Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Uwaga - jednak (na szczęście!) okazało się, iż jestem niedoinformowana. "Driving Lessons" wyszło na dvd i jest do kupienia w Empiku, w dodatku w bardzo przystępnej cenie
![]() Dzięki, Ginnusiu ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Ależ proszę Cię bardzo, wiesz, co myślę o Rupercie i że nie przegapiłabym takiego zjawiska.
![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Dobra, poczekam chyba jednak na ten Canal+. Zanim zbiorę fundusze na wszystkie DVD, które chcę kupić, premiera będzie miała już miejsce w telewizji publicznej!
Ten post był edytowany przez Pszczola: 20.07.2007 15:35 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Jeszcze można wypozyczyć... Co też wstępnie zamierzam uczynić.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No Estiej, błagam Cię.
To zdjęcie ze sceny, podczas "Equusa". Stare jak świat ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś jeszcze narzeka, że, khem, zmieniono aktora grającego Dumbledore'a? Wydaje mi się, że Richard Harris nie byłby aż taki wiarygodny jako Dumbledore z ostatniego tomu, jak Gambon.
No i scenka z Czary, jak to dyrektor rozpłaszcza Harry'ego na ścianie - chyba jednak to pasuje do niego. Wygląda to tak, jakby filmowcy wiedzieli wcześniej o VII tomie i odpowiednio przygotowali Gambona. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ten tego, Hito. Uważaj.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A co powiecie o Danielu na tych fotkach:
RAZ DWA EDIT: teraz mam nadzieje, że się wyświetla ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 25.07.2007 00:10 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Mnie się nie otwierają zdjęcia płyt dvd... Dawaj jeszcz raz.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 24.07.2007 23:01) To jest Daniel? O jeju, jak ten chłopak wyrósł. Jeszcze przed oczami mi migają zdjęcia z pierwszej czy drugiej części filmu,a tu... no chłop jak dąb. W ogóle taki jakiś za drosły jak na rolę Harry'ego się wydaje, jak dla mnie.. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
E tam. Zgoli zarost, dwie tony makijażu i będzie wyglądał jak szesnastolatek
![]() A tak a propos to nie wiem czy kojarzycie serial "Roswell". Ten aktor, który grał Maxa, był dużo starszy od swojego bohatera. Bo miał ponad 30 lat. A grał nastolatka ![]() Wiec tutaj Daniel bedzie miał około 20-21 jak będzie musiał wcielić się w siedemnastolatka w VII tomie. To jeszcze nie jest duża różnica. -------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 25.07.2007 15:39) A tak a propos to nie wiem czy kojarzycie serial "Roswell". Ten aktor, który grał Maxa, był dużo starszy od swojego bohatera. Bo miał ponad 30 lat. A grał nastolatka ![]() Serio? Zawsze myślałam, że ten aktor jest młodszy.. Znaczy tak gdzie koło 20... Nie myślałam, że może mieć 30 lat. Nie wyglądał ![]() A o Daniela to ja się nie martwię...jak już się ogoli to wygląda młodziej ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
anagda |
![]()
|
Aktualnie ma lat 35 bodajże... A serial skończyli w 2002. wiec miał trzydzieche
![]() Eh... Chyba za bardzo zeszłyśmy z tematu... -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
O kurd...cze... Szok XD No trzydziestka jak w mordę strzelił! A ja właśnie sentymentalnie sobie pierwsze części na DVD puszczam i jaki tam z niego był ładny chłopiec! Coś mu się przytyło. Daniel! Idź do kosmetyczni, najlepiej wyjedź do Japonii, oni tam z niego znowu chłopca zrobią XD. To znaczy odrobinę go zniewieścią, bo tutaj nadmiar testosteronu nawet bez badań hormonalnych widać!
Ciekawe jak wygląda Tom Felton? Temu powinna już dwudziesta strzelić, ale z tych kilku sekund na wielkim ekranie można wywnioskować, że dojrzewa jak należy ;3. Acha, a DVD nie lubię wypożyczać, tak jak nie lubię wypożyczać książek. Po prostu lubię ich widok na półeczce, gotowe w każdej chwili mi służyć. Czy to ranek, czy środek nocy. I się nie denerwuję, że jak coś przestanie działać, będę musiała płacić karę. Ten post był edytowany przez Pszczola: 26.07.2007 00:07 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
moje zdanie jest dokładnie odwrotne. zwłaszcza w piątym filmie strasznie mi brakuje jej wszechwiedzy, tego pociągu do książek... skupienie się na rozwijaniu wątku romansowego z Ronem bardzo krzywdzi postać Hermiony.
-------------------- |
Amellive |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 28.07.2007 Skąd: Zza rogu Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba nie spotkałam się jeszcze, żeby którykolwiek z aktorów z HP budził tak różne opinie jak Bonnie Wright. Wiele osób, uważa, że Bonnie była dobra w Komnacie Tajemnic i ogólnie pasuje na "młodszą Ginny", ale że kompletnie nie sprawdzi sie w tej roli w Zakonie Feniksa i Księciu PółKrwi, kiedy Ginny pokazuje swoj prawdziwy charakter i okazuje się bardzo atrakcyjną dziewczyną.
Co Wy o niej sądzice? Do tej pory podobała mi się w roli Ginny, ale patrząc na jej zdjęcia, jakoś nie moge sobie jej wyobrazić u boku Harry'ego (czy tam Daniela, jak kto woli ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
http://hermioneweasley.bloxode.com/images/113260566645.jpg
To zdjecie pokazuje, jak wiele zalezy od fryzury, wiec to kwestia raczej charakteryzacji. ![]() A na tym zdjeciu moim zdaniem wyszla swietnie ![]() Ten post był edytowany przez Hedwiga666: 30.07.2007 18:24 -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
Pszczola |
![]()
|
Owszem, ale pięknością nie jest. Do tego ma nieprzyjemny głos. Dziewczyna może i talent ma, ale na Ginny się nie nadaje. Z wyglądu się nie nadaje.
Ten post był edytowany przez Pszczola: 30.07.2007 18:40 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Ginnusia |
![]()
|
A ja filmową Ginny bardzo lubię. Pasuje mi do tej roli. Na zdjęciu pokazanym tu przez Hedwigę jest ładna, więc - nada się i do szóstki.
![]() |
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Tylko troche sztuczek tu i tam...
![]() -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
Ginnusia |
![]()
|
Wiesz - trochę podmalować, zadbać o biust, o dekolt i będzie OK.
![]() |
blaha |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 16.11.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale jednak rwała chłopaków i to całkiem nieźle jej szło, a na zdjęciach na taką za bardzo nie wygląda. Ale przecież to kino ze mnie by nawet Hedwigę zrobili
![]() |
harolcia |
![]()
|
QUOTE Przypominam, że nigdzie nie było napisane, że Ginny wyglądała jak Fleur. O! Zgadzam się całkowicie. Właściwie, teoretycznie rzecz biorąc, faceci nie zwracają uwagi na urodę, tylko na "wnętrze". Oczywiście czysto teoretycznie, bo wiadomo, że różnie to bywa ![]() Może chłopacy w Hogwarcie zwraca się uwagę na coś innego niż wygląd... Zresztą - Ginny znano nie od dzis i wiadomo było, że to równa (pod względem charakteru) babka ![]() Co do Hermiony - też się zawiodłam. Była taka monotonna. Jednostajna. talent dziewczyna ma, szkoda tylko, że go w pełni nie wykorzystała. Tak jak w trzeciej części. Kompletnie mnie nie przekonała. Nie było widać jej zmian nastroju, jej kujoństwa i oddania przyjaciołom. No może trochę przesadzam, ale nic nie poradzę na to, że mnie nie przekonała -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Pszczola |
![]()
|
Cóż, to nie do końca jej wina. Dostała tyle tekstu na ile scenarzysta i reżyser (ktory kieruje przecież grą aktorów) pozwolili.
Przecież Ginny w książce była laską! Nawet Slytherini mówili, że jest ładna. Właśnie szukałam informacji o najnowszym filmie Burtona Sweeney Todd z Deppem i Rickmanem. Oj, jak ja chcę zobaczyć ten film! Musical podobno jest genialny. Ciekawe co z tego zrobi Burton? Alan Rickman ma 61 lat! Myślałam, że facet dobija do 50-tki, ale 61? Dobrze się trzyma. A pomyśleć, że Snape w V książce ma 35/6 lat. Ten post był edytowany przez Pszczola: 30.07.2007 23:29 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Eulalia_Cloak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 09.08.2005 Skąd: espagne!! :D Płeć: Kobieta ![]() |
A James ze zdjec 21!
-------------------- "-nigdy bowiem nie pozwalał sobie na nieuprzejmość wobec drugiej osoby, jeśli nie było ku temu bezpośredniej przyczyny."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:32 |