Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej, wypraszam sobie :]
Nie zaprzeczysz, że Rupert ubierający się na oficjalne uroczystości ,,w swoim stylu'' wygląda przy Danielu dość niechlujnie. Jeśli on dobrze się w takich ubraniach czuje - ok, to najważniejsze, ale, jako że jest teraz osobą publiczną (ach, ta sława), chyba możemy skomentować ich (jego) ubiór? Naturalnie, trzeba to robić odpowiednio, tu się zgodzę. Poza tym - uważasz, że sukienka Emmy jej nie poszerza? :] -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
To jest jej problem, a nie mój. Nie muszę dokarmiać swojej próżności wytykając błędy jej stylistom.
Co można skomentować? Adekwatność stroju do okazji. A myślę, że nikt nie złamał zasad etykiety, więc o co chodzi? O gustach się wszak nie rozmawia. -------------------- |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto mówi o dokarmianiu swojej próżności? Fakt, że z dyskusji nad strojem Emmy nic budującego nie wyniknie, gdyż nie sądzę, byśmy w jakikolwiek sposób wpłyneli na jej sposób ubierania się :]
Tylko że według Ciebie komentowanie wad czy uchybień nie przystoi. Ciekawe, gdzie takie stanowisko by nas na dłuższą metę zaprowadziło. Adekwatność stroju do okazji. Pewnie, Rupert nie złamał (chyba) zasad etykiety, choć był, według mnie, blisko (z drugiej strony - to zdjęcie nie powstało po jakiejś ekstra ważnej uroczystości, zdaje się). Ale zaprzeczyć nie można, że Dan jest lepiej ubrany (wydało się, lubię garnitury. Mój gust) w porównaniu do Ruperta, co napisałem. Nie oceniam charakteru Grinta, broń Boże. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
ubierac sie moga jak chca. teraz jest tyle stylow i tyle roznych rozwiazan w modzie ze glowa mala. oni sa slawni wiec ich stac na to by troszke zaszokowac strojem a jezeli czuja sie dobrze i taki ubior im odpowiada to ok. od tego czy zalozy spodnie czy sukienke niezalezy to czy Emma pomyli sie z tekstem. oni sa zwyklymi ludzmi i nikt nigdzie nie powiedzial ze aktorzy maja chodzic stale w gustownych wyjscowych kreacjach. spodnie sweter i na piwo nie:P
-------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem, że może i Rupert niechlujnie wygląda przy Danielu, ale przynajmniej swoim strojem nie pokazuje jak to ma dużo kasy, i że jest jakiś lepszy. Jeśli ktoś ocenia ludzi po stroju, to Rupert wg. mnei zostałby zakwalifikowany do kategorii "ziomków". natomiast Daniel ubiera się jak "stary-malutki". Powinien choc troszkę zluzować, a on się ubiera w przypałowe zielone fraczki w stylu jakiegos podżędnego hrabii(patrz premiera HP i CO w Ogdeon w Londynie).
Poza tym, droga Emosiu to po co istnieją w takim razie fora tekie jak nasze? Właśnie do komentowania. komentujemy ubiory aktorów, bo ktoś zalozył temat o aktorach. Komentujemy tez twórczość pani R, pomimo, ze tez można poweidzieć, ze ma tyle kasy, pomysłów i pisze to, co chce. A my jej wytykamy błędy. A więc komentujmy wszystko co chcemy, w końcu po to tu włazimy ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
![]() Fotka fajna, jestem pod ogromym wrażeniem sylwetki Stanislawa czy jak mu tam:)(Kruma) Ta co grała Fleur wygląda weług mnei ładnie, skromnie i elegancko. emma tez była by ładna gdyby nie te tenisówki;/ Rupert hmm;/ może na wyjście na kregle,albo do na oiknik z przyjaciólmi, a nie na premiere czy coś podobnego. Dan jak zawsze elegancki, podoba mi się, chłopak ma klase. Pozostała dwójka tez nieźle ![]() THE END ![]() ![]() Ten post był edytowany przez dominika00: 01.03.2006 00:01 -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Z niusów: został właśnie oficjalnie potwierdzony udział Daniela Radcliffe'a w roli Harry'ego Pottera w filmach 6 i 7.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
oł je
![]() -------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
idziemy na piwo?
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Z niusów: został właśnie oficjalnie potwierdzony udział Daniela Radcliffe'a w roli Harry'ego Pottera w filmach 6 i 7. Dla mnie to zawsze było oczywiste. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakoś nigdy nie wyobrażałem sobie, że on zrezygnuje. Pozatym Potter powinien mieć jedną twarz w całej serii filmów.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Aylet @ 02.03.2007 21:13) idziemy. w sumie to wiecie Daniel zawsze może w kalendarz kopnąć xP -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Tam, zrezygnuje. Wy tu sobie żyjecie w błogiej nieświadomości i nawet nie zdajecie sobie sprawy, jaka tam afera była
![]() A Wy tu sobie "dla mnie to zawsze było oczywiste" ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi chodziło o to że nie wyobrażałem sobie nikogo innego grającego Pottera. O aferach koleżanka mi mówiła, ona dokładnie śledzi losy filmów
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
Wyjątkowo kiepski fotomontaż, jeśli mam być szczera...
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Nawet ślepy by to zauważył.
Ten post był edytowany przez Rosssa: 05.03.2007 19:33 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
LilienSnape |
![]()
|
no taka trochę tragedia .
i do tego niby Emma wygląda jak jakaś tania... no wiecie kto XD -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale pasztet. and there's no cock!
-------------------- |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE niby Emma wygląda jak jakaś tania... no wiecie kto Osobiście nie znam żadnej Tani. Znam Nadję. :] |
owczarnia |
![]()
|
Nowe zdjęcia Emmy (trzeba przewinąć troszkę w dół). Moim zdaniem bardzo ładne
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
Rzeczone zdjęcia, które wreszcie miałam czas pozmniejszać, plus jedno nowe (na samym dole). Przyznam, że to ostatnie właśnie najbardziej mi się podoba ![]() Wszystkie klikalne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo mi się podoba na wszystkich zdjęciach.
Jednak drażnią mnie, jej zbyt krzaczaste brwi ;] I na zdjęciu numer 3 wygląda jakby miała 3 nogi ;] -------------------- she wolf.
|
Zeti |
![]()
|
Emma
![]() Jakie piękne fotki -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
No, panowie... Trzymać się mocno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:10 |