, ochów i achów) raczej nie doczyta do końca, a już na pewno nie odpisze :-) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 16:38 |