Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Taaaa. A typ, który go tam gra jakieś radosne 40. To ogólnie jest wielkia niedoróbka filmów. Ale Rickman 61?! Masakra. W życiu bym nie powiedział.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Dokładnie. Cóż, on jak Sean Connery. Im starszy tym lepszy. XP
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 31.07.2007 01:31) Taaaa. A typ, który go tam gra jakieś radosne 40. To ogólnie jest wielkia niedoróbka filmów. Ale Rickman 61?! Masakra. W życiu bym nie powiedział. Ale "masakra" w znaczeniu, że co? Że uważasz, że na Snape`a trzeba było wziąść innego, młodszego aktora...? ![]() Rickman nieźle się trzyma, jak to napisała Pszczola. I nie wyobrażam sobie nikogo innego na miejscu Severusa. -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
No właśnie "masakra", bo tak dobrze wygląda! Mam rację?
Oj, Rickman jest w tej roli idealny. Też sobie nikogo innego nie wyobrażam w roli Snape'a. Ojoj, a ile go będzie w następnym filmie! *mdlej* -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Rickman ma 61 lat??!!
![]() ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Amellive |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 28.07.2007 Skąd: Zza rogu Płeć: Kobieta ![]() |
Też bym nie powiedziała... Stary, ale jary
![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
Serio? Nie wiedziałam. Właśnie czytam fragment rozmowy Potter-Snape w III tomie, kiedy Snape poraz pierwszy czepia się ojca Harry'ego. Uhhuhu... Nie da się wyobrazić kogoś innego na jego miejscu niż Rickman.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
łot łos dat?!
Czy mi sie wydaje, czy tylko mi sie on nie podoba... Wybaczcie wszyscy, ale ta profanacja moich oczu jakoś nie wpływa pozytywnie na i tak nadszarpnięty wizerunek Radcliffa. Na szczęście Ślepy Io dał mi wyobraźnię zdolną zmusić mnie do wypicia dzbanka wczorajszej kawy bez podgrzewania, dlatego mój osobisty Harry nigdy nie wyglądał i będzie wyglądać jak te biedne chłopię na zdjęciu powyżej. A Rickman to świetny odpowiednik Snape'a. Wredna gęba, paskudny, chaczykowaty nochal, krzywe zęby... może trochę za mało żółte. A propos Seana Connery... mój najulubieńszy aktor mwaaah!! Jego sobie zawsze jako Dumbledore'a wyobrażałam, no wymarzony dyrektor! ![]() a jak był młody to uuuuuh!!! xD ![]() -------------------- ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie.... Seana też uwielbiam, ale nie nadaje się na Dumbla. Connery nie ma tego takiego "ciepła" w oczach jak na przykład Harris czy chociażby Ian McKellen.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Owca, ło matko, teraz to nie zasnę przez Ciebie. Moc munduru jest wielka.
|
Pszczola |
![]()
|
*wstaje z podłogi*
Kheem... Daniel naprawdę wygląda na trzydziechę O_o. QUOTE A Rickman to świetny odpowiednik Snape'a. Wredna gęba, paskudny, chaczykowaty nochal, krzywe zęby... może trochę za mało żółte. Prawda. Ale Rickman, mimo że najprzystojnieszy nie jest, ma w cobie coś, co sprawia, że i tak kobietom uginają się kolana na jego widok. QUOTE A propos Seana Connery... mój najulubieńszy aktor mwaaah!! Jego sobie zawsze jako Dumbledore'a wyobrażałam, no wymarzony dyrektor! Ach, im go więcej, tym lepiej! Im starszy, tym lepszy. Nie zgadzam się, że nie ma ciepła w oczach. To bardzo dobry aktor. Jeżeli ktokolwiek potrafiłby oddać charakter Dumbledore'a, jest to Connery. Poza tym jest Szkotem, a jestem całkiem pewna, że Szkotem był też Dumbledore XP. Mój książkowy Dumbledore, mimo że ma podobną barwę głosu, gesty i czar, który na policzki niejednej białogłowy sprowadzi rumieniec, z wyglądu jest tak inny... Nie mówię nawet o niebieskich oczach, ale jakoś tak... Ale gdyby Connery dostał tę rolę, nie rozpaczałabym ;). Jak już dajemy zdjęcia z młodości... Ja też na wszelki wypadek podaję linka. Daniel i Sean mają coś wspólnego XD. Zdjęcie chyba z konkursu na Mistera. Ten post był edytowany przez Pszczola: 08.08.2007 20:53 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
anagda |
![]()
|
QUOTE Jak już dajemy zdjęcia z młodości... Ja też na wszelki wypadek podaję linka. Daniel i Sean mają coś wspólnego XD. Zdjęcie chyba z konkursu na Mistera. Was ist das?!? ![]() ![]() -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
No mówię, że Sean Connery za czasów wygranego konkursu na Mistera GB XD
Edit: aj, sorry, trzecie miejsce na Mister Universum! Ten post był edytowany przez Pszczola: 09.08.2007 00:40 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
anagda |
![]()
|
O. Mój. Boże.
![]() On. Tak. Kiedyś. Wyglądał? no comment... to już wole go jako poczciwego staruszka... -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
Mówię, że im starszy, tym lepszy XD. To ten typ faceta, któremu młodość nie służy. Ale to chyba lepiej starzeć się ładnie, niż żałować co się straciło?
Cóż...ale ciało miał XD -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
owczarnia |
![]()
|
Łe tam, to te zdjęcia kiedyś były do dupy
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
No nie. Nie jest zły ten Daniel, nie można powiedzieć
![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Pszczola |
![]()
|
Jak dla mnie za dużo włosów nie tam gdzie trzeba. Przynajmniej schudł.
Jestem przerażona... jeszcze 7 lat temu był chłopcem... Taki wzrost powinien być niedozwolony! -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ten co gra Hagrida.. jakmutambyło.. zastanawia mnie, jak on na codzień radzi sobie z tym jego 'uczesaniem' .. i z tą brodą. ;>
Daniel.. o Boże.. ładniej mu było w dłuższych włosach. Jak oni tam wszyscy szybko wyrośli. ![]() Ten post był edytowany przez abstrakcja: 09.08.2007 19:45 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Pszczoła - jaki wzrost? Wzrostu to on akurat nie ma.
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
pierwsze zdjęcie:
![]() -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
Dokładnie, Mógłby uchodzić za brata Wooda (sic!). Racja, ciekawe który z nich jest niższy?
|
Ginnusia |
![]()
|
Praktycznie równi są. Wood ma 168 cm, a Radcliffe - według róznych danych 166-169.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:36 |