Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Podobny wzrost, podobne oczka, podobne owłosienie, główne role w superprodukcjach fantasy...Może powinni sprawdzić drzewo genealogiczne? XP
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Teh hell!!! Owca właśnie mnie zamordowała z zimną krwią... Te zdjęcia Daniela w mundurze... co to właściwie ma być? Hitler w drugim wcieleniu? Demoniszcze!!! Jak tylko przewinęłam stronę na jego foty, to wrzasnęłam i wydałam nieartykułowany dźwięk... poważnie mówię.
Taaaak... gdyby Daniel miał oczy jak piłeczki pingpongowe, wyglądałby prawie jak Wood xD. Pszczoła, widzę, że mamy wspólny punk obserwacyjny... nie to żebym szukała faceta w parku geriatrycznym, ale Sean jest naprawdę genialny! I dalej twierdzę, że byłby świetnym Dumbledorem, bo jego umiejętności aktorskie są genialne... The League of Extraordinary Gentlemen ![]() Finding Forrester ![]() Highlander (uwielbiam go jako Ramireza xD) ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Wydaje mi się, że Dumbledorem nie byłby za dobrym...po prostu do niego nie pasuje. Może gdyby miał tę całą charakteryzację, przeżyłabym te role, ale tak to jakoś mi on do Dumbledore'a nie pasuje.
-------------------- Gryffindor
KLL |
kaszolka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 26.07.2007 Skąd: z Alagaesii=) Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hermiona1900 @ 14.08.2007 14:33) Wydaje mi się, że Dumbledorem nie byłby za dobrym...po prostu do niego nie pasuje. Może gdyby miał tę całą charakteryzację, przeżyłabym te role, ale tak to jakoś mi on do Dumbledore'a nie pasuje. Popieram ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Pszczola @ 09.08.2007 18:42) Jak dla mnie za dużo włosów nie tam gdzie trzeba. Przynajmniej schudł. Jestem przerażona... jeszcze 7 lat temu był chłopcem... Taki wzrost powinien być niedozwolony! no właśnie. po co mu ta broda? -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Pewno mu na planie wyciepną, bo z tego co widać do samochodu wsiada. A strój, rzecz jasna, filmowy, ale wygląda w nim jak, za przeproszeniem, debil
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
po minie widać, że chyba jest tego świadomy
![]() -------------------- |
kaszolka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 26.07.2007 Skąd: z Alagaesii=) Płeć: Kobieta ![]() |
no i ta.. ee.. fryzurka...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
kilogram żelu na włosach i do przodu.
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
To już szczerze mówiąc, wolę go we włosach na żel na sztorc. Jak miał w jakiś tam innych sesjach...
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Zważywszy, że gra syna Rudyarda Kiplinga w filmie biograficznym poświęconym temuż pisarzowi, którego akcja toczy się na przełomie dziewiętnastego i dwudziestego wieku, raczej trudno byłoby o stylizację z włosami na sztorc
|
Aylet |
![]()
|
czemu nie? ^^
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 17.08.2007 23:50) Zważywszy, że gra syna Rudyarda Kiplinga w filmie biograficznym poświęconym temuż pisarzowi, którego akcja toczy się na przełomie dziewiętnastego i dwudziestego wieku, raczej trudno byłoby o stylizację z włosami na sztorc ![]() Mówiłam akurat ogólnie o jego wyglądzie, a nie o tym że to akurat z filmu ![]() QUOTE(Aylet @ 18.08.2007 00:10) No, to było by coś ![]() -------------------- |
Aylet |
![]()
|
wiem, że to OT ale nie chce mi sie zakładac nowego tematu na jednpo pytanie. dlaczego hmn Hogwartu był śpiewany tylko na pierwszym roku, jak Harry był w Hogwarcie? pozniej juz ani o nim nie wspomniano ani nie spiewano ^^
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Aylet |
![]()
|
oh, thx
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale Dan w tym stroju głupio wygląda. I te jego ulizane włoski. Już nie mówiąc o prostokątnym uwypukleniu w kieszeni.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
Rupert Grint ma dziś urodziny, chciałam przypomnieć, drogie fanki
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Masz kogoś konkretnego na myśli?
![]() Zdrowie Ruperta wobec tego! To może dziś "Naukę jazdy" obejrzę dla uczczenia? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
W takim razie pozwolę sobie złożyć życzenia : Wszystkiego najlepszego Drogi Rupercie! Dużo zdrowia, szczęścia pomyślności i czego tam sobie jeszcze życzysz
![]() ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Poszłam do wypożyczalni po "Naukę jazdy", w stanie maksymalnego nakręcenia, by zobaczyć ten film. Tymczasem okazało się, że była jego tylko jedna kopia i ktoś ją ukradł.
![]() |
anagda |
![]()
|
QUOTE(Ginnusia @ 24.08.2007 20:55) Poszłam do wypożyczalni po "Naukę jazdy", w stanie maksymalnego nakręcenia, by zobaczyć ten film. Tymczasem okazało się, że była jego tylko jedna kopia i ktoś ją ukradł. ![]() A co, też zamierzałaś zwędzić? U mnie w wypożyczalni nawet jest ciągle. Nawet tanio, bo nikt nie wypożyczał, wiec z ceny zjechali ![]() -------------------- |
Aylet |
![]()
|
u mnie w wypożyczalni nie ma ale wiocha.
kiedy bedzie "december boy's"? -------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
Premiera anglojęzyczna - 14 września. O polskiej na razie głucho.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:53 |