Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Może to nie dotyczy aktorów, ale jest ściśle związane z siódmym filmem, a konkretnie reżyserem siódemki. Otóż rzekomo, miałby to być Guillermo del Toro . Del Toro znamy z wyreżyrowania takich filmów, jak np."Labirynt Fauna", czy "Blade - Wieczny łowca II". Prawdopodobnie zadeklarował w wywiadzie dla stacji MTV, że jest zainteresowany ekranizacją siódmej części Harry`ego Pottera.
Jak wiadomo, Warner Brothers już wcześniej proponowało del Toro nakręcenie trzeciej części - "Harry`ego Pottera i Więźnia Azkabanu", jednak del Toro odmówił mówiąc, że poprzednie dwa filmy wydawały się być zbyt “jasne"... Guillermo tak to skomentował: "Zaproponowali mi raz, kręcenie trzeciego filmu, czyli Więźnia Azkabanu. Przeczytałem wtedy wszystkie dotychczasowe części, a kiedy czytałem książki przed ich sfilmowaniem, zawsze wyobrażałem sobie Charlesa Dickensa – były bardzo dickensowskie. Sytuacja Harry`ego Pottera przypomniała mi dużo z ‘Wielkich Nadziei’. Postrzegałem ich głębiej, bardziej zgrzytliwych, więcej skorodowanych; wtedy [historie] były bardziej rozbudowane i zupełnie inne niż przedstawiono je w kinie. Byli tak jaśni i szczęśliwi i pełni światłości, że nie byłem zainteresowany". I co o tym myślicie? Ja nie mam pojęcia, co o tym sądzić, bo może to być tylko zwykła plotka, a WB ma jeszcze mnóstwo czasu na zastanawianie się, wszak wstępna data premiery "Deathly Hallows" w kinie jest zaplanowana na 2010 rok. ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wielu reżyserów jest chętnych zrobić siódmy film, Alfonso Cuaron także się na ten temat wypowiadał. To może nie tyle są plotki, co po prostu informacje bieżące, bo żadne decyzje - a przynajmniej tak twierdzi WB - jeszcze nie zapadły.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Emma zawsze jakoś się tak fajnie uśmiecha, nic tylko patrzyć w te cune usteczka i ząbki.
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zeti litości.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Chciałabym żeby Guillermo del Toro nakręcił VII. Lubię go. A filmy kręci całkiem, całkiem. Akurat klimatem pasowałoby na siódemkę.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
Nie, dlaczego. Lubię, nawet bardzo. Ale swoje fantazje na jej temat to bądź łaskaw zachować dla siebie
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hehe. Del Toro? No nie wiem. Coś za dużo tych lewaków się w okół HP kręci. A del Toro napewno ustylizuje Voldemorta na generała Franco, bo to człowiek, który własną obsesją polityczną zakatrupił już jeden swój nieomal genialny film. Ale jednak nieomal genialny. Więc mieszane uczucia. Cuarona nie chcę. Nie wiem, wróciłem niedawno do trójki i jakoś na chłodno obejrzałem. W dodatku "Children of Men" okrutnie mnie rozczarowało. Mimo wszystko mnie najbardziej porusza Czara no i tak mi już zostanie. Co nie znaczy, że marzę o Newellu. Nie do siódmego filmu. Naprawdę, nie mam pomysłu. Peter Jackson? Nie chciałby pewnie. Spielberg? Trochę strach. Ten od Zakonu? Nie. Zakon był prawie naprawdę super, ale prawie robi wielką różnicę. No nie wiem. Dobrze, że nie ja mam to na głowie.
Swoją drogą czy to nie zabawne, że taka antyteza Freda i George'a jak Zeti ma ich w sygnaturce? Ten post był edytowany przez Katon: 02.11.2007 19:12 |
Zeti |
![]()
|
QUOTE(owczarnia @ 02.11.2007 18:00) Nie, dlaczego. Lubię, nawet bardzo. Ale swoje fantazje na jej temat to bądź łaskaw zachować dla siebie ![]() OK. dobrze. Dzięki z nutellę. QUOTE Swoją drogą czy to nie zabawne, że taka antyteza Freda i George'a jak Zeti ma ich w sygnaturce? Mam Freda i Georga w sygnaturce? Gdzie? Yates się bierze za szóstkę, i jak zrobi ją tak dobrze jak piatke, to jak dla mnie może siódmy film robić. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
QUOTE Chłopak Hermiony zdradzał ją! ![]() BigPicturesPhoto/Forum Emma Watson zerwała właśnie ze swoim chłopakiem, sportowcem Tomem Duckerem, twierdząc, że ten ją zdradzał. Dziewczyna nie mogła znieść tego, że non stop otaczał się pięknymi dziewczynami, które przychodziły na jego mecze rugby. Byli ze sobą bardzo krótko, wybrali się na wakacje na francuską Riwierę, a dziś nie są już razem. Nawet rzecznik gwiazdy wypowiedział się w tej sprawie: Ta miłość była jej pierwszą miłością, więc nie mogła trwać wiecznie. Emma zamierza zająć się teraz zdawaniem egzaminów w szkole i swoją dalszą karierą filmową. I tak będzie dla niej najlepiej. Do książek! źródło: lansik.pl |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Ta miłość była jej pierwszą miłością, więc nie mogła trwać wiecznie Powiedział, co wiedział. Pewnie się czepiam, ale zwykle miłość jako uczucie nie zakłada swojego końca, więc nie może się skończyć. Przynajmniej wg. mojego profesora od filozofii ![]() ![]() Życzę Emmie, żeby się nie załamywała i znalazła chłopaka, który nie będzie jej zdradzał ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
horror_kitty |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 17.08.2007 Skąd: śląsk Płeć: Kobieta ![]() |
I coś w ramach ciekawostki
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/6238/harry_p..._ma_dziewczyne/ Nie bardzo mi się to podoba ![]() -------------------- Krukonka
Członkini Klubu Luny Lovegood |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Straszne. ;]
-------------------- she wolf.
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Jako fanka chyba nie wytrzymam takiej wiadomości i się pochlastam
![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
A jak dalej donosił pudelek, owa dziewczyna Daniela sprzedaje jogurty.
Jakie to szczęście, że nie jestem jego fanką. ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
I co z tego że sprzedaje jogurty? O_o
Co ma piernik do wiatraka? Tak notabene, to jest to ta sama dziewczyna, co grała z nim w "Equus". -------------------- she wolf.
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Nie wiem, co z tego, pudelek dorobił do tego ideologię, że taka szlachetna i nie chce jego milionów.
![]() |
kObra. |
![]()
|
Bo sama zaczyna karierę.
A Pudelek... ![]() -------------------- she wolf.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Widzieliście trailer do "Sweeney Todd" Burtona? Już puszczają go w kinach.
Dawno się nie napaliłam na obejrzenie jakiegoś filmu po zobaczeniu jego reklamówki. Kiedy zobaczyłam ucharakteryzowanego Deppa w towarzystwie Rickmana (który i w tej roli ma coś z nietoperza) i Heleny Bonham Carter (która kropka w kropkę wygląda jak swoja bellatrixowa wersja), naprawdę żałuję, że nie dostał jakiejść roli w HP. Lubię Oldmana, ale jaki byłby z niego Syriusz! Dopiero teraz się przekonałam do tego pomysłu. ... Oh my! And Wormtail's here! A zresztą, PROSZĘ. Ten post był edytowany przez Pszczola: 05.12.2007 01:22 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
kObra. |
![]()
|
Ło....Będzie na co popatrzeć!
Super się zapowiada. A obsada...No, no. Dawno nie widziałam filmu z tyloma gwiazdami. -------------------- she wolf.
|
Ginnusia |
![]()
|
Czy ja już mówiłam, że kocham Pudelka? No to mówię
![]() ![]() |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
O lol...nie wiem, czy to ona, ale nawet jeśli - tak bardzo to mną nie "wstrząsnęło"...qrcze, to przecież jednak jej życie, no nie?
-------------------- Gryffindor
KLL |
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(Ginnusia @ 05.12.2007 15:13) Czy ja już mówiłam, że kocham Pudelka? No to mówię ![]() ![]() Nie jest, wystarczy popatrzeć na zdjęcie. Emma nie ma takich pieprzyków na twarzy. Zresztą, w komentarzach też piszą że nawet nie jest za bardzo podobna ta laska na zdjęciu... Ech ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
No więc właśnie, też nie widziałam w tej dziewczynie za wiele z Emmy. I argumentacja, że to na pewno joint, bo przecież dziewczyna nie paliłaby tytoniu w takiej formie. Cóż za wnioskowanie.
![]() |
owczarnia |
![]()
|
Jedyne co, to włosy. Fryzury mają podobne, i tyle. Ale dzięki temu spędziłam wielce rozrywkową godzinkę na portalu Pudelka, za co jestem niewymownie wdzięczna. Dawno się tak nie ubawiłam
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:33 |