Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zdjątka Emmy fajne, ale o Danie jakieś dziwy piszą. I dajz rzeczywiście do myślenia. Najpierw Equus, teraz to, hm, Danielowi chyba czegoś w życiu brakuje.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Eeee, nie podoba mi się ta sukienka Emmy. Wygląda jakby wyjęta z szafy mojej babci
![]() A Dan, hhmmmm, ostatnio szaleje, najpierw Equus, teraz chce geja grać. W sumie jestem nawet w stanie go zrozumieć. Chłopak nie chce, aby kojarzono go tylko i wyłącznie jako Harrego. Ale myślę, że tak naprawdę nie jest w stanie tego uniknąć. -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tak już nikt nie zapomni, że grał Harrego. Ludzie będą o tym długo jeszcze pamiętać. Już widzę jak sobie brukowce na nim poużywają, jak tego geja zagra.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Zeti @ 30.09.2007 15:32) o Danie jakieś dziwy piszą. I dajz rzeczywiście do myślenia. Najpierw Equus, teraz to, hm, Danielowi chyba czegoś w życiu brakuje. Oj, Zeti. Brakuje mu czegoś innego niż Harry Potter. Czy to takie złe? Że chce się wykazać aktorsko, pokazać że nie kieruje się uprzedzeniami? Daj spokój. QUOTE(Golden Phoenix @ 30.09.2007 15:33) Eeee, nie podoba mi się ta sukienka Emmy. Wygląda jakby wyjęta z szafy mojej babci ![]() O, no patrz, a ja właśnie miałam napisać "rany, to chyba pierwsza sukienka Emmy o której mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jest naprawdę do rzeczy" ![]() ![]() QUOTE(Golden Phoenix @ 30.09.2007 15:33) A Dan, hhmmmm, ostatnio szaleje, najpierw Equus, teraz chce geja grać. W sumie jestem nawet w stanie go zrozumieć. Chłopak nie chce, aby kojarzono go tylko i wyłącznie jako Harrego. Ale myślę, że tak naprawdę nie jest w stanie tego uniknąć. O. I bardzo dobrze powiedziane. Mądrego to i poczytać przyjemnie ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 30.09.2007 15:39 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Już widzę jak sobie brukowce na nim poużywają, jak tego geja zagra. Brukowce używają sobie na każdym, obojętnie kto co zrobi, a czego nie. Nigdy nie zapomnę artukułu w Fakcie z wielkim krzyczącym tytułem "Michał Żebrowski się spocił! Co na to jego fanki?". Myślałam, że umrę ze śmiechu ![]() Owczarnio, zawstydzasz mnie ![]() Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 30.09.2007 15:42 -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Zeti |
![]()
|
A no niech wam będzie. Ale czy na przykład nie mógłby się zgłosić w castingu do LOSTów? Fajnie by to wyglądało. Dan w roli nowego rozbitka
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE spójrzcie na fryzurę Dana, jest lekko poczochrany Ja tam tego poczochrania nie widzę. Za to jego ułożenie grzywki, i właściwie jego cała fryzura, przypomina mi mojego nauczyciela od fizyki... brr... -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Zeti |
![]()
|
Jak on jest poczochrany, to ja mam chyba jakiś kołtun na głowie. Zawsze pop umyciu włosów sterczą mi na wszystkie strony, i nawet następnego dnia nie są zdatne do przylizania.
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
to ja mam tak samo, jak włosów suszarką nie wysuszę, tylko się z mokrymi położę spać. A zwłaszcza teraz, gdy ścięłam sobie na dość krótko włosy
![]() Ja bym raczej powiedziała, że on jest ulizany XD -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Niemniej jednak, Daniel jest tu bardziej rozczochrany niż bywa zwykle.
A tu zdjęcie z tej samej imprezy (którą HPiZF zdominowało): cała główna szóstka: ![]() |
Golden Phoenix |
![]()
|
Łoł, muszę przyznać, że Bonnie wygląda tu całkiem nieźle. Tylko pewnie na potrzeby filmu zrobią jej coś z grzywką i znów będzie wyglądać nijak...
-------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
harolcia |
![]()
|
Bonnie mi się tutaj zupełnie nie podoba. Wygląda na jakieś 25 a może i więcej. Jak dla mnie zbyt dużo makijażu. A co innego Evanna Lynch. Taka delikatne, wdzięczna, dziewczęca. Wygląda niezwykle ładnie.
Nawet Emma jakoś mi się tutaj nie podoba... :/ -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo mi sie nie podoba, jak uczesali i umalowali Bonnie. Za dużo tego wszystkiego. I rzeczywiscie strasznie ją to postarza. Jak dla mnie bez grzywki wyglądała o niebo lepiej
![]() ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Chłopaki super wyszli, normalnie wszyscy gentelmeni na 102
![]() ![]() Ale ogólnie super, wszyscy uśmiechnięci, dobrze się bawili, zgarnęli trochę nagród i gratulejszyn ![]() Macie tu "szlafrokową" Watsonkę ![]() ![]() Fotkę strzelił jej tatko ![]() Ten post był edytowany przez Kit_fan: 03.10.2007 18:40 -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Sukienka bardzo mi sie podoba
![]() Dan w LOST? To by było bardzo interesujące. Ale jakby mu się udało wystąpic w tym filmie, zawsze kojarzyłby mi sie w TV jako HP. A HP i LOST jakoś nie bardzo ze sobą współgrają... -------------------- Gryffindor
KLL |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Motyw podobieństwa Dana do Elijaha Wooda przewijał się tu kilka razy - coś jest na rzeczy.
![]() Daniel jest często mylony z innym aktorem, Elijahem Woodem. Jednak nie złości się z tego powodu - cieszy się, że ludzie rozpoznają go jako gwiazdę. Mniejsza z tym, czy prawidłowo. Daniel opowiadał o swoich przygodach: Byłem w Japonii i ktoś podał mi zdjęcie Elijaha do podpisania. Nie potrafiłem powiedzieć tego po japońsku, więc napisałem: "Nie nazywam się Elijah Wood, ale w każdym razie dziękuję, Daniel Radcliffe". Dodał także: Gdybym był bardziej dziecinny, napisałbym: "Władca Pierścieni to szmira". Patrząc na to z innej strony: jeśli Daniel będzie zbyt dorosły, by grać Pottera, zawsze może postarać się o rolę w ekranizacji "Hobbita". Całość tu (wiem, ambitne źródło, ale coś trzeba czytać do porannej kawy). |
Zeti |
![]()
|
QUOTE Gdybym był bardziej dziecinny, napisałbym: "Władca Pierścieni to szmira". ![]() QUOTE Daniel jest często mylony z innym aktorem, Elijahem Woodem. Jednak nie złości się z tego powodu - cieszy się, że ludzie rozpoznają go jako gwiazdę. Mniejsza z tym, czy prawidłowo. Daniel opowiadał o swoich przygodach: Byłem w Japonii i ktoś podał mi zdjęcie Elijaha do podpisania. Nie potrafiłem powiedzieć tego po japońsku, więc napisałem: "Nie nazywam się Elijah Wood, ale w każdym razie dziękuję, Daniel Radcliffe". ![]() No nawet podobni. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Hermiona1900 |
![]()
|
Nie zrozumiałam tego.:
QUOTE Gdybym był bardziej dziecinny, napisałbym: "Władca Pierścieni to szmira". Chyba okazał się dziecinny, wogóle to mówiąc - niekoniecznie pisząc na jakimś zdjęciu. -------------------- Gryffindor
KLL |
Zeti |
![]()
|
Ja właściwie to nie mogę uwierzyć, że Dan coś takiego powiedział. Chyba nie czytal WP (chyba, ze mu się film nie podobał)
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
QUOTE Kolejna gwiazda "Harry'ego Pottera" na West Endzie? (Wenn, Daga/16 października 2007 06:42) Emma Watson zamierza pójść w ślady swojego kolegi Daniela Radcliffe'a występując w jednym z londyńskich teatrów. ![]() Emma Watson/ fot. AP 17-letnia gwiazda filmów o Harrym Potterze marzy o roli na londyńskim West Endzie, ale obawia się, że jej marzenie nie spełni się zbyt szybko. - Na pewnym etapie mojej kariery chciałabym zagrać na West Endzie, jak Daniel. Na razie nie jestem jeszcze na to gotowa, ale w przyszłości chętnie spróbuję sił w teatrze - mówi młoda aktorka. Ten post był edytowany przez olesia: 16.10.2007 08:34 |
olesia |
![]()
|
Wczoraj urodziny mial Michael Gambon
![]() A ja wlasnie ogladam na TVNTurbo 'TopGear' z jego udzialem ![]() ![]() |
olesia |
![]()
|
QUOTE Emma Watson Is Named Nickelodeon's Best Actress SATURDAY OCTOBER 20, 2007 05:50 PM EDT By Shelley Akers Emma Watson ![]() Photo by: PA Photos / Landov Nickelodeon made a splash on the other side of the Atlantic on Saturday, debuting the U.K. edition of its Kids' Choice Awards in London. Notably absent were any big-name celebrities being doused in Nick's traditional green slime. That, of course, was good news for Emma Watson, who also was named Nickelodeon's Best Movie Actress. "This is so cool. I'm so thrilled," the 17-year-old Harry Potter star said. Watson – who was wearing a gold-sequined top and Diesel jeans – beat out Cameron Diaz, Dakota Fanning and Keira Knightley for the award. ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez olesia: 21.10.2007 10:24 |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
nie pisze się posta pod postem.
Jednego po drugim się nie pisze. Ale ona miała odstęp doby, trudno żeby się po dobie doedytowywała. Ten post był edytowany przez owczarnia: 24.10.2007 22:12 -------------------- |
olesia |
![]()
|
QUOTE Emma Watson do wzięcia niedziela 28-10-07 Rozstała się z chłopakiem. ![]() Dziennik The Sun podaje, że 17-letnia Emma Watson rozstała się z graczem rugby, Tomem Duckerem. Młoda aktorka jest ponoć załamana - twierdzi, że wciąż jest zakochana. Chociaż oficjalnie Waston i Ducker rozstali się w przyjaźni wiadomo, że powodem były zdjęcia sportowca w towarzystwie innych dziewczyn, które krążyły po internecie. - To nastoletnia miłość, a taka nie trwa wiecznie - powiedział rzecznik aktorki. - Emma chce się teraz skoncentrować na karierze filmowej oraz studiach. źródło: kozaczek.pl |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:53 |