Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
uuuuaaaaa...
*spadła z krzesła* -------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Jednak drażnią mnie, jej zbyt krzaczaste brwi ;] to ty chyba krzaczastych brwi nie widziałaś/ -------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Może zabrzmi to dwuznacznie, ale co tam. Inaczej tego określić nie mogę.
Ona wygląda bosko, po prostu seksownie ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Oj, chodzi mi o to że jak na jej buźkę to są dziwnie wyprofilowane ;]
I tyle. Co do zdjęć, niektóre buty mi do niej nie pasują. Poza tym lubię piękne i seksowne kobiety, a Emma w 100% do nich należy :] -------------------- she wolf.
|
martusza |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 17.05.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli chodzi o Emmę to za nią nie przepadam, ale uważam, że na tych zdjęciach wygląda
ładnie (szczególnie na tym gdzie ubrana jest w suknie w czerwone róże). Nie podoba mi się to jak dobrano jej buty, które same w sobie nie są brzydkie (no może oprócz tych białych), ale po prostu nie pasują. |
Aylet |
![]()
|
QUOTE(kObra. @ 13.06.2007 15:36) Oj, chodzi mi o to że jak na jej buźkę to są dziwnie wyprofilowane ;] I tyle. Co do zdjęć, niektóre buty mi do niej nie pasują. Poza tym lubię piękne i seksowne kobiety, a Emma w 100% do nich należy :] hah, no właśnie. mogłabym z nią się ożenić... *marzy* -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nowe zdjątka Dana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Najpierw Equus, teraz to... Eh...
Nie ma co. Wyrósł nam Harry, wyrósł. Dobrze że bierze udział w takich "innych" sesjach. Przynajmniej zrywa z potulnym i troszkę zniewieściałym wizerunkiem Harry`ego Pottera. BTW, zawsze mnie pociągali faceci z zarostem ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nawet jako facet muszę to przyznać: diablo jest przystojny. Ech. Piękne zdjęcia.
Cholera, nowy Brad Pitt się szykuje, czy co? Ale żeby nie było za dobrze: na tym trzecim, w skórzena gołej klacie i z tymi niebieskimi oczkami, wygląda, jakby był stałym bywalcem klubów dla "męęężczyzn". ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
To by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe
![]() ![]() Edit: btw, Emmie też nic nie brakuje... Tu jeszcze wygląda słodko i grzecznie ![]() ![]() ale tu już niekoniecznie ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 13.07.2007 00:20 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 12.07.2007 22:59) Nie no, zabijcie mnie. Kudre! ![]() Może coś ze mną nie ten teges, ale generalnie na tych zdjądkach (dwóch w zasadzie, gdzie ma takie niebieskie oczyska) cholernie przypomina mi takiego Wooda. ![]() Tak mi się kajoś skojarzyło ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 13.07.2007 01:02 |
owczarnia |
![]()
|
Nie, no coś Ty, Wood wygląda jak hobbit
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Ja o twarzy mówię... tak generalnie i o oczyskach. Ujęcioe jakieś takie, ze podobni są.
Sama jesteś Hobbit ![]() |
owczarnia |
![]()
|
No a ja o czym mówię? No przecież tylko o twarzy
![]() Ja hobbit? Nie da rady, wzrost nie ten ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ej no, to ostatnie zdjęcie Emmy zacne.
![]() ![]() Nie wiem tylko, co to ma być to coś co ta dziewczyna na dwóch fotografiach ma na szyi. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Na trzech. Piorun wie. Ozdoba taka, artisticzna.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
Och, no korale przecież, nie?
![]() |
owczarnia |
![]()
|
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra. To ja się wypowiem. Że jakieś tam zdanie w kwestii męskiej urody mam i nie wstydzę się go mieć to moje trzy grosze o Radcliffe'a.
Tragedia na tych nowych zdjęciach. Pseudomęsko vide do bólu ciotowsko, szczególnie w tej skórze. A nie brzydki z niego chłopak. Fatalnie mu z tym 'groźnym' imidżem, bo sztucznością wieje. Jako Harry jest milion razy mniej zniewieściały i bardziej naturalny, nawet w tych okrągłych brylach. Zniewieściały, mimo brody i (cytuję Bożydara) szałowej odzieży jawi się właśnie na tych fotach. Trochę więcej punkowego luzu w tym wieku by mu się przydało. Gdybym z moim gustem był kobietą sto razy bardziej wolałabym randkę z Grinem. Obiektywnie brzydszy, ma jednak w sobie taki fajny luz i niedbały idnielans jaki lubię. Taki gostek do którego jako facet zaś (którym jestem - uwaga, gdyby się komuś popier...ło) chętnie podszedłbym i zaproponował piwo w jakimś barze z plakatami The Clash na ścianie. O. proszę. Tuż po napisaniu tego posta znalazłem dwie strony wcześniej u Ronalda podobną myśl, którą może tu bym przyciął tam rozszerzył, ale widzę, że to samo nam się zdaje: Powiem, że może i Rupert niechlujnie wygląda przy Danielu, ale przynajmniej swoim strojem nie pokazuje jak to ma dużo kasy, i że jest jakiś lepszy. Jeśli ktoś ocenia ludzi po stroju, to Rupert wg. mnei zostałby zakwalifikowany do kategorii "ziomków". natomiast Daniel ubiera się jak "stary-malutki". Powinien choc troszkę zluzować, a on się ubiera w przypałowe zielone fraczki w stylu jakiegos podżędnego hrabii(patrz premiera HP i CO w Ogdeon w Londynie). Ten post był edytowany przez Katon: 14.07.2007 18:35 |
owczarnia |
![]()
|
Że się dołożę: po pierwsze, Rupert wcale nie jest brzydszy, wręcz przeciwnie. Po drugie, uwielbiam jego styl ubierania się i wcale nie wygląda niechlujnie, znowu - wręcz przeciwnie. Jest czyściutki i zadbany, tyle że na luzie. I bardzo dobrze (tak, tak, wiem, Katonku że się zgadzasz, ja teraz po prostu Ci przytakuję
![]() Tyle co się tyczy ich prywatnego image'u. Podkreślić jednak należy, że stylizacja widoczna na fotach z Details to nie wybór Daniela, a wizja jakiegoś tam kogoś (a raczej jakichś tam kogusiów, bo to na ogół sztab ludzi jest). Ubierają go, czeszą, pozują, a on ma guzik do powiedzenia. Zgadza się na sesję z jakimś tam ogólnymi warunkami i cześć, robi za lalkę. Aczkolwiek jeśli mam być już tak całkiem szczera, to wolę go zdecydowanie z tym zarostem i nawet niech już będzie kamizelka na gołą klatę (tak, to miało być celowo podszyte lekko gejowskim podtekstem, jak się dowiedziałam), byle nie czerwona błyszcząca twarzyczka w garniturku. Koszmar. A z trzeciej jeszcze strony, to już tak całkiem prywatnie, z tego co widziałam na różnych zdjęciach, Daniel też ubiera się raczej grungeowo, tylko na premiery z niewiadomo jakich przyczyn uznaje za konieczne wbijać się w garnki. Nie wiem, może mu agent każe... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Niechby się ubrał w garnitur, ale taki całkiem normalny i elegancko ponadczasowy. A nie takie wydumy.
|
owczarnia |
![]()
|
Trailer 'December Boys', nowa filmowa rola Daniela. Chronologicznie nakręcony przed ZF, ale wchodzi dopiero we wrześniu.
Może być naprawdę dobry. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
We wrześniu wchodzi do ichnich kin, a u nas? Ja nadal czekam na "Driving Lessons". Może kiedyś się tych filmów doczekamy. Na jakimś C+. No, ale może społeczeństwo będzie tak pragnęło wypełnić pustkę po Potterze choćby cieniem aktora z potterowych filmów, że wykupią kilka kopii i dla naszych kin? A chętnie bym poszła na ciepły film bez wielkich fajerwerków.
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
owczarnia |
![]()
|
U nas? U nas zapomnij.
"Driving Lessons" nawet na dvd nie będzie. A szkoda, bo miałam okazję go widzieć, i jest na prawdę bardzo fajny. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:09 |