Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

26 Strony « < 16 17 18 19 20 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)

Zeti
post 30.09.2007 15:32
Post #426 

Potężny Mag

Grupa: Prefekci

Zdjątka Emmy fajne, ale o Danie jakieś dziwy piszą. I dajz rzeczywiście do myślenia. Najpierw Equus, teraz to, hm, Danielowi chyba czegoś w życiu brakuje.

--------------------
user posted image user posted image
...Prefekt Gryffindoru...
'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.'
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Golden Phoenix
post 30.09.2007 15:33
Post #427 

Prefekt

Grupa: Magiczni Forumowicze

Eeee, nie podoba mi się ta sukienka Emmy. Wygląda jakby wyjęta z szafy mojej babci biggrin.gif

A Dan, hhmmmm, ostatnio szaleje, najpierw Equus, teraz chce geja grać. W sumie jestem nawet w stanie go zrozumieć. Chłopak nie chce, aby kojarzono go tylko i wyłącznie jako Harrego. Ale myślę, że tak naprawdę nie jest w stanie tego uniknąć.

--------------------
"Nightingale in a golden cage..."
+Quote Post
Zeti
post 30.09.2007 15:37
Post #428 

Potężny Mag

I tak już nikt nie zapomni, że grał Harrego. Ludzie będą o tym długo jeszcze pamiętać. Już widzę jak sobie brukowce na nim poużywają, jak tego geja zagra.

--------------------
'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.'
+Quote Post
owczarnia
post 30.09.2007 15:38
Post #429 

Bagheera

Grupa: czysta krew..

QUOTE(Zeti @ 30.09.2007 15:32)
o Danie jakieś dziwy piszą. I dajz rzeczywiście do myślenia. Najpierw Equus, teraz to, hm, Danielowi chyba czegoś w życiu brakuje.
*

Oj, Zeti. Brakuje mu czegoś innego niż Harry Potter. Czy to takie złe? Że chce się wykazać aktorsko, pokazać że nie kieruje się uprzedzeniami? Daj spokój.

QUOTE(Golden Phoenix @ 30.09.2007 15:33)
Eeee, nie podoba mi się ta sukienka Emmy. Wygląda jakby wyjęta z szafy mojej babci  biggrin.gif

O, no patrz, a ja właśnie miałam napisać "rany, to chyba pierwsza sukienka Emmy o której mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jest naprawdę do rzeczy" cheess.gif. Nie, poważnie. Autentycznie mi się podoba, do tego stopnia, że sama chętnie bym taką założyła smile.gif.
QUOTE(Golden Phoenix @ 30.09.2007 15:33)
A Dan, hhmmmm, ostatnio szaleje, najpierw Equus, teraz chce geja grać.  W sumie jestem nawet w stanie go zrozumieć. Chłopak nie chce, aby kojarzono go tylko i wyłącznie jako Harrego. Ale myślę, że tak naprawdę nie jest w stanie tego uniknąć.
*

O. I bardzo dobrze powiedziane. Mądrego to i poczytać przyjemnie smile.gif.

Ten post był edytowany przez owczarnia: 30.09.2007 15:39

--------------------
Welcome back, plus one. we missed you!
+Quote Post
Golden Phoenix
post 30.09.2007 15:40
Post #430 

Prefekt

Już widzę jak sobie brukowce na nim poużywają, jak tego geja zagra.

Brukowce używają sobie na każdym, obojętnie kto co zrobi, a czego nie. Nigdy nie zapomnę artukułu w Fakcie z wielkim krzyczącym tytułem "Michał Żebrowski się spocił! Co na to jego fanki?". Myślałam, że umrę ze śmiechu laugh.gif

Owczarnio, zawstydzasz mnie blush.gif

Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 30.09.2007 15:42

--------------------
+Quote Post
Zeti
post 30.09.2007 15:41
Post #431 

Potężny Mag

A no niech wam będzie. Ale czy na przykład nie mógłby się zgłosić w castingu do LOSTów? Fajnie by to wyglądało. Dan w roli nowego rozbitka cheess.gif

--------------------
+Quote Post
olesia
post 30.09.2007 15:47
Post #432 

Kandydat na Maga

Emma z nagrodą smile.gif
user posted image
i trio- spójrzcie na fryzurę Dana, jest lekko poczochrany wink2.gif
user posted image
+Quote Post
harolcia
post 30.09.2007 18:56
Post #433 

przerażona

spójrzcie na fryzurę Dana, jest lekko poczochrany

Ja tam tego poczochrania nie widzę. Za to jego ułożenie grzywki, i właściwie jego cała fryzura, przypomina mi mojego nauczyciela od fizyki... brr...

--------------------
Prefekt Gryffindoru Członkini KLL

Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci
Barańczak Stanisław
1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY.
2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT.
3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ.
4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM.
5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI,
6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ.
+Quote Post
Zeti
post 30.09.2007 19:39
Post #434 

Potężny Mag

Jak on jest poczochrany, to ja mam chyba jakiś kołtun na głowie. Zawsze pop umyciu włosów sterczą mi na wszystkie strony, i nawet następnego dnia nie są zdatne do przylizania.

--------------------
+Quote Post
harolcia
post 30.09.2007 21:04
Post #435 

przerażona

to ja mam tak samo, jak włosów suszarką nie wysuszę, tylko się z mokrymi położę spać. A zwłaszcza teraz, gdy ścięłam sobie na dość krótko włosy smile.gif
Ja bym raczej powiedziała, że on jest ulizany XD

--------------------

Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci
Barańczak Stanisław
1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY.
2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT.
3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ.
4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM.
5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI,
6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ.
+Quote Post
Ginnusia
post 01.10.2007 01:40
Post #436 

Szukający

Niemniej jednak, Daniel jest tu bardziej rozczochrany niż bywa zwykle.
A tu zdjęcie z tej samej imprezy (którą HPiZF zdominowało): cała główna szóstka:
user posted image
+Quote Post
Golden Phoenix
post 01.10.2007 14:08
Post #437 

Prefekt

Łoł, muszę przyznać, że Bonnie wygląda tu całkiem nieźle. Tylko pewnie na potrzeby filmu zrobią jej coś z grzywką i znów będzie wyglądać nijak...

--------------------
+Quote Post
harolcia
post 01.10.2007 22:10
Post #438 

przerażona

Bonnie mi się tutaj zupełnie nie podoba. Wygląda na jakieś 25 a może i więcej. Jak dla mnie zbyt dużo makijażu. A co innego Evanna Lynch. Taka delikatne, wdzięczna, dziewczęca. Wygląda niezwykle ładnie.
Nawet Emma jakoś mi się tutaj nie podoba... :/

--------------------

Barańczak Stanisław
+Quote Post
Hermiona1900
post 01.10.2007 22:35
Post #439 

Prefekt Naczelny

Bardzo mi sie nie podoba, jak uczesali i umalowali Bonnie. Za dużo tego wszystkiego. I rzeczywiscie strasznie ją to postarza. Jak dla mnie bez grzywki wyglądała o niebo lepiej smile.gif A Evanna i Emma wyglądają ślicznie. Hmmm...do fryzury Daniela nic nie mam biggrin.gif Ogólnie bardzo ładne zdjęcie.

--------------------
Gryffindor

KLL
+Quote Post
Kit_fan
post 03.10.2007 18:36
Post #440 

Prefekt

Chłopaki super wyszli, normalnie wszyscy gentelmeni na 102 biggrin.gif! Nawet Rupert wdział garniak na grzbiet, choć zwykle nie przejmuje się takimi uprzejmościami. Evanna wygląda prześlicznie, a Bonnie to naprawdę ładna dziewczyna, tylko zawsze stara się zrobić wszystko aby się oszpecić. A to przesadzi z makijażem, a to kieckę wytrzaśnie, że normalnie ręce opadają! Na tej gali także prezentowała się nienajlepiej. Emma nawet całkiem, całkiem, choć niezbyt podoba mi się jej sukienka. Przypomina trochę, eee… szlafrok blink.gif ?!
Ale ogólnie super, wszyscy uśmiechnięci, dobrze się bawili, zgarnęli trochę nagród i gratulejszyn tongue.gif!!
Macie tu "szlafrokową" Watsonkę wink2.gif :
user posted image
Fotkę strzelił jej tatko smile.gif !

Ten post był edytowany przez Kit_fan: 03.10.2007 18:40

--------------------
user posted image KONIEC... Dnia 17 lutego o godz. 22.45 zakończyłam moją literacką przygodę z Harrym Potterem. To były wspaniałe lata i jestem szczęśliwa, że na mojej drodze stanęło owe siedmiotomowe dzieło Joanne K. Rowling. :)

członkini Klubu Luny Lovegood
+Quote Post
Hermiona1900
post 03.10.2007 22:48
Post #441 

Prefekt Naczelny

Sukienka bardzo mi sie podoba smile.gif Są gusty i guściki... i makijaż też ma śliczny - widoczny, ale taki delikatny i naturalny. W sam raz. A Bonnie tym razem na serio przesadziła :/
Dan w LOST? To by było bardzo interesujące. Ale jakby mu się udało wystąpic w tym filmie, zawsze kojarzyłby mi sie w TV jako HP. A HP i LOST jakoś nie bardzo ze sobą współgrają...

--------------------
Gryffindor

KLL
+Quote Post
Ginnusia
post 06.10.2007 10:26
Post #442 

Szukający

Motyw podobieństwa Dana do Elijaha Wooda przewijał się tu kilka razy - coś jest na rzeczy. wink2.gif

Daniel jest często mylony z innym aktorem, Elijahem Woodem. Jednak nie złości się z tego powodu - cieszy się, że ludzie rozpoznają go jako gwiazdę. Mniejsza z tym, czy prawidłowo. Daniel opowiadał o swoich przygodach:
Byłem w Japonii i ktoś podał mi zdjęcie Elijaha do podpisania. Nie potrafiłem powiedzieć tego po japońsku, więc napisałem: "Nie nazywam się Elijah Wood, ale w każdym razie dziękuję, Daniel Radcliffe".
Dodał także:
Gdybym był bardziej dziecinny, napisałbym: "Władca Pierścieni to szmira".
Patrząc na to z innej strony: jeśli Daniel będzie zbyt dorosły, by grać Pottera, zawsze może postarać się o rolę w ekranizacji "Hobbita".

Całość tu (wiem, ambitne źródło, ale coś trzeba czytać do porannej kawy).

+Quote Post
Zeti
post 06.10.2007 14:11
Post #443 

Potężny Mag

blink.gif

Daniel jest często mylony z innym aktorem, Elijahem Woodem. Jednak nie złości się z tego powodu - cieszy się, że ludzie rozpoznają go jako gwiazdę. Mniejsza z tym, czy prawidłowo. Daniel opowiadał o swoich przygodach:
Byłem w Japonii i ktoś podał mi zdjęcie Elijaha do podpisania. Nie potrafiłem powiedzieć tego po japońsku, więc napisałem: "Nie nazywam się Elijah Wood, ale w każdym razie dziękuję, Daniel Radcliffe".

user posted image
No nawet podobni.

--------------------
+Quote Post
Hermiona1900
post 06.10.2007 21:23
Post #444 

Prefekt Naczelny

Nie zrozumiałam tego.:

Chyba okazał się dziecinny, wogóle to mówiąc - niekoniecznie pisząc na jakimś zdjęciu.

--------------------
Gryffindor

KLL
+Quote Post
Zeti
post 06.10.2007 22:03
Post #445 

Potężny Mag

Ja właściwie to nie mogę uwierzyć, że Dan coś takiego powiedział. Chyba nie czytal WP (chyba, ze mu się film nie podobał)

--------------------
+Quote Post
olesia
post 16.10.2007 08:33
Post #446 

Kandydat na Maga

Kolejna gwiazda "Harry'ego Pottera" na West Endzie?
(Wenn, Daga/16 października 2007 06:42)

Emma Watson zamierza pójść w ślady swojego kolegi Daniela Radcliffe'a występując w jednym z londyńskich teatrów.
user posted image
Emma Watson/ fot. AP

17-letnia gwiazda filmów o Harrym Potterze marzy o roli na londyńskim West Endzie, ale obawia się, że jej marzenie nie spełni się zbyt szybko.

- Na pewnym etapie mojej kariery chciałabym zagrać na West Endzie, jak Daniel. Na razie nie jestem jeszcze na to gotowa, ale w przyszłości chętnie spróbuję sił w teatrze - mówi młoda aktorka.

Ten post był edytowany przez olesia: 16.10.2007 08:34
+Quote Post
olesia
post 20.10.2007 17:58
Post #447 

Kandydat na Maga

Wczoraj urodziny mial Michael Gambon wink2.gif

A ja wlasnie ogladam na TVNTurbo 'TopGear' z jego udzialem wink2.gif niezly jajus z niego wink2.gif
+Quote Post
olesia
post 21.10.2007 10:13
Post #448 

Kandydat na Maga

Emma Watson Is Named Nickelodeon's Best Actress
SATURDAY OCTOBER 20, 2007 05:50 PM EDT

By Shelley Akers

Emma Watson
user posted image
Photo by: PA Photos / Landov 

Nickelodeon made a splash on the other side of the Atlantic on Saturday, debuting the U.K. edition of its Kids' Choice Awards in London.

Notably absent were any big-name celebrities being doused in Nick's traditional green slime. That, of course, was good news for Emma Watson, who also was named Nickelodeon's Best Movie Actress.

"This is so cool. I'm so thrilled," the 17-year-old Harry Potter star said.

Watson – who was wearing a gold-sequined top and Diesel jeans – beat out Cameron Diaz, Dakota Fanning and Keira Knightley for the award.
user posted image
user posted image
user posted image

Ten post był edytowany przez olesia: 21.10.2007 10:24
+Quote Post
Aylet
post 24.10.2007 21:27
Post #449 

shinigami

nie pisze się posta pod postem.

Jednego po drugim się nie pisze. Ale ona miała odstęp doby, trudno żeby się po dobie doedytowywała.

Ten post był edytowany przez owczarnia: 24.10.2007 22:12

--------------------
Prefekt Ravenclawu.
user posted image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
+Quote Post
olesia
post 28.10.2007 16:55
Post #450 

Kandydat na Maga

Emma Watson do wzięcia
niedziela 28-10-07
Rozstała się z chłopakiem.
user posted image
Dziennik The Sun podaje, że 17-letnia Emma Watson rozstała się z graczem rugby, Tomem Duckerem.

Młoda aktorka jest ponoć załamana - twierdzi, że wciąż jest zakochana.

Chociaż oficjalnie Waston i Ducker rozstali się w przyjaźni wiadomo, że powodem były zdjęcia sportowca w towarzystwie innych dziewczyn, które krążyły po internecie.

- To nastoletnia miłość, a taka nie trwa wiecznie - powiedział rzecznik aktorki. - Emma chce się teraz skoncentrować na karierze filmowej oraz studiach.

źródło: kozaczek.pl

+Quote Post

26 Strony « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 10.05.2025 05:53